Man padejo pasveikti homeopatinis vaistas Influcid,lasai i nosi Otrivin ir daug daug ciobreliu arbatos.Sveikit greiciau!
O man labai ranką skauda. Net nežinau ar perpūtė, ar išsinarinau, bet labai blogai. Ir elementariausio tepaliuko negalima tepti, jei matini . Galman koks nervo uždegimas, bet jau beveik dvi savites tęsiasi ir nepraeina. Vaiko nebegaliu pakelti, mama vysto...... tai ką tada daryt?! jokie natūralūs nepadeda. o gydytojas liepia natūraliom....
Vaje, o aš po visur tik ieškau ką galima Ačiū
Vaje, o aš po visur tik ieškau ką galima Ačiū
QUOTE(majule @ 2006 04 29, 20:28)
O man labai ranką skauda. Net nežinau ar perpūtė, ar išsinarinau, bet labai blogai. Ir elementariausio tepaliuko negalima tepti, jei matini . Galman koks nervo uždegimas, bet jau beveik dvi savites tęsiasi ir nepraeina. Vaiko nebegaliu pakelti, mama vysto...... tai ką tada daryt?! jokie natūralūs nepadeda. o gydytojas liepia natūraliom....
Pabandyk Diclofenacum žvakutes, jos nuo reumato ir uždegimo. Vartok tik nakčiai. Man padėjo kai žiauriai stuburą skaudėjo(prasikankinau 1 sav.). Veikimą pajutau jau po pusvalandžio. Tada maitinau pati, negalėjau vartoti geriamų vaistų, o Fastum gėlis nepadėjo. Tikrai nepakenks vaikučiui, nepastebėjau nė vieno šalutinio poveikio. Man rekomendavo mano ginekologė.
Sveikos.Turiu tris vaikus Vyriausiai 16 metų,o mažyliui 2 metai.Su vyru planuojame dar vieną vaikutį,Tik turiu problemą:negalėjau maitinti nes piene rado auksinį stafilakoką.Juo užkrėčiau ir vaiką.Daktarai patarė maitinimą nutraukti.Labai norėčiau kitą vaiką maitinti pati.Kaip apsisaugoti?Sako maitinti galima.O ką daryti,jei vaikas pradeda viduriuoti,gausiai atpylinėti?
Sveika
Jei nenori vartoti antibijotiku, tai vienintelis preparatas, kuris nekenkdamas organizmui sunaikina auksini stafilokoka, tai yra koloidinis sidabras. Mano lelytei kakutyje buvo rade pradedanti augti ausini stafilokoka, tai tik sito sidabro deka apsiejome be antibijotiku, lelytei buvo tik 1 menuo. Mano piene stafilokoko nerado.
Juk nuo senu laiku sakoma, kad sveika valgyti su sidabriniais saukstais ir pan.
Jeigu domina informacija apie koloidini sidabra, parasym e-mail savo, atsiusiu.
Jei nenori vartoti antibijotiku, tai vienintelis preparatas, kuris nekenkdamas organizmui sunaikina auksini stafilokoka, tai yra koloidinis sidabras. Mano lelytei kakutyje buvo rade pradedanti augti ausini stafilokoka, tai tik sito sidabro deka apsiejome be antibijotiku, lelytei buvo tik 1 menuo. Mano piene stafilokoko nerado.
Juk nuo senu laiku sakoma, kad sveika valgyti su sidabriniais saukstais ir pan.
Jeigu domina informacija apie koloidini sidabra, parasym e-mail savo, atsiusiu.
Mamytes patarkit kaip sugalabyti ta galvos skausma
Atsikelus is pat ryto jau skauda galva, o vakare is viso buna nebepakeliamas skaudesys
Maitinu krutimi ir tikrai nenoriu gerti nuskausminanciu, kavos taip pat negeriu, nes dienos metu mano mergina ir taip blogai miega, nors nakti duoda issimiegoti
Gal kas irgi susiduret su sia problema, nes jau nebezinau ko imtis...
Atsikelus is pat ryto jau skauda galva, o vakare is viso buna nebepakeliamas skaudesys
Maitinu krutimi ir tikrai nenoriu gerti nuskausminanciu, kavos taip pat negeriu, nes dienos metu mano mergina ir taip blogai miega, nors nakti duoda issimiegoti
Gal kas irgi susiduret su sia problema, nes jau nebezinau ko imtis...
Man irgi labai aktualus šis klausimas.. labai dažnai skauda galvą, kartais labai stirpriai ir visą dieną, nuo staigesnio judesio net plyšta atrodo net pasivaikščiojimai su mažyliu gryname ore nepadeda
Aš irgi pati maitinu, tad vaistų nevartoju, bet gal yra kokių, kurie nekenktų mano ?
Aš irgi pati maitinu, tad vaistų nevartoju, bet gal yra kokių, kurie nekenktų mano ?
Kiek žinau, jei retkarčiais išgersit nuo skausmo paracetamolio, tai tikrai pienukui nepakenks
O gal kas zino kokiu nuskausminimo naturaliu budu isskyrus miega?
QUOTE(dzhina @ 2006 05 26, 09:38)
O gal kas zino kokiu nuskausminimo naturaliu budu isskyrus miega?
sako labai padeda
taip maitinant galima gerti paracetamoli ,tai vienintelis vaistas kuri leido gydytoja gerti ,nes as be nuskausminamuju ne dienos negaliu gyventi