Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(luli @ 2010 07 17, 16:53)
Laba diena 4u.gif
Kokie butu atsiliepimai apie SILK SATIN RADIANCE  duso krema,ir krema kunui g.gif ,gal kas bandet g.gif

man patiko
Atsakyti
Gavau šiandien žinutę su internetiniu puslapiu apie DARE-TO-BE kosmetiką. Ką jūs žinot? Kvepalų buteliukai labai jau gražūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 07 26, 19:34)
Gavau šiandien žinutę su internetiniu puslapiu apie DARE-TO-BE kosmetiką. Ką jūs žinot? Kvepalų buteliukai labai jau gražūs biggrin.gif

Kaip tik 11 kataloge pademonstruoti kvapai, ir pasirodo tą buteliuką pats gali išmarginti lipdukais kaip nori, manau butu grazi dovanele mergaitei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasos_lashelis @ 2010 07 27, 19:44)
Kaip tik 11 kataloge pademonstruoti kvapai, ir pasirodo tą buteliuką pats gali išmarginti lipdukais kaip nori, manau butu grazi dovanele mergaitei smile.gif

O tai šaunu thumbup.gif Tik įdomu kokie kvapai bus.
Atsakyti
QUOTE(rasos_lashelis @ 2010 07 27, 19:44)

Dabar galimybe yra is vk lankstinuko isigyti tuos kvepaliukus,tai as paemiau savo dukrytei Kivi kvapo ,kur galima lelyte zalia padaryti biggrin.gif .Paziuresime ,tikiuosi patiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 07 27, 19:57)
O tai šaunu thumbup.gif  Tik įdomu kokie kvapai bus.

Bent jau kataloge pauoscius tikras muilo kvapas unsure.gif Ketvirtadieni gausiu meginukus, ziuresim kaip isties jie kvepia...
Atsakyti
Tai kažko ypatingo ir nereikia tikėtis, juk kvepalai ne moterims, o vaikams/mergaitėms...
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 07 28, 10:04)
Tai kažko ypatingo ir nereikia tikėtis, juk kvepalai ne moterims, o vaikams/mergaitėms...

Siaip r pati gundziaus tais kvepaliukais... ziuresim ryt kokie kvapai megineliuose...
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 07 28, 11:20)
Siaip r pati gundziaus tais kvepaliukais... ziuresim ryt kokie kvapai megineliuose...

Mane tai buteliukai labai vilioja biggrin.gif Pasipasakokit kokie kvapai kai gausit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 07 28, 21:41)
Mane tai buteliukai labai vilioja biggrin.gif Pasipasakokit kokie kvapai kai gausit mirksiukas.gif

gavau netiketai visa para anksciau... na skaniausiai man asmeniskai kvepia kiviai smile.gif nera megineliuose to muilo tokio kvapo.siaip visai nieko... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 07 28, 21:53)
gavau netiketai visa para anksciau... na skaniausiai man asmeniskai kvepia kiviai smile.gif nera megineliuose to muilo tokio kvapo.siaip visai nieko... ax.gif

As dukrytei uzsakiau su kivi,tai rytoj gausiu thumbup.gif ,kazkaip pasirode,kad jis turetu skaniausiai kvepeti is visu triju.
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 07 28, 21:53)
Norėčiau ir aš greičiau pauostyt biggrin.gif
Atsakyti