Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir ligos, skausmas - ką daryti?

Gal žinot, ką galima vartoti skaudant skrandžiui? verysad.gif Žiauriai skauda verysad.gif

Anksčiau vienintelis vaistas man padėdavo ("Zantac"), bet žindančiai jo vartoti negalima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 10 20, 16:18)
Gal žinot, ką galima vartoti skaudant skrandžiui? verysad.gif Žiauriai skauda verysad.gif

Anksčiau vienintelis vaistas man padėdavo ("Zantac"), bet žindančiai jo vartoti negalima doh.gif

Maalox lyg galima g.gif vaistinėj paklauskit 4u.gif
Atsakyti
Laba diena

Mano vaikui 4 men. Maitinu pati. Bet man labai skauda riesai. Paaiskejo, kad turiu sausgysliu isvarza. Gydytojai rekomenduoja operuoti su vietine nejautra. Ar galima maitinanciai mamai daryti operacija su vietine nejautra? Ar gaus vaikas kazka kenksmingo su motinos pienu po operacijos?
Atsakyti
QUOTE(AudroneM @ 2010 11 04, 12:10)
Laba diena

Mano vaikui 4 men. Maitinu pati. Bet man labai skauda riesai. Paaiskejo, kad turiu sausgysliu isvarza. Gydytojai rekomenduoja operuoti su vietine nejautra. Ar galima maitinanciai mamai daryti operacija su vietine nejautra? Ar gaus vaikas kazka kenksmingo su motinos pienu po operacijos?

O ką gydytojai sako? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal man ką patarsit. Vis dar maitinu savo dukrytę (1,8mėn), pienuką valgom gan dažnai. Bet bėda ta, kad jau kokios 4 dienos man labai skauda dantis. Gal kur supūtė ar kas. prasikankinau lyg šiol be vaistų, bet nelabai gerėja g.gif Gal žinot kokius vaitukus galėčiau gerti. Man rodos čia bus koks uždegimas, nes skauda ne vieną dantį, o visą pusę, o skylių (bent jau matomų) nėra. Gal žinot kokius vaitukus galėčiau gerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(AudroneM @ 2010 11 04, 12:10)
Laba diena

Vietinei nejautrai sukelti naudojami tokie anestetikai kaip lidokainas, bupivakainas ir kitokie. Reikia pasitarti su anesteziologu- jis priims sprendima kuri preparata pasirinkti siuo konkreciu atveju. Galetum pamaitinti pries pat operacija, po to duoti nutraukta pienuka ir kelios valandos po operacijos zindyti. Pasitark su gydytojais ax.gif

Joliuke- bandyk paracetamoli ar ibuprofena (sis geriau malsina uzdegima). Kai sugersi vaistukus, daryk didesne pertrauka tarp zindymu ax.gif
Atsakyti
Pati, esant rikalui, kai pvz nepakeliamai skauda galva geriu paracitamoli arba ibuprofena. Aisku, vaitis gauna vaisuko kazkiek, bet tikrai nepiktnaudziauju, taigi nemanau, kad nuo to kazkas nutiks maziukui.
Atsakyti
QUOTE(linele @ 2010 09 08, 13:15)
sveikos mamytės,
Neseniai nusipirkau Bepanthen tepalą, norėjau spenelius patepti,nes mažylis truputi "nugraužė" ir pastebėjau, kad vartojimo aprašyme nebeminima, kad jis tinka iššutusiam užpakaliukui, nei speneliams gydyti. Prieš kelis metus tokį tepalą naudojau ir užpakaliukui ir speneliams gydyti, nes buvo parašyta, kad tam jis yra tinkamas.Gal kas žinote ar jis vis dar tinkamas speneliams ir ar jo nereikia nuplauti prieš žindymą  ? Garmastan visiškai nepadeda verysad.gif

Ačiū už atsakymus iš anksto.

Na as ji nuo pat pradziu naudoju tik speneliams, gyd. ir akuseres tik ji rekomendavo. As gyvenu anglijoj, o drauge airijoj irgi tik ji naudoja. Taip , kad drasiai naudok smile.gif
Papildyta:
QUOTE(izabele1 @ 2010 11 22, 17:27)
Na as ji nuo pat pradziu naudoju tik speneliams, gyd. ir akuseres tik ji rekomendavo. As gyvenu anglijoj, o drauge airijoj irgi tik ji naudoja. Taip , kad  drasiai naudok smile.gif

Tiesa, jo nuplauti nereikia, maziui nieko neatsitiks smile.gif
Atsakyti
<Deleted>

Paklausiau, bet po to pati radau atsakymą ax.gif
Ačiū, Koše-Maloše, už aprašymą kaip gydyti slogą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 09 gruodžio 2010 - 11:27
QUOTE(AudroneM @ 2010 11 04, 11:10)
Laba diena

taip, turėjau operaciją kojos su vietine nejautra kai buvo mažiui 3savaitės, ir su spinaline nejautra, kai jam buvo 11mėnesių, abu kartus leido maitint iškart grįžus iš ligoninės, su vietine nejautra tai įvyko tą pačią dieną, operacija ryte, vakare jau maitinau, nes išleido namo, antrą kart tai įvyko kitą dieną, nes teko naktį praleist ligoninėj, svarbiausia pasisakyt anesteziologui, kad maitini ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2010 11 06, 18:02)
Sveikos merginos. Gal man ką patarsit. Vis dar maitinu savo dukrytę (1,8mėn), pienuką valgom gan dažnai. Bet bėda ta, kad jau kokios 4 dienos man labai skauda dantis. Gal kur supūtė ar kas. prasikankinau lyg šiol be vaistų, bet nelabai gerėja g.gif Gal žinot kokius vaitukus galėčiau gerti. Man rodos čia bus koks uždegimas, nes skauda ne vieną dantį, o visą pusę, o skylių (bent jau matomų) nėra. Gal žinot kokius vaitukus galėčiau gerti g.gif

man irgi taip buvo... skaudėjo visą eilę viršutinių dantų.
nulėkiau pas dantistą- pasirodo, čia ne dantis man skauda, o užsidegusius sinusus, kurie nusidriekia iki pat dantų šaknų.
taigi, gėriau vaistus nuo sinusito.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ieskau "kolegiu" su migrena ir maitinancios savo atzaleles 4u.gif gal kas super patarimu kaip gyventi su sia nelaime ir maitinti toliau savo vaika?nes linkstu link MP nutraukimo ir rimto gydymo migrenos... unsure.gif
Atsakyti