Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(egluze mamuze @ 2010 11 11, 00:11)
Putas pradėjau neseniai naudoti, bet patenkinta esu, nes neleidžia sukrist plaukams.
P.S kartu naudoju ir laką  ax.gif, bet labai mažai jo purkšteliu.

Tai reikes tada gal ir man isbandyti ax.gif nes patinka man kai plaukai buna sukelti 4u.gif o nebandet be lako? g.gif nes noreciau isbandyt be lako blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos wink.gif tęsiant kalbą apie plaukus, norėčiau Jūsų paklausti, kaip sitas HairX Repair Therapy plaukų serumas? Galbūt kažkas bandė ir galėtų pasidalinti patirtimi cool.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lynacka18 @ 2010 11 13, 01:21)
Tai reikes tada gal ir man isbandyti  ax.gif nes patinka man kai plaukai buna sukelti  4u.gif o nebandet be lako?  g.gif  nes noreciau isbandyt be lako blush2.gif

Nemėginau vienų. Šiaip, putos toks dalykas, kad labai priklauso nuo plauko (tikrai ne nuo jo storumo), nes, va viena draugė naudoja ir džiaugiasi, o kitai visai netiko. Geriausia, jei jūs galėtumėte išmėginti.
Atsakyti
Labai lauksiu atsiliepimu aoie gordani Gold mineraline krem-pudra. ax.gif Naudojus n vienetu GG amziu slepiancia .
Atsakyti
QUOTE(jurjor @ 2010 11 13, 13:02)
Sveikos merginos wink.gif tęsiant kalbą apie plaukus, norėčiau Jūsų paklausti, kaip sitas HairX Repair Therapy plaukų serumas? Galbūt kažkas bandė ir galėtų pasidalinti patirtimi cool.gif

naudoju jau seniai ir labai patenkinta juo esu thumbup.gif plaukai spindi, lengvai issisukuoja, galu nereikia taip daznai kirpt. pradejau ir dukrai tept, nes plaukuciai veltis pradejo, sunku issukuoti nepesant...
Atsakyti
QUOTE(praeive @ 2010 11 14, 16:40)
naudoju jau seniai ir labai patenkinta juo esu thumbup.gif plaukai spindi, lengvai issisukuoja, galu nereikia taip daznai kirpt. pradejau ir dukrai tept, nes plaukuciai  veltis pradejo, sunku issukuoti nepesant...

as supratau,kad cia tik ant plauku galu,ar kaip?mano merg.ir plaukai veliasi,sunkiai issukuojam,tai jis cia tiktu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun_girl~ @ 2010 11 15, 08:53)
as supratau,kad cia tik ant plauku galu,ar kaip?mano merg.ir plaukai veliasi,sunkiai issukuojam,tai jis cia tiktu? g.gif

Jisai yra skirtas plauku galiukams. Bet dauguma tepa ir i visus plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurjor @ 2010 11 13, 13:02)
Sveikos merginos wink.gif tęsiant kalbą apie plaukus, norėčiau Jūsų paklausti, kaip sitas HairX Repair Therapy plaukų serumas? Galbūt kažkas bandė ir galėtų pasidalinti patirtimi  cool.gif user posted image

Turiu šitą, tikrai geras daiktas, mano plaukai be galo sausi ir silpni, skilinėja ir pan... Pastebėjau kad su juo padėtis pagerėjo smile.gif

Bėje gal kas naudojo makijažo pagrindą Oriflame Beauty Control?? Nes manes draugė klausė, bet kad nelabai ką galėjau ir pasakyti nebandžius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 17 lapkričio 2010 - 18:39
Merginos, kaip jums Hair X šampūnas? Aš iš pradžių pradėjau jį naudoti ir visai patiko. Bet įsigijau antrą kartą - visai neišsiplauna iš plaukų, jie tokie sulipę būna doh.gif . Nesuprantu, kame reikalas?
Atsakyti
QUOTE(lekstina @ 2010 11 19, 09:04)
Merginos, kaip jums Hair X šampūnas? Aš iš pradžių pradėjau jį naudoti ir visai patiko. Bet įsigijau antrą kartą - visai neišsiplauna iš plaukų, jie tokie sulipę būna  doh.gif . Nesuprantu, kame reikalas?

Naudoju antra buteliuka jau, tai viskas ok... g.gif
Atsakyti
gal kas galite naujo Kaledinio katalogo nuoroda imesti. Aciu
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 11 19, 18:58)
gal kas galite naujo Kaledinio katalogo nuoroda imesti. Aciu

http://lt.oriflame.c...ewer-next.jhtml
Atsakyti