Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(erikabarasn @ 2010 10 28, 19:51)
gal kas naudojot koki gera lupu balzama, nes labai serpetoja, vienam nuolaida yra, paskutiniam psl., idomu kaip jis smile.gif

Sitas LipSpa pats geriausias balzamas thumbup.gif ,pas mane viena kliente ims net 5 vnt lotuliukas.gif ,nes jai labai ziemos metu jis tinka.
Atsakyti
QUOTE(erikabarasn @ 2010 10 28, 19:51)
gal kas naudojot koki gera lupu balzama, nes labai serpetoja, vienam nuolaida yra, paskutiniam psl., idomu kaip jis smile.gif

Jisai geras labai, bet jo ir labai mazai tera smile.gif Siaip man labai patinka "atidi prieziura" vazelinas... Ypac kai labai serpetoja kad ir nosis esant didelem slogom.laaabai padeda. Taip pat gna riebus yra ir trylypiai lupu dazai. Man jie patinka
Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2010 10 23, 14:27)
Kažkaip neberandu žinučių, kur buvo plačiau kažkurių forumiečių kalbėta, tad paklausiu: ar daug Giordani Gold stangrinamasis yra tirštesnis už prisitaikantį, ar spalva intensyvesnė?  ax.gif

Stangrinamasis yra gerokai tirštesnis.
Papildyta:
QUOTE(bonza @ 2010 10 22, 21:10)
1. "Oriflame Beauty Endless Lash" blakstienų tušas
2. "Oriflame Beauty" dvejopos paskirties maskuojamasis pieštukas 

1. Esu išbandžiusi nemažai Oriflame tušų. Šis man vienas geriausių. Nesulipina blakstienų, akivaizdžiai pailgina, netrupa.
2. Nieko ypatingo. Šiek tiek maskuoja, bet ne taip gerai kaip norėčiau.
Atsakyti
Sakykit, ar šitos pudros light atspalvis labai šviesus?

user posted image
Nes man gior.gold minerl. pudros medium yra per šviesus, tai nesuprantu kokio man bereikia doh.gif
Papildyta:
ir šiaip noriu birios, mineralinės pudros, nežinau kokią išsirinkt help blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 10 29, 22:20)
Sakykit, ar šitos pudros light atspalvis labai šviesus?

user posted image
Nes man gior.gold minerl. pudros medium yra per šviesus, tai nesuprantu kokio man bereikia doh.gif
Papildyta:
ir šiaip noriu birios, mineralinės pudros, nežinau kokią išsirinkt help blush2.gif  4u.gif

Sita irgi sviesi,tai tikrai netiks 4u.gif .Gaila,kad oriflame nera tamsesniu kompaktiniu,ar biriu pudru,nes man asmeniskai visos persviesios.
Atsakyti
Aš esu tamsesnio gymio. Naudoju "GG" prisitaikančią birią pudrą. Ji thumbup.gif ir spalva tikrai nėra per šviesi.
Atsakyti
o gal kuri naudojat branguji krema su deimanto dulkem,kaip jis jums?ar vertas sumoketu pinigu?
Atsakyti
QUOTE(Sun_girl~ @ 2010 10 30, 23:10)
o gal kuri naudojat branguji krema su deimanto dulkem,kaip jis jums?ar vertas sumoketu pinigu?

Buvau nusipirkusi mini indelį. Labai patiko. Švelnus, puikiai susigeria, malonus aromatas, vos matomos žėrinčios dalelės. Rimtai galvoju pirkti, laukiu akcijų.
Atsakyti
Norėčiau sužinot apie GG lūpų dažus Rouge Future..Kaip dengiasi, išlieka, nesausina lūpų? g.gif
Atsakyti
http://lt.oriflame.c...ewer-next.jhtml

Cia 16 kompanijos katalogas jau yra biggrin.gif
Atsakyti
kalėdos jau ant nosies:)
Papildyta:
Gal kas bandėte?
suktukai
suktukai2
suktukai3

Papildyta:
plaukų šepet ar padeda taip užriesti plaukus, galiukus, džiovinant plaukus?
Papildyta:
dantų šepet ar naivu tikėtis, kad apmažins dantų jautrumąsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Laukinė prerija,2010 10 31, 13:40]
kalėdos jau ant nosies:)
Papildyta:
Gal kas bandėte?
suktukai
suktukai2
suktukai3

bandžiau antruosius suktukus. Pasakyčiau jog labiau tinka trumpesniems ir plonesniems plaukams. Jų viduryje yra tokia "lipiočkė" aplink kurią apsisuka plaukai, tai ji man per maža pasirode, nes apsuka mažai plauku, o kiti biškį nuslysta. šiaip susuka gerai.
Atsakyti