Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

sveikos gal zinote ar bus kitam kataloge GG bronziniams perlams akcija?
Atsakyti
QUOTE(Sonija145 @ 2010 09 13, 20:34)
sveikos  gal zinote  ar bus kitam kataloge  GG bronziniams  perlams  akcija?

Sekanciame 13 kat.,bus akcija GG perlams,bet dabartiniam didesne nuolaida 4u.gif
Kitam,tik keliais litukais pigiau,geriau dabar pirkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorike: 13 rugsėjo 2010 - 19:46
QUOTE(Lorike @ 2010 09 13, 20:43)
Sekanciame 13 kat.,bus akcija GG perlams,bet dabartiniam didesne nuolaida 4u.gif
Kitam,tik keliais litukais pigiau,geriau dabar pirkti  smile.gif

aciu uz info , jau uzsisakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SoKoLedine @ 2010 09 09, 15:32)
Sveikos laukiu jūsų nuomones apie:
1.Optimals Time relax dieninį ir naktinį kremuką
2.Optimals bio maximum+
3.Optimals oxygen boost kremus  4u.gif

man irgi Oxygen boost nepatiko, labai riebus riebus.
Atsakyti
QUOTE(Auksiukė @ 2010 09 11, 22:13)
Sveikos, merginos. Noriu paklausti, kaip nagų lakas iš " Oriflame" Naujame kataloge yra gražių spalvyčių.

Man tai jie patinka. blush2.gif Turiu spalvytę 20783, tai esu labai patenkinta, ryški, seksuali ir ta spalva yra žymiai gražesnė, nei kad parodyta kataloge mirksiukas.gif Patarčiau ją įsigyti, jei pavargote nuo įprastinių ir tipinių spalvų ax.gif
Atsakyti
smile.gifP+2010 09 14, 11:06-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2010 09 14, 11:06)
Man tai jie patinka. blush2.gif  Turiu spalvytę 20783, tai esu labai patenkinta, ryški, seksuali  ir ta spalva yra žymiai gražesnė, nei kad parodyta kataloge mirksiukas.gif Patarčiau ją įsigyti, jei pavargote nuo įprastinių ir tipinių spalvų ax.gif

Aš visada ieškau įdomesnių spalvų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SoKoLedine @ 2010 09 09, 18:32)
Sveikos laukiu jūsų nuomones apie:
1.Optimals Time relax dieninį ir naktinį kremuką
2.Optimals bio maximum+
3.Optimals oxygen boost kremus  4u.gif

Man oxygen boost kaip tik labai tiko ir patiko! Mano oda rieboka, linkusi kimštis, tai naudoju probleminės odos prausiklį "Pure Skin" ir drėkinimui tepu Oxygen boost, kuris pasirodė visai ne riebus, o kaip tik labai lengvas, tikrai odda apsitvarkė.
Šiaip siūlyčiau nusipirkti mėginėlį ir pasibandyti.
Atsakyti
Dar atsiliepimų:

Air Soft buri puda - turiu Clear atspalvį, šiaip patiko, tik dangtelyje galėtų būti mažesnės skylutės, nes labai byra po visą induką
GG antakių želė - galėtų būti labiau "klijuojanti", bet patvarko antakius gražiai
Lip SPA lūpų balzamas - labai liuks, minkština lūpas, žaviai žvilga, patepus nesijaučia riebalo
GG Supreme blizgis - Nude atspalvis - nelipnus, gražiai tepasi, vienas mėgiamiausių, neryškus, "dieninis" atspalvis
Milk & Honey kūno kremas - lengvas, drėkinantis, greitai įsigeria, labai ilgai išlieka kvapas
Apsauginis rankų ir nagų kremas - greitai įsigeria, maloniai kvepia, pasitepus rankos nelimpa
"Feet Up" talkas pėdoms - nupirkau vyrui, man atrodo, mažiau kojinės smirdi rolleyes.gif
Raminanti Feminelle - maloniai putoja, lengvas, skanus kvapas, tikrai jaučiama gaiva
Kūno losjonas su žaliąja arbata - bandžiau, nepatiko, ilgai geriasi į odą, klampokas
HairX šampūnas dažytiems plaukams - labai patiko, galima naudoti ir be kondicionieriaus, purina ir švelnina plaukus
Nature Lime&Ginger šampūnas, dušo žele - vyras naudoja dėl patikusio kvapo, sako, kad abu galėtų labiau putoti; šampūna rekomenduočiau naudoti kartu su kondicionieriumi
Discover China skystas muilas - ir man patiko, ir klientės gyrė - gerai putoja, nuostabus, neerzinantis kvapas
Essentials balansuojamasis veido kremas - laaabai nekoks, "suriebalavo" visą veidą, išmečiau
Mėlynių ir levandų tonikas - nežinau, ar labai jau ryškus jo poveikis, bet kvapas nuostabus - kam duodu pauostyti, tas užsisako wub.gif
Mėlynių ir levandų kremas - tas pats puikus kvapas, bet man pasirodė riebokas, pasidėjau žiemai. Šiaip nepastebėjau, kad poras kimštų
Lime&Ginger dezodorantas - nesitikėjau, bet labai gerai apsaugo nuo prakaito, nestiprus, neerzinantis kvapas
Milk&Honey kūno šveitiklis - mano mylimiausias Oriflame produktas, lengvai putoja, puikiai šveičia - mažiau įauginėja plaukeliai po depiliacijos, panaudojus oda išlieka švelni
Seeing is Believing paakių kremas - nežinau, kiek tie kremai veikia, bet nusiskundimų irgi neturiu mellow.gif
Pure Skin veido prausiklis - liuks, gerai plauna makiažą ir nešvarumus, gan nestandartinis kvapas kaip tokio tipo prausikliui

Va, visą traktatą sukurpiau, gal kam pravers nail.gif smile.gif
Atsakyti
Dar keli pabandymai po vakar išpakuoto naujo užsakymo wub.gif :
GG mineralinis makiažo pagrindas - nesitikėjau, bet tooobulas, prisitaikanti spalva, ideali tekstūra, daug geresnis nei prieš tai turėtas Lumene
Kreminis akių šešėlių pieštukas - rudas, blizgus, patinka, kad ne per ryškus, tinkamas dieniniam makiažui; kol kas apie subėgimą nieko negaliu pasakyti
Kreminis Milk&Honey prausiklis - po naudojimo kažkokia keista oda, nei patiko, nei ne. Įpakavimas patogesnis nei kitų Oriflame dušo želių ir kvapas skanesnis, bet pojūtis man labiau paprastų patinka
Swedish SPA šveitiklis veidui - nepatiko, kažkoks lyg ir skystokas, naudojant tarp pirštų jaučiasi toks "vandenėlis" ir atskiri grūdeliai
Swedish SPA aliejus kūnui - dar vienas nuostabus pirkinys, gerai įsigeria, maloniai, ne per stipriai kvepa, tekstūra maloooni... 4u.gif
Atsakyti
[quote=šviesi lapė,2010 09 15, 10:11]
GG mineralinis makiažo pagrindas - nesitikėjau, bet tooobulas, prisitaikanti spalva, ideali tekstūra, daug geresnis nei prieš tai turėtas Lumene

Gal galima plačiau....
Kokiai odai skirtas? Kaip maskuoja? Kokia tekstūra?
4u.gif
Atsakyti
[quote=Krisanta,2010 09 15, 11:32]
[quote=šviesi lapė,2010 09 15, 10:11]
Gal galima plačiau....
Kokiai odai skirtas? Kaip maskuoja? Kokia tekstūra?
4u.gif
[/quote]

Aš pabandžiau spalvytę "Light Ivory" . Žodžiu pastebėjau tik tiek , kad man per riebus. Šiaip neblogas, susigeria lengvai , kaip kremas.Nesivelia , bent jau man , tik liko riebus jausmas ant veido , ko aš labai nemėgstu .
Atsakyti
QUOTE(ramintyte @ 2010 09 15, 12:02)
Aš pabandžiau spalvytę "Light Ivory"  .  Žodžiu pastebėjau tik tiek , kad man per riebus. Šiaip neblogas, susigeria lengvai , kaip kremas.Nesivelia , bent jau man , tik liko riebus jausmas ant veido , ko aš labai nemėgstu .

Tai gal tada labiau sausai odytei tinkamas g.gif
Koks Jūsų odos tipas?
Kaip maskuoja?
Bet jei riebesnė turėtų maskuoti bent jau vidutiniškai.... g.gif
Atsakyti