Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

Sveikos smile.gif Turiu klausimuką, ar naudojote kuri anticeliulitinę žele? kaip poveikis?
Atsakyti
gal jau yra gyvai maciusiu antakiu dazu palete?
ir labai domina maskuoklis, kur is triju spalvu,kazi kaip laikosi ir maskuoja.. ax.gif
Atsakyti
[quote=Krisanta,2010 09 19, 11:33]
"Oriflame Beauty" makiažo gruntas (10740)
"Giordani Gold" makiažo pagrindo gruntas (13878)
[/quote]
O porų nekiša???? 4u.gif
[/quote]

tikrai ne
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 09 20, 22:34)
gal jau yra gyvai maciusiu antakiu dazu palete?
ir labai domina maskuoklis, kur is triju spalvu,kazi kaip laikosi ir maskuoja..  ax.gif

Apžiūrėjau antakių priežiūros rinkinį per pristatymą, tai labai patiko, kaip tik šiandien užsisakinėsiu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 09 15, 12:45)
Tai gal tada labiau sausai odytei tinkamas g.gif
Koks Jūsų odos tipas?
Kaip maskuoja?
Bet jei riebesnė turėtų maskuoti bent jau vidutiniškai.... g.gif

Mano oda pakankamai riebi, tai aš dienos bėgyje naudoju birią pudrą riebalų pertekliui, o maskuoja visus pabėrimus, išsipllėtusias poras (turiu tokią problemą) labai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasos_lashelis @ 2010 09 21, 09:32)
Apžiūrėjau antakių priežiūros rinkinį per pristatymą, tai labai patiko, kaip tik šiandien užsisakinėsiu smile.gif)

Tai butinai parasykite atsiliepimus,pas mane irgi klientes klausia,bet apziurejimas yra viena,o kaip isbando kas ,tai visai kas kita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasos_lashelis @ 2010 09 21, 09:32)

O nebus sekančiam kataloge jam didesnė nuolaida? Truputi brangoka blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 09 22, 09:24)
O nebus sekančiam kataloge jam didesnė nuolaida? Truputi brangoka blush2.gif  ax.gif

Naujienos sekančiam kataloge būna dažniausia su ta pačia nuolaida. wink.gif
14 katalogą galima pavartyti jau įsigaliojus 13 katalogui thumbup.gif
Tik neišsigaskit, pirmas puslapis tuščias, nes jis vėl bus sulankstytas...
Atsakyti
QUOTE(Lorike @ 2010 09 22, 08:11)
Tai butinai parasykite atsiliepimus,pas mane irgi klientes klausia,bet apziurejimas yra viena,o kaip isbando kas ,tai visai kas kita  biggrin.gif

O kas neleidzia per katalogo pristatyma ne tik apziuret, bet ir isbandyt? Nereiketu nei klausinet, nei pasikliaut svetima nuomone. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egluze mamuze @ 2010 09 17, 18:49)
Gal naudojote šį serumą plaukų galiukams?  bigsmile.gif

user posted image

Ar matosi jo poveikis, ar atsigauna plaukas, labai rūpi, nes kaina nemaža, bet, jei daiktas geras, tada negaila. blush2.gif

Pradejus naudot si seruma, kai nuejau plaku dazymui pas savo pastovia kirpeja, pirmas klausimas buvo: "Ka pradejai naudoti plaukam?" ir tada pirma karta sutiko, kad galiukus pakirpt si karta nera butinybes! biggrin.gif
Mano plaukai labai problematiski, tikriausiai todel ir rezultatas taip greit pasimate - net neipusejus buteliuko. Labai patinka, kad neriebaluoja plauku (itinu aliejuko i dar dregnus, bet jau issluostytus ranksluosciu plauku galiukus) ax.gif
Atsakyti
[quote=Sindy,2010 09 22, 11:58]
O kas neleidzia per katalogo pristatyma ne tik apziuret, bet ir isbandyt? Nereiketu nei klausinet, nei pasikliaut svetima nuomone. mirksiukas.gif

Aisku kaip nueinu i pristatyma viska isuostau,isbandau ,apciupineju biggrin.gif .Bet nevisada yra galimybe nueiti 4u.gif

Atsakyti
Na taip.. Tokiu atveju jau sudetingiau.. Bet juk buna pakartojimai? Negi taip nei i viena ir nepavyksta nueit? g.gif
Atsakyti
Pavyzdziui mano situacija smile.gif Mano direktore is Klaipedos, jos direktore is Siauliu, bet va eme ir isvaziavo mano direktore i uzsieni. smile.gif Kai ji buvo nebuvo joookiu renginiu pristatymu ir pan, o kai isvaziavo net kalbos nebera, o ir i Siaulius nepasivazinesi nes ir darbas ir mokslai smile.gif
Atsakyti