QUOTE(~Indre~ @ 2010 08 30, 21:08)
O maždaug keliems kartams to sauso šampūno užtenka?
Sunku tiksliai pasakyti,bet tikrai nemazai,dar priklauso nuo plauku ilgumo,o be to kiekviena diena nepurksite
QUOTE(Rumute @ 2010 08 30, 12:10)
Kokie atsiliepimai apie dėkinantį veido kremą su sav. įdegio dalelėmis? Čia tas kur dabar akcija yra ir kainuoja 17lt su centais.
Tiko jis man, o spalva trečią dieną jau tamsesnė, bet natūrali, vat dėl ko patiko
QUOTE(Lorike @ 2010 08 30, 22:13)
Sunku tiksliai pasakyti,bet tikrai nemazai,dar priklauso nuo plauku ilgumo,o be to kiekviena diena nepurksite
Kaip supratau per pristatymą, visų plaukų nebūtina purkšti, svarbiausia prie šaknų, įtrinti, o paskui gerai iššukuoti.
QUOTE(lekstina @ 2010 08 31, 14:31)
Kaip supratau per pristatymą, visų plaukų nebūtina purkšti, svarbiausia prie šaknų, įtrinti, o paskui gerai iššukuoti.
Tai taip svarbiausiai i saknis purksti ir gerai imasazuoti,bet kitu buna jau ir pats plaukas pasiriebalaves,tai tikrai nepamaisys,kad ir ant jo papurks
gal kuri isbandziusi makiazo valikli ,,3 in 1 make up remover"? toks zalias buteliukas. radau pas mama, ji kazkada nusipirko, bet nenaudoja. tai mastau kad reikia priglausti....
QUOTE(raimute89 @ 2010 09 01, 11:13)
gal kuri isbandziusi makiazo valikli ,,3 in 1 make up remover"? toks zalias buteliukas. radau pas mama, ji kazkada nusipirko, bet nenaudoja. tai mastau kad reikia priglausti....
Tai jei radote pas mama, jums yra galimybė jį išbandyti ir nuspręsti, ar jis jums tinka
QUOTE(raimute89 @ 2010 09 01, 11:13)
Mano megstamiausias makiazo valiklis ,nes jis tinka ir akis,veida,lupas valyti,tai labai gerai nuvalo blakstienu tusa,seselius ,aisku paskui nusiplaunu veida ir dar kt.priemones naudoju tonikai ir visa kita
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 09 01, 11:11)
Labai gera pudra, lengva, natūraliai atrodo , pati naudojau . Man svarbiausia , kad pudra atrodytų natūraliai ir dar patinka kai skaistina, nemėgstu murzinų atspalvių .Tai ši tiesiog idealus variantas ,spalvytę naudojau clear.
Būtinai žadu užsisakyti, bet turiu pabaigti Giordani Gold . o man GG pudros per sunkios
QUOTE(ramintyte @ 2010 09 01, 12:48)
Labai gera pudra, lengva, natūraliai atrodo , pati naudojau . Man svarbiausia , kad pudra atrodytų natūraliai ir dar patinka kai skaistina, nemėgstu murzinų atspalvių .Tai ši tiesiog idealus variantas ,spalvytę naudojau clear.
Būtinai žadu užsisakyti, bet turiu pabaigti Giordani Gold . o man GG pudros per sunkios
o jūsų oda kokio atspalvio, t.y. kokio tono pudras, kremp. naudojant apskritai?
Papildyta:
QUOTE(amber_goo @ 2010 09 01, 11:50)
Mano draugėms iš oriflamo labai patinka pudros Golden Beage atrodo pavadinimas. Aš joms vis paimdavau, labai patenkintos. Ir pati kartais pasitepu, nes pudrą šiaip retai naudoju. Tačiau šitos pudros astpalviai geri ir nesimato, kad užsitepus.
golden beige man atrodo yra pudrų atspalvis