[quote=Laukinė prerija,2010 09 01, 14:12]
[QUOTE]o jūsų oda kokio atspalvio, t.y. kokio tono pudras, kremp. naudojant apskritai?
[/QUOTE]
Mano šviesi oda.
Aš dramblio kaulo visada perku ir prisitaikantį makiažo pagrindą ir amžių slepiantį stangrinamąjį perku IVORY. O pirkau iš pradžių porceliano, bet pastebėjau , kad per šviesu jau.
QUOTE(raimute89 @ 2010 09 01, 12:13)
gal kuri isbandziusi makiazo valikli ,,3 in 1 make up remover"? toks zalias buteliukas. radau pas mama, ji kazkada nusipirko, bet nenaudoja. tai mastau kad reikia priglausti....
as ji turiu,naudoju,minusas,kad l.greit baigiasi,ir nusivalius tusa,reik iskart eit praustis,kadangi bent man limpa akys,tokios sunkios.O pliusas,kad l.gerai nuvalo makiaza
merginos-kas naudojat tą pudrą,kur iškart į šepetėlį ji bėga? ar patogu ją naudoti?
QUOTE(Mantilė @ 2010 09 02, 15:58)
merginos-kas naudojat tą pudrą,kur iškart į šepetėlį ji bėga? ar patogu ją naudoti?
man jinai nelabai.nesimato jokio efekto
QUOTE(bumbasi @ 2010 09 02, 16:45)
man jinai nelabai.nesimato jokio efekto
Labai maloni pudros tekstūra, pasakiškai dengia, bet man netiko spalva. Ir labai geras
patogus variantas nešiojimuisi su savimi , labai malonus šepetėlis.
gaila , kad nėra šviesesnės .
Girdėjau, kad moterys labai giria ir labai mėgsta šią pudrą.
Papildyta:
QUOTE(raimute89 @ 2010 09 01, 11:13)
gal kuri isbandziusi makiazo valikli ,,3 in 1 make up remover"? toks zalias buteliukas. radau pas mama, ji kazkada nusipirko, bet nenaudoja. tai mastau kad reikia priglausti....
Makiažo valiklis labai geras, nes labai gerai nuvalo akių makiažą. Nemažai buteliukų sunaudojau. Čia vienas iš mano labiausiai perkamų. Rekomenduoju drąsiai !
ačiū už nuomonę apie pudrą
Gal yra išbandžiusių naująjį sausą šampūną? Kaip jums jis?
Gal kas jau esat nusipirke Twist akiu ir lupu dazu palete uz 15.50 Lt? Prisegta katalogo gale. Ar tie seseliai ilgai issilaiko?
Papildyta:
Kas čia per daiktas? Kur rasti?
Papildyta:
QUOTE(egluze mamuze @ 2010 09 03, 11:36)
Gal yra išbandžiusių naująjį sausą šampūną? Kaip jums jis?
QUOTE(Mona187 @ 2010 09 03, 12:49)
Yra dabar galiojančiame kataloge. Ten ir parašyta, kas per daiktas, kada ir kaip naudojamas.
O apie patį šampūną buvo atsiliepimai porą puslapių atgal.
QUOTE(Mona187 @ 2010 09 03, 11:49)
Gal kas jau esat nusipirke Twist akiu ir lupu dazu palete uz 15.50 Lt? Prisegta katalogo gale. Ar tie seseliai ilgai issilaiko?
Papildyta:
Papildyta:
Palete tikrai verta demesio, labai spalvos grazios patepus, ir gerai laiko. turiu pati sia palete, seniau gavau dovanu :