Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

Noriu atsiliepimu apie Gordani Gold BAze ... ax.gif Ar verta pirkti ,ar yra skirtuumas su ja ir be jos ? smile.gif
Atsakyti
O apie patį šampūną buvo atsiliepimai porą puslapių atgal.

Tuos tai skaičiau, bet tai pristatymo įspūdžiai, o iš pirmų lūpų atsiliepimų nebuvo smile.gif
Aš va, išbandžiau ir manau, kad tai puikus daiktas kaip pirmoji pagalba skubant, nes kitą dieną jau reikia plaut plaukus, na čia mano nuomonė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 09 03, 11:49)
Gal kas jau esat nusipirke Twist akiu ir lupu dazu palete uz 15.50 Lt? Prisegta katalogo gale. Ar tie seseliai ilgai issilaiko?
Papildyta:

Kas čia per daiktas? Kur rasti?

Man ir būtų įdomu sužinoti kaip spalvytės , ar gražios ?user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramintyte @ 2010 09 04, 12:27)
Man ir būtų įdomu sužinoti kaip spalvytės , ar gražios ?user posted image

Man jau raso kad tos paletesprekyboje nebera doh.gif
Atsakyti
gal galetumete apibudinti kvapiuosius vandenis is ispardaviminio mini katalogelio titulinio psl, kur po 11,90? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2010 09 06, 14:26)
gal galetumete apibudinti kvapiuosius vandenis is ispardaviminio mini katalogelio titulinio psl, kur po 11,90? blush2.gif

kurie cia,po 11.9?
Atsakyti
QUOTE(Sun_girl~ @ 2010 09 07, 08:08)
kurie cia,po 11.9?

Monaco Chic! Voyage Voyage tualetinis vanduo ir So Nice! Voyage Voyage tualetinis vanduo
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 09 07, 14:35)
Gal jau yra ax.gif  4u.gif  lotuliukas.gif

Sekantis katalogas VISADA būna pasiekiamas šiuo adresu:
http://lt.oriflame.c...ewer-next.jhtml
Šiuo metu katalogo dar neįdėjo, bet galit pačios jį medžiot, kada įdės.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2010 08 21, 23:08)
Sveikos, jungiuosi ir aš prie oriflame mėgėjų būrelio  4u.gif
gal galėtumėte pakomentuoti - ar pačios bandėt, ar klientės minėjo ką - anticeciulitines ampules? labai jau įvarūs atsiliepimai apie jas... pvz. turiu pati, atrodo, lyg ir veikia, bet gal dėl to, kad derinu su fizine veikla ir itin įmasažuoju, o pažystama, naudojusi tas ampules, sakė, kad visiškai neveiksmingos... Kokia jūsų nuomonė - rekomenduoti klientėms ar ne?

Mano viena klientė poveikį pajuto jau po pirmos ampulės panaudojimo bigsmile.gif Jau žadėjo net skambinti ir pasidžiaugti, tik vėlai jau buvo. Prie tų ampulių dar reikia ir šveitiklį naudoti, tuomet jis daug efektyvesnis. mirksiukas.gif

QUOTE(Sun_girl~ @ 2010 09 02, 09:22)
as ji turiu,naudoju,minusas,kad l.greit baigiasi,ir nusivalius tusa,reik iskart eit praustis,kadangi bent man limpa akys,tokios sunkios.O pliusas,kad l.gerai nuvalo makiaza 4u.gif

Po valiklio būtina nusiprausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2010 09 07, 12:34)
Monaco Chic! Voyage Voyage tualetinis vanduo ir So Nice! Voyage Voyage tualetinis vanduo

jus cia apie 13 nr?
Atsakyti
Merginos, kuris makiazo pagrindas veidui serijos GIORDANI GOLD , gerai maskuoja spuogus, ar pigment.demes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun_girl~ @ 2010 09 08, 07:53)
jus cia apie 13 nr?

taip, apie 13kataloga blush2.gif
Atsakyti