Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

Laba diena, gal zinote kaip reikia naudoti tuos wellnes kokteilius?
Atsakyti
QUOTE(SoKoLedine @ 2010 10 31, 18:07)

Laba diena,
Kokteilį reikia susitaisyti su vandeniu arba pienu, suplakti ir panašiai puse val. prieš valgį išgerti. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sun_girl~ @ 2010 11 01, 11:07)
Mergaites,o kaip suprast su verslo klase,ten parasyta,kad yra verslo klasej,kas surenka 150 tasku ir daugiau,ir padare pasveik.progr.zingsni.Kai padarem pirma zingsni rode zinute,kad sveikinam,jus verslo klasej,o kai antra tai tik pasveikino,kad padarem antra zingsni.Tai padarius zingsnius esi verslo kl.ar ne?man aktualu tai del to,kad jei 2 katal.esi verslo klasej,kitam gauni 50 %brangiausiai prekei,man nuolaidos neduoda,tai suprantu,kad tie zingsniai,dar ne verslo klase.Ar tai delto,kad laisvos dienos ir nesutvarkyta sistema.?kadangi anksciau tai padarius zingsnius skaiciuodavo prekem nuolaidas kaip ir verslo klasei

Taip, įvykdžius antrą žingsnį taip pat yra verslo klasė
Atsakyti

Papildyta:
[quote=Sun_girl~,2010 11 01, 12:55]
Taip, įvykdžius antrą žingsnį taip pat yra verslo klasė
[/quote]

tai kazin kodel man neduoda brangiausiai prekei 50 %/?
[/quote]

gal turit nuoroda,oriflame forumo,kur cia kazkuri mergaite ji sukurus,vis neissisaugau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sun_girl~: 01 lapkričio 2010 - 11:02
QUOTE(vasarelele @ 2010 11 01, 11:26)
Laba diena,
Kokteilį reikia susitaisyti su vandeniu arba pienu, suplakti ir panašiai puse val. prieš valgį išgerti. smile.gif

Dėkui, prie to pačio gal žinote kaip vitaminus Welnes gert? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SoKoLedine @ 2010 11 01, 15:11)
Dėkui, prie to pačio gal žinote kaip vitaminus Welnes gert?  4u.gif

Per pietus isgert visas keturias piliules... Bet mane nervina kai reik isgert tiek daug... doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
norečiau sužinuoti ar Oriflame kremuose arba šampunuose naudojami parabenai? g.gif Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif Juokaujat? Aišku naudojami...
Atsakyti
QUOTE(Sensoria @ 2010 11 01, 19:46)
Labas vakaras 4u.gif
norečiau sužinuoti ar Oriflame kremuose arba šampunuose naudojami parabenai? g.gif Iš anksto ačiū 4u.gif

Taip naudojami. Iš Oriflame gaminių mažai yra natūralių. Be konservantų yra GG biri mineralinė pudra, GG mineraliniai akių šešėliai.

Aš norėčiau, kad Oriflame sudėtis būtų natūralesnė blush2.gif ...
Papildyta:
QUOTE(SoKoLedine @ 2010 10 31, 18:07)

Man asmeniškai su vandeniu neskanu. O labai patinka su pienu ir žemuogėmis arba juodaisiais serbentais.
Atsakyti
[jau sutvarkyta sistema,yra atskira nuoroda kur rasyt prekes su 50 %nuolaida
Atsakyti

i 
Temoje aptarinėjam tik priemones.
Konsultantai savo darbo reikalus aptaria Bendraminčiuose.
Atsakyti
galiu pagirti makiazo pagindo sepeteli thumbup.gif (18780),netikejau kad galima sepeteliu tepti makiazo pagrinda,as visad pirstais,bet liuks thumbup.gif ,susitaupo kosmetikos,gerai paskirsto,ir i ji nesusigeria kremas,visas susitepa ant veido, thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun_girl~ @ 2010 11 03, 09:31)
galiu pagirti makiazo pagindo sepeteli thumbup.gif (18780),netikejau kad galima sepeteliu tepti makiazo pagrinda,as visad pirstais,bet liuks thumbup.gif ,susitaupo kosmetikos,gerai paskirsto,ir i ji nesusigeria kremas,visas susitepa ant veido, thumbup.gif  thumbup.gif

Tai tada ir as sau pasiimsiu ta sepeteli biggrin.gif ,as naudoju mak pagrindui skirtas kempineles su jomis irgi patogu tepti.Bet i jas prisigeria,o sepetelis tikrai turetu but geriau.Isbandysiu lotuliukas.gif
Atsakyti