Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir ligos, skausmas - ką daryti?

QUOTE(grazina37 @ 2006 05 26, 14:15)
taip maitinant galima gerti paracetamoli ,tai vienintelis vaistas kuri leido gydytoja gerti ,nes as be nuskausminamuju ne dienos negaliu gyventi blush2.gif

Nejaugi paracetamoli maitinant krutimi galima gerti kiekviena diena?
Kai laukiausi, tai retkarciais isgerdavau apie 20 gr gero konjako. Labai padedavo thumbup.gif
Atsakyti
Dzhina, Smileja, visų pirma reiktų ieškoti galvos skausmo priežasties, oa tada jau gydytis.Nes aš turiu migreninio pobūdžio galvos skausmus, tai man gali padėti arba laiku išgerti nuskausminamieji, kurių šiuo metu gert negaliu, nes maitinu MP, arba miegas ir šaltas kompresas ant galvos. Tai renkuosi pastaruosius, jei tik yra galimybė, t.y. jei yra vyras namie. Jis tuo metu žaidžia su vaiku, o aš bandau bent truputį nusnaust. Aišku, gaila, bet ne visada tai padeda.

QUOTE(smileja @ 2006 05 26, 14:57)
sako  smileysex.gif labai padeda blush2.gif

Bet tu norėk smileysex.gif , kai tau plyšta galva iš skausmo doh.gif
Atsakyti
as ir besilaukdama ji geriau nes galvos skausmai kankina po persirkto virusinio ancefalito jau 7 metai ,tai be vaistu ne dienos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazina37: 26 gegužės 2006 - 17:11
Apie auksini stafilokoka gali dar pasiskaityti http://www.supermama...?showtopic=9854
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2006 05 25, 20:24)
Kiek žinau, jei retkarčiais išgersit nuo skausmo paracetamolio, tai tikrai pienukui nepakenks

Aš taip pat gelbėjuosi paracetamoliu. Po valandos skausmas nurimsta. Iš pradžių-prieš geriant tabletę bandau juodą kavą su citrinos sultimis. Kartais padeda.
Atsakyti
Ibuprofena galima gerti maitinanciai mamai.
Atsakyti
doh.gif
QUOTE(DiDiDu @ 2004 10 20, 15:29)
Maitinti galima visais atvejais,išskyrus jei bėga žali pūliai iš krūties ir tuomet kai geri : priešvėžinius
        raminančius
        hormonus

Kad negalima maitinti dėl temperatūros tai seni duomenys ( iš sovietinių laikų,kai maitindavo kas tris valandas ir pieno niekas neturėjo dėl nesupratimo ir nemokėjimo)

doh.gif na čia tai viršūnė doh.gif nors kiekvienas daro taip kaip jam patinka bigsmile.gif
Atsakyti
nestumo ir maitinimo metu galima naudoti ibumetina. O kad manim patiketumete paskaitykit instrukcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2006 06 01, 12:59)
nestumo ir maitinimo metu galima naudoti ibumetina. O kad manim patiketumete paskaitykit instrukcija smile.gif

Man irgi ta pati sake vaistininke, kai nuejau su plystancia galva ir paprasiau ko nuo skausmo rolleyes.gif
Atsakyti
O aš dabar kažkaip apie ketanovą pagalvojau - juk po operacijos (cezario) ligoninėj jį kelias dienas leido ir namo važiuojant receptą išrašė, tai, matyt, ir jį galima, kai jau visai nebežinai ko griebtis?
nestuke.gif tai aš turėjau biodrogos berods tepaliuko smilkiniams ir kaklui, kai jau imdavo spazmuoti (kvapas panašus į tos žvaigždutės, kai kuriuos erzina, bet man buvo visai nieko, šaldantis toks).
Atsakyti
Sveikos, gal kuri zinote (ar pati susidurete) su aspirino gerimu maitinant? Esu po cezario operacijos, pries kelias dienas sukilo auksta temperatura. Ginekologe skyre dideles dozes antibiotiku ir triskart per diena gerti po tablete aspirino. Klausiau gyd., ar galesiu zindyti, tai sake, kad galesiu, bet kazkaip neramu. Zinau, kad antibiotikai nera gerai, bet juos vartojant zindyti galima, o del aspirino tableciu baugu g.gif Gal kuriai nors irgi zindant buvo prirasytos aspirino tabletes arba zinot ka nors apie aspirino vartojima? Labai neramu ant sirdies, nes paklausiau gydytojos ir gerdama siuos vaistus maitinu maziuke pati help.gif
Atsakyti
as taip patmaitinau kai man buvo 39c kai klausiau gyditojo ar galiu maitinti sake kad galima kad mazylis taip pratinsis prieligu [mazyliui nuo to temperatura nekilo bet buvo apsnudes]. taipat esu girdejusi kai viena akusere sake kad maitino kudiki su 40c ir puliuojancia angina ir nieko. thumbup.gif
Atsakyti