laukiu nesulaukiu 15katalogo ir naujų kvepalų Midnight Pearl -nu nerealus kvapas
QUOTE(Krisanta @ 2010 09 15, 12:45)
Tai gal tada labiau sausai odytei tinkamas
Koks Jūsų odos tipas?
Kaip maskuoja?
Bet jei riebesnė turėtų maskuoti bent jau vidutiniškai....
Koks Jūsų odos tipas?
Kaip maskuoja?
Maskuoja neblogai , vidutiniškai. O mano oda normali tik t zona riebesnė .
Sveikutės
Labai noriu Oriflame Beauty Triple Core Lipstick.
Vilnius, Jaruzalė
Labai noriu Oriflame Beauty Triple Core Lipstick.
Vilnius, Jaruzalė
QUOTE(juratux2004 @ 2010 09 16, 08:17)
Atsakiau i az
Papildyta:
QUOTE(Krisanta @ 2010 09 15, 11:45)
Tai gal tada labiau sausai odytei tinkamas
Koks Jūsų odos tipas?
Kaip maskuoja?
Koks Jūsų odos tipas?
Kaip maskuoja?
Mano oda riebi - bet man sitas makiazo pagrindas - pati tobulybe Netgi nuprausus vakare oda lieka grazesne.
Keista, kad per riebus kazkam.. Gal priklauso nuo odos paruosimo pries makiaza? Nuo to ar naudotas tonikas, koks kremas..
Man apie sita gamini visos labai giria
QUOTE(Sindy @ 2010 09 17, 03:34)
Atsakiau i az
Papildyta:
Mano oda riebi - bet man sitas makiazo pagrindas - pati tobulybe Netgi nuprausus vakare oda lieka grazesne.
Keista, kad per riebus kazkam.. Gal priklauso nuo odos paruosimo pries makiaza? Nuo to ar naudotas tonikas, koks kremas..
Papildyta:
Man taip pat šis makiažo pagrindas labai patiko . Atrodo tikrai naturaliai ir padrėkina .
Gal naudojote šį serumą plaukų galiukams?
Ar matosi jo poveikis, ar atsigauna plaukas, labai rūpi, nes kaina nemaža, bet, jei daiktas geras, tada negaila.
Ar matosi jo poveikis, ar atsigauna plaukas, labai rūpi, nes kaina nemaža, bet, jei daiktas geras, tada negaila.
Reikia info apie šias pudrytes?
Oriflame Giordani Gold Adaptive Foundation Kaip maskuoja ir kokiam odos tipui labiau tinkama?
Oriflame Giordani Gold Age-Defying Foundation Kaip maskuoja ir kokiam odos tipui labiau tinkama?
Oriflame Giordani Gold Rejuvenation Foundation Kaip maskuoja ir kokiam odos tipui labiau tinkama?
Oriflame Oriflame Beauty Matte Control Foundation riebiai Kaip maskuoja?
Oriflame Giordani Gold Adaptive Foundation Kaip maskuoja ir kokiam odos tipui labiau tinkama?
Oriflame Giordani Gold Age-Defying Foundation Kaip maskuoja ir kokiam odos tipui labiau tinkama?
Oriflame Giordani Gold Rejuvenation Foundation Kaip maskuoja ir kokiam odos tipui labiau tinkama?
Oriflame Oriflame Beauty Matte Control Foundation riebiai Kaip maskuoja?
QUOTE(egluze mamuze @ 2010 09 17, 19:49)
Gal naudojote šį serumą plaukų galiukams?
turejau si seruma, patiko. plauku galiukai neskilinejo.
Noreciau paklausti atsiliepimu apie siuos du makiazo gruntus , ju pliusus ir minusus
"Oriflame Beauty" makiažo gruntas (10740)
"Giordani Gold" makiažo pagrindo gruntas (13878)
QUOTE(lorax @ 2010 09 19, 09:14)
Noreciau paklausti atsiliepimu apie siuos du makiazo gruntus , ju pliusus ir minusus
Naudojau abu ir tik pliusai abiems . labai patiko ir tas ir tas. Tik O B labiau baltas ir geriau maskuoja raudonį , o G G daugiau švytintis , skaistina veidelį, galima net nebedėti daugiau nieko , net mak pagrindo. Daug kas tiesiog naudoja jį vieną dienai.
Su O B jau makiažo pagrindas reikalingas.
Tai tiek
[/quote]
O porų nekiša????