Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

Pradejus naudot si seruma, kai nuejau plaku dazymui pas savo pastovia kirpeja, pirmas klausimas buvo: "Ka pradejai naudoti plaukam?" ir tada pirma karta sutiko, kad galiukus pakirpt si karta nera butinybes! biggrin.gif
Mano plaukai labai problematiski, tikriausiai todel ir rezultatas taip greit pasimate - net neipusejus buteliuko. Labai patinka, kad neriebaluoja plauku (itinu aliejuko i dar dregnus, bet jau issluostytus ranksluosciu plauku galiukus) ax.gif
[/quote]
4u.gif Ačiū už tokią išsamią info.
Mano galiukai irgi gan greit susišiaušia, na jie neskilinėja, tačiau nebegražūs ir tenka vis kirpt. Manau, neapsiriksiu išmėginus bigsmile.gif
Atsakyti
gal kuri jau turit sia Giordani Gold" pinigine,kodas 14797?jaip ji?ten medziaga ar oda,kaip vidus?

kaip jums mergaites hamakas,slepetes?as labai nusiviliau ju'" dovanom'",slepetes uzsidejau namie kaip slepetes ir po keliu valandu pradejo trintis dazai,tos juosteles spalvotos,hamako nespejau net isimt is to maiselio,kaip prairo visas maiselio sonas per siule,tai taip manau kad tas hamakas manes "neatlaikys"kai pakabinsiu.Sakysit,nereik skustis,juk gavom uz dyka?na bet pagal tai galima sprest ir apie ju kitas prekes(tai tik mano nuomone).Tiesa sakant,nors esu konsultante,bet kai kurias prekes,man buna geda parodyt klientem.
Atsakyti
QUOTE(Sun_girl~ @ 2010 09 22, 19:34)
gal kuri jau turit sia Giordani Gold" pinigine,kodas 14797?jaip ji?ten medziaga ar oda,kaip vidus?

kaip jums mergaites hamakas,slepetes?as  labai nusiviliau ju'" dovanom'",slepetes uzsidejau namie kaip slepetes ir po keliu valandu pradejo trintis dazai,tos juosteles spalvotos,hamako nespejau net isimt is to maiselio,kaip prairo visas maiselio sonas per siule,tai taip manau kad tas hamakas manes "neatlaikys"kai pakabinsiu.Sakysit,nereik skustis,juk gavom uz dyka?na bet pagal tai galima sprest ir apie ju kitas prekes(tai tik mano nuomone).Tiesa sakant,nors esu konsultante,bet kai kurias prekes,man buna geda parodyt klientem.

Buvę ir man atvejų kai geda klientėm atiduotin daiktą kurį užsisakė, kadangi gauni daiktą purviną, apdaužytą, apgadintą įpakavimą ir panašiai.. Bet kai gauni nekokybišką tai išvis..
Atsakyti
QUOTE(Sun_girl~ @ 2010 09 22, 18:34)

kaip jums mergaites hamakas,slepetes?as  labai nusiviliau ju'" dovanom'",slepetes uzsidejau namie kaip slepetes ir po keliu valandu pradejo trintis dazai,tos juosteles spalvotos,hamako nespejau net isimt is to maiselio,kaip prairo visas maiselio sonas per siule,tai taip manau kad tas hamakas manes "neatlaikys"kai pakabinsiu.Sakysit,nereik skustis,juk gavom uz dyka?na bet pagal tai galima sprest ir apie ju kitas prekes(tai tik mano nuomone).Tiesa sakant,nors esu konsultante,bet kai kurias prekes,man buna geda parodyt klientem.

Idomiai,as tai tikrai stipru gavau,aisku slepetes padovanojau anytai,nes man per dideles,reikes paklausti kaip jai laiko.
Kartais ,tai tikrai buna prastos kokybes medziagines rankines doh.gif .Bet tikrai yra ir geru rankiniu,kuri pati ne vienus metus nesioju ir nesiskundziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorike @ 2010 09 22, 18:48)
Idomiai,as tai tikrai stipru gavau,aisku slepetes padovanojau anytai,nes man per dideles,reikes paklausti kaip jai laiko.
Kartais ,tai tikrai buna prastos kokybes medziagines rankines  doh.gif .Bet tikrai yra ir geru rankiniu,kuri pati ne vienus metus nesioju ir nesiskundziu  smile.gif

Na kremu ir hamaku esu patenkinta, o slepetes per dideles tiek man tiek mamai, tai jas atidaviaqu tetai. Sake labai smagiai nesiojas ir tarpirsccio negriauzia.
Siaip labai neteko dar nusiskusti oriflame prekemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aura88 @ 2010 09 22, 18:58)
Na kremu ir hamaku esu patenkinta, o slepetes per dideles tiek man tiek mamai, tai jas atidaviaqu tetai. Sake labai smagiai nesiojas ir tarpirsccio negriauzia.
Siaip labai neteko dar nusiskusti oriflame prekemis  smile.gif

Tai va,kad cia kaip kam papuola,kitoms ziuriu kaip uzsakymas,taip ir visokie nesusipratimai,tai pakuote sugadinta,tai vel kazkas 4u.gif .O as jau kelis metus draugauju su oriflamu,tai tokiu dalyku nebuna,reikia nusispjauti per kairi peti biggrin.gif ,tik labiausiai nervuoja,kai prekiu nebuna.
Atsakyti
QUOTE(Aura88 @ 2010 09 22, 19:58)
Siaip labai neteko dar nusiskusti oriflame prekemis  smile.gif

kremu as ir esu patenkinta,Siaip slepetes yra l.smagios,delto ir pasiemiau vaiksciot namuose,na bet nusilupo jos man.
O dazniausiai buna nesmagu del rankiniu,piniginiu,kosmetiniu,kadangi kaina neatitinka kokybes.Ir dabar kliente uzsisake pinigine 14797,ft.atrodo neblogai,as ir galvoju ja sau uzsisakyt,Gal kuri esate ja maciusi?

dar buvo nesmagu del seseliu,atejo drauge jais pasidazius ir issigandau,visas veidas blizga,blizga ne vokai o veidas,vienu zodziu,nubyra,tokius pat uzsisake ir kita kliente,jau net nebeklausiau ,kaip,ar patiko prekes.
Atsakyti
QUOTE(Sun_girl~ @ 2010 09 22, 18:21)
kremu as ir esu patenkinta,Siaip slepetes yra l.smagios,delto ir pasiemiau vaiksciot namuose,na bet nusilupo jos man.
O dazniausiai buna nesmagu del rankiniu,piniginiu,kosmetiniu,kadangi kaina neatitinka kokybes.Ir dabar kliente uzsisake pinigine 14797,ft.atrodo neblogai,as ir galvoju ja sau uzsisakyt,Gal kuri esate ja maciusi?

dar buvo nesmagu del seseliu,atejo drauge jais pasidazius ir issigandau,visas veidas blizga,blizga ne vokai o veidas,vienu zodziu,nubyra,tokius pat uzsisake ir kita kliente,jau net nebeklausiau ,kaip,ar patiko prekes.

O kodel neklausiat? Argi sitaip turi elgtis konsultante? Juk zinot, kad kompanija suteikia 100% garantija ir laikosi zodzio, tad jei kliente nusivyle - galima grazinti. Manau nesazininga nesuteikti zmogui galimybes grazinti nekokybiska gamini. Kalbant apie seselius, man nei vieni dar nenubyrejo.. Jeigu kalbam apie birius - didesne tikimybe, kad apibarste veiduka makiazo darymo metu, jei stengesi vienu patepimu kuo storesni sluoksni dengt..
Man kremas patiko, slepetes per dideles - tebesedi maiselyje namuose, laukiu, gal dukru koja maniske pralenks, nes jau susilygino biggrin.gif Hamako dar nekabinau, bet nepanasus jis man i plystanti.. Ateis vasara isbandysim abu - bus tikresne nuomone. Beje hamaku nebera, tad vietoj ju bus krepsiai is tos pacios serijos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rasos_lashelis @ 2010 09 22, 17:46)
Buvę ir man atvejų kai geda klientėm atiduotin daiktą kurį užsisakė, kadangi gauni daiktą purviną, apdaužytą, apgadintą įpakavimą ir panašiai.. Bet kai gauni nekokybišką tai išvis..

Geda nest toki gamini, nepakeitus i nauja, sveika ir dailu. Nes jus tai padaryt gali, o kliente be jusu - negali. Man tik keista is kur jus ju tiek gaunas, tu purvinu, apdauzytu, apgadintu.. Pas mus i ofisa tikrai daug prekiu atvaziuoja, bet kazkaip tu baisiu nebuna, kas per stebuklai? g.gif Yra per metus pora kartu buve, kad duso zele atvaziavo issiliejusi, bet ir jas dabar papildomai lipduku uzklijuoja, kad neissilietu..
Na nebent jusu kurjeris, kur prekes pristato, turi iproti su dezemis futbola zaisti? Bet kaip apie tai suzinot kompanijai, jeigu jus cia skundziates, o kompanijos apie tai neinformuojat? doh.gif
Atsakyti
tikrai baisiai nuskambėjo parašymas apie apgadintas prekes....ir kaip klientės tokius gaminius paima? juk ne už dyką ima -pinigus moka..
Atsakyti
QUOTE(Mid de Aur @ 2010 09 22, 10:26)
Naujienos sekančiam kataloge būna dažniausia su ta pačia nuolaida. wink.gif
14 katalogą galima pavartyti jau įsigaliojus 13 katalogui  thumbup.gif
Tik neišsigaskit, pirmas puslapis tuščias, nes jis vėl bus sulankstytas...

o kur jį būtų galima pavartyti??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindy @ 2010 09 22, 19:47)
O kodel neklausiat? Argi sitaip turi elgtis konsultante? Juk zinot, kad kompanija suteikia 100% garantija ir laikosi zodzio, tad jei kliente nusivyle - galima grazinti. Manau nesazininga nesuteikti zmogui galimybes grazinti nekokybiska gamini. Kalbant apie seselius, man nei vieni dar nenubyrejo.. Jeigu kalbam apie birius - didesne tikimybe, kad apibarste veiduka makiazo darymo metu, jei stengesi vienu patepimu kuo storesni sluoksni dengt..

O galit man papasakot kaip tas nepatinkancias prekes grazinti? Na pavyzdziui, nusipirko kliente ta sausa sampuna ir jai labai nepatiko, nes plaukai is tamsiai rudu pilki tapo...
Atsakyti
QUOTE(Aura88 @ 2010 09 22, 19:42)
O galit man papasakot kaip tas nepatinkancias prekes grazinti? Na pavyzdziui, nusipirko kliente ta sausa sampuna ir jai labai nepatiko, nes plaukai is tamsiai rudu pilki tapo...

prekiu grazinimo tvarka
pasiskaitykit ir pasinaudokit savo teisem
Atsakyti