Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(vikaripe @ 2010 09 22, 20:36)
o kur jį būtų galima pavartyti??? ax.gif

http://lt.oriflame.c...ewer-next.jhtml
Atsakyti
QUOTE(Aura88 @ 2010 09 22, 19:42)
O galit man papasakot kaip tas nepatinkancias prekes grazinti? Na pavyzdziui, nusipirko kliente ta sausa sampuna ir jai labai nepatiko, nes plaukai is tamsiai rudu pilki tapo...

Jeigu neturit galimybes grazinti tiesiogiai i Vilniaus centrini ofisa - galit grazinti i OKAC (Oriflame Konsultantu Aptarnavimo Centra). Jei prekes gaunat pastu - OKAC vistiek priima, kita galimybe - nusiusti pastu, ar perduoti savo grupes direktoriui.
Kalbant apie sampuna - po isbandymo uzsisakiau net pora atsargai. Pilksva spalva is pradziu buna, bet paskui juk issukuojam. Nebent per daug prisipurske? g.gif
Ant mano sviesiai dazytu isvis nesimato, vienos dukros sviesiau rudi - visai nesimato, kitos tamsiai rudi - is pradziu matosi (net juokemis, kad blondine dabar bus biggrin.gif ), taciau kai po kazkiek laiko gerai issukuoji - viskas tvarkoj, nebesimato.
Vienok, jei klientei netinka - mes, konsultantai, privalom paimti atgal. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sindy: 23 rugsėjo 2010 - 02:48
QUOTE(Mantilė @ 2010 09 22, 22:25)
prekiu grazinimo tvarka
pasiskaitykit ir pasinaudokit savo teisem

Sakot?ne viena karta esu klausus apie prekiu grazinima,na nezinau,kaip pas jus,bet pas mus yra problema su ju grazinimu,kai uzsiminiau centriuke,kad noreciau grazint,tai net likau nesuprasta,kaip gali kliente neimt prekes,jei ja uzsisake,o apie tai,kad gali jai ji nepatikt isvis negali but kalbos,tipo jei uzsisake,turi patikt.O nevisad nuotraukoje matosi,kaip realiai ji atrodo.cia as kalbu apie rankine balta,kuri buvo pries kokius 3 men.kataloge ji grazi,o kai pamaciau realiai,maisas .
Del seseliu tai buvo nepatenkintos siais-14357(subego),ir siais2997,2994(nubirejo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sun_girl~: 23 rugsėjo 2010 - 07:59
QUOTE(Sun_girl~ @ 2010 09 23, 08:36)
Sakot?ne viena karta esu klausus apie prekiu grazinima,na nezinau,kaip pas jus,bet pas mus yra problema su ju grazinimu,kai uzsiminiau centriuke,kad noreciau grazint,tai net likau nesuprasta,kaip gali kliente neimt prekes,jei ja uzsisake,o apie tai,kad gali jai ji nepatikt isvis negali but kalbos,tipo jei uzsisake,turi patikt.O  nevisad nuotraukoje matosi,kaip realiai ji atrodo.cia as kalbu apie rankine balta,kuri buvo pries kokius 3 men.kataloge ji grazi,o kai pamaciau realiai,maisas .
Del seseliu tai buvo nepatenkintos siais-14357(subego),ir siais2997,2994(nubirejo)

Jei nepatinka "vietinė" tvarka, skambini/rašai meilą į centrinį ofisą ir siunti prekę paštu, čia, Vilniuje, viskas labai tvarkingai ir maloniai, neleiskit vietinėms lyderėms sau ant galvos lipt. Ir baigiam tuos offtopikus apie darbo tvarką drinks_cheers.gif

Gal esate naudojusios Oriflame Nature serijos vonios putas? Gerai putoja?
Atsakyti
gal kas turite atsiliepimų apie šią seriją?
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ir apie šiuos?
Atsakyti
[quote=Laukinė prerija,2010 09 23, 13:39]
user posted image

Jau sita serija ,tai mano viena is megiamiausiu biggrin.gif .Ir produktai geri,kvapas taip pat pasakiskas ir poveikis geras.Veido sveitikli naudojau,tai tikrai gerai veida isvale,man patinka ir ju kuno sveitikliai,nusiplovus tikrai kunas svelnus ir gerai nusveicia negyvas lasteles.Dabar tik pradejau naudoti ta veido kauke nauja,tai dar tik viena karta tepiausi,ziuresiu kaip bus,bet mano odai tikrai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 09 23, 13:39)
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ir apie šiuos?

galiu pagirti muilą šveičiamąjį ir dušo želę . Užsipirkau naujos kolekcijos ir jau naudoju ir naudojau visą seną kolekciją .
Nauja dušo želė pasakiškai gausiai putoja , labai slidi , galima net skustis biggrin.gif
o muilas šveičiamasis tai labai geras , puikiai šveičia , tik kvapas ne koks biggrin.gif

Tikrai puikūs gaminiai.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 09 23, 13:39)
user posted image

Labai patiko kauke, gerai tepasi, gerai nusiplauna, "istraukia spuogus", kaip mes sakom ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif labai noreciau atsiliepimu apie arbatmedzio alieju. kas naudojot ir kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 09 24, 22:39)
sveikos 4u.gif  labai noreciau atsiliepimu apie arbatmedzio alieju. kas naudojot ir kokie atsiliepimai? ax.gif

Nepaprastas gaminys, visada jį turiu:ir nuo alerginių bėrimų, ir nuo įkandimų, net nuo slogos nosiai ax.gif išsigelbėjimas vaikams nuo uodų, nuima perštėjimą, mažina paraudimą, dezinfekuoja.
Atsakyti
QUOTE(egluze mamuze @ 2010 09 25, 09:10)
Nepaprastas gaminys, visada jį turiu:ir nuo alerginių bėrimų, ir nuo įkandimų, net nuo slogos nosiai  ax.gif išsigelbėjimas vaikams nuo uodų, nuima perštėjimą, mažina paraudimą, dezinfekuoja.

Taip labai geras, turiu visada ir naudoju. smile.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie Silk & Smooth rutulini dezodoranta? smile.gif
Atsakyti