Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(PUCA @ 2010 11 05, 16:17)
Mergaites, o tokia Oriflame skrybelaite dar galima isigyti?

user posted image

Jos nera prekyboje,nebent kas turi namuciuose uzsilikusia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorike @ 2010 11 06, 13:06)
Jos nera prekyboje,nebent kas turi namuciuose uzsilikusia  4u.gif

Aš ir stebiu naujienas kada ji bus prekyboj, kaip gražu man jos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunutė @ 2010 11 06, 13:17)
Aš ir stebiu naujienas kada ji bus prekyboj, kaip gražu man jos  bigsmile.gif

Pries kelis katalogus buvo ispardavimas,tai buvo palanki kaina smile.gif
Atsakyti
kaip naujasis makiazo pagrinda su deguonim? jau bandet? ax.gif

Gal kas Zirmunu gale uzsiimat Oriflame?
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 11 06, 17:02)
kaip naujasis makiazo pagrinda su deguonim? jau bandet?  ax.gif

Bandžiau. Neblogas, lengva užtepti, bet jis tikrai netaps mano mėgstamiausiu Oriflame makiažo pagrindu.
Atsakyti
Kokia makiažo pagrindą patartumėt mišriai į riebumą linkusiai odai ir kuris maskuotų? 4u.gif Kažkaip pasimečiau g.gif
Atsakyti
gal galite placiau pakomentuoti oxygen boost makiazo pagrinda? kokiai odai skirtas,ar maskuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 11 07, 13:55)
gal galite placiau pakomentuoti oxygen boost makiazo pagrinda? kokiai odai skirtas,ar maskuoja? 4u.gif

Man jis pasirodė tirštokas ir maskuojantis. Mano oda mišri.
Nepatiko tai, kad matosi, jog veidas padengtas makiažo pagrindu. Pirkau tokį patį atspalvį, kaip ir savo mėgstamiausio Oriflame makiažo pagrindo- GG prie veido spalvos prisitaikančio.
Manyčiau, kad už dabartinę oxygen boost makiažo pagrindo kainą jį verta pirkti. Už reguliarią kainą nepirkčiau schmoll.gif
Tokia mano nuomonė. Gal kitoms patiko labiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 10 31, 01:08)
Norėčiau sužinot apie GG lūpų dažus Rouge Future..Kaip dengiasi, išlieka, nesausina lūpų? g.gif

Man nesausina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorike @ 2010 10 28, 19:54)
Sitas LipSpa pats geriausias balzamas  thumbup.gif ,pas mane viena kliente ims net 5 vnt  lotuliukas.gif ,nes jai labai ziemos metu jis tinka.

bigsmile.gif tai reik man jo aciu

QUOTE(bumbasi @ 2010 10 28, 20:36)
Jisai geras labai, bet jo ir labai mazai tera smile.gif Siaip man labai patinka "atidi prieziura" vazelinas... Ypac kai labai serpetoja kad ir nosis esant didelem slogom.laaabai padeda. Taip pat gna riebus yra ir trylypiai lupu dazai. Man jie patinka

aciu smile.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 10 31, 13:40)
kalėdos jau ant nosies:)
Papildyta:
Gal kas bandėte?
suktukai
suktukai2
suktukai3

nr.2 man nepatiko

QUOTE(Lorike @ 2010 11 04, 09:57)
As vakar gavau pinigine "Cocao".Bet didelio ispudzio nepaliko  4u.gif .Kliente pirko rankine ir pinigine,rankine apziurejau visai nieko,bet kataloge labiau blizgejo tos sagtys  biggrin.gif ,negu naturoje

tai gal rankine irgi neverta tokio demesio, mano mama jos nori g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 09, 14:54)
tai klauskit gi ax.gif

gal kas bandete putas kur suteikia apimties? ar tikrai jos padeda? g.gif
Taip pat kokia pasiulytumete pudra? ax.gif Noriu isbandyti, bet kad labai nesausintu odos, nes kiek seniau pirkus is parduotuviu, tai labai oda issausindavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lynacka18 @ 2010 11 10, 15:15)
gal kas bandete putas kur suteikia apimties? ar tikrai jos padeda?  g.gif
Taip pat kokia pasiulytumete pudra? ax.gif Noriu isbandyti, bet kad labai nesausintu odos, nes kiek seniau pirkus is parduotuviu, tai labai oda issausindavo doh.gif

Putas pradėjau neseniai naudoti, bet patenkinta esu, nes neleidžia sukrist plaukams.
P.S kartu naudoju ir laką ax.gif, bet labai mažai jo purkšteliu.

Atsakyti