Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir ligos, skausmas - ką daryti?

Negali ,tikrai. Laimo liga nepersiduoda nuo žmogaus žmogui. Bordatelijos sėdi sąnarių skystyje. Į pieną tikrai nepatenka. O ir gydant,galima maitinti be baimės. Antibiotikai ne kontraindikacija žindymui.
Atsakyti
Aš sirgau Laimo liga maitindama, vaikui buvo 3 mėn smile.gif Daktarai labai patenkinti nebuvo ir kaip maitinačiai išrašė amoksicilino, o ne tų kaip jie ten, kur visiems rašo. Įspėjo, kad gali pasikeisti pieno skonis. Ar pačių antibiotikų paklius, neatsimenu, bet žinau, kad patys jie apie tai diskutavo ir finale išrašė būtent po diskusijų antibiotikus, kurios skiria ir kūdikiams.
Gerdama tą amoksiciliną maitinau. Pieno kvapas tai tikrai buvo pasikeitęs. Bet mano kūdikis buvo negurmanas, tai žindo. Ir nieko smile.gif Visi sveiki smile.gif
Atsakyti
Gal yra panaši tema, bet kad nelabai radau, tai nepykit, jei kartosiuosi. Prašau Jūsų patarimo. Vaikučiui 10 mėn., valgo mano MP, negeria nei iš buteliuko, nei iš puoduko. Dabar aš susirgau, sinusitas, gydytoja liepė atvažiuoti, išrašys antibiotikų, sakė, reiks nutraukt maitinimą verysad.gif . Skaičiau, kad vieni leidžia maitinti vartojant antibiotikus, kiti - kategoriškai prieš. Neįsivaizduoju ką daryt, be mano krūties nei užmiega, nei naktį miegos, nes dabar kelia mane kokius 5-6 kartus, nes neima soskės, tai tikriausiai jam pasičiulpti reikia. Be to reiks pradėt pieno mišinį, o kaip jį sugirdyt? Labai laukiu Jūsų patarimų iš patirties.
Atsakyti
viskas priklauso nuo to, kokius antibiotikus ji tau zhada skirti. yra nemazhai saugiu antibiotiku, kuriuos vartojant zhindymo nutraukti nereikia. pabandyk viska ishsiaishkinti su savo gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2006 09 07, 16:13)
viskas priklauso nuo to, kokius antibiotikus ji tau zhada skirti. yra nemazhai saugiu antibiotiku, kuriuos vartojant zhindymo nutraukti nereikia. pabandyk viska ishsiaishkinti su savo gydytoja.

sinusitui,jei uždegimas ūmus skirs stiprius antibiotikus.Tarp stiprių saugių nėra.O gal ne sinusitai,gal čia lėtinis,ne ūmus procesas ,padėtų šiltos druskos maišeliai,plovimo- skalavimo procedūros ir homeopatija g.gif .Bet pas gydytoją būtina nueiti.
Atsakyti
na va, skyrė Klacid, perskaičiau anotacijoj, kad maitint negalima verysad.gif Ir pati gydytoja sakė, ir aš pati suprantu, kad kokie bebūtų vaistai, jie pereis į pieną. O visa liaudies medicina jau išbandyta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2006 09 07, 15:42)
na va, skyrė Klacid, perskaičiau anotacijoj, kad maitint negalima  verysad.gif Ir pati gydytoja sakė, ir aš pati suprantu, kad kokie bebūtų vaistai, jie pereis į pieną. O visa liaudies medicina jau išbandyta  verysad.gif

O keliom dienom skyrė antibiotikus, dabar juk yra naujos kartos, kur sugeri 3 dienas ir nereikia 7 ar 10 dienų gerti, tada galėtum tas tris doienas nemaitinti, o nusitraukti pieną. Kažkaip 3 dienas gal ištvertumėt, labiau ant rankų pabūtumėt, o po to vėl galėtum maitinti smile.gif Siūlau dar pasitarti su keliom gydytojom ir pasiskaityk čia
apie žindymą ir parašyk el. paštą jiems ar pasiskambink, jos patars gal ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis ...

Pas mene situacija dar blogesne verysad.gif verysad.gif verysad.gif Mazajai dar nera nei 3 savaiciu, o mes jau antra para geriame misinuka. Man taip pat sisnusitas, ir gydytoja israse labai stiprius antibiotikus. Ta diena, kai gydytoja pasake, kad reikes nusitraukineti ( kursas 5 dienos, o po to ziures pakartotinai) blioviau krokodilo asarom - kancios ne tik man - labai pagailo dukrytes 2.gif ...
Tai dabar dasidejo dar vienas darbelis - nusitraukineti piena ...
Tikiuosi, kad prie naturalaus maitinimo grisim be jokiu ceremoniju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maxi @ 2006 09 07, 20:41)
Labutis ...

Pas mene situacija dar blogesne  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Mazajai dar nera nei 3 savaiciu, o mes jau antra para geriame misinuka. Man taip pat sisnusitas, ir gydytoja israse labai stiprius antibiotikus. Ta diena, kai gydytoja pasake, kad reikes nusitraukineti ( kursas 5 dienos, o po to ziures pakartotinai) blioviau krokodilo asarom - kancios ne tik man - labai pagailo dukrytes  2.gif ...
Tai dabar dasidejo dar vienas darbelis - nusitraukineti piena ...
Tikiuosi, kad prie naturalaus maitinimo grisim be jokiu ceremoniju  ax.gif

užuojauta, aš vakar irgi blioviau, o mažiukas lyg žinodamas glaudėsi prie manęs visą dieną... verysad.gif . Man skyrė 7 dienas gerti, bet dar vakar negėriau. Naktį jau kankinomės, daviau tik vieną kartą valgyt, o su mišiniu pas mus blogai - sudaviau gal 2-3 šaukštelius, ir viską atpylė verysad.gif . Šiandien ryte nosis truputį atsikišo, gal pagerės, gal dar neskubėti gerti tų vaistų?
Atsakyti
Aš tai būtinai pasikonsultuočiau su kitu gydytoju, o gal net su dar keliais, ar visi siūlytų stiprius antibiotikus, gal užtektų ir silpnesnių. Aš maitindama kelis kartus gėriau antibiotikus, kaip tik dar kartą paskaičiau anotaciją, tai ten nuo visų galų gydo tongue.gif , taip pat parašytas ir ūmus arba chroniškas sinusitas. Reiškia yra ir kitų antibiotikų, galbūt kitas gydytojas paskirtų tokius, kru tinka maitinančioms g.gif
Atsakyti
as girdejau, kad antibiotikus zindant vartoti galima, o ir ant oakuotes vaistu buvo uzrasyta, kad galima - pati vartojau
Atsakyti
aš irgi girdėjau apie antibiotikus, kad galima vartoti žindymo metu, bet esu tos nuomonės, kad ir galima, bet tas š... vistiek patenka pas vaiką į organizmą, manau nekaltų vaistų tikrai nėra. Na, o aš kol kas dar susilaikiau nuo antibiotikų, labai padėjo užteptas ant veido tarkuotas česnakas su sviestu, pradėjo sinusai valytis.
Atsakyti