Laba
Susirgau, kankina nereali sloga, kosčiu, skauda gerklę. Ar tai nekenkia pieneliui? Ar mažylei nepakenksiu?
Kuo galima gydytis, kad bent kiek geriau pasijausčiau?
Sutema,
Slogą- jūros vandeniu. + Pasikabink česneko skiltelę supjaustytą (keisk kas 3-4val.) ir į bintą ar merlę įvyniotą ant kaklo (kaip pakabuką) , prie lovos kambaryje (česnakas lakus,- nosytei padės)
Aflubinas (homeopatiniai, +alkoh. dozavimas lašiukais, geriau po maitinimo iš karto gerk)
Seda gol (erbex) purškalas gerklei (švelnus)
galima skalauti gvazdikėlių nuoviru+ druska
Kosuliui- rezorbamas (tept nugarą, padus)
Temperatųrą mušk virš 38. matuok KIRKŠNYJE.
Ibubrufeną gali gerti. (skausmas, temp.)
Dėl gelomyrtolio- pasitikrink http://www.e-lactanc...gles/inicio.asp arba
ar pasitark su gydytoju, ar vaistininku.
Poilsis.
Tavo organizmas kovoja su bacilom- gamina antikūnius, kurie patenka vaikui su pienu t.y. mamos pienas apsaugo vaikutį nuo mamos bacilų. (galima kaukę dėtis jei patogu, keisti kas 2-3 val.)
Jei vaikas ir pasigauna maoms bacilą (retai taip būna)- serga trumpiau, lengviau.
Maitink, neribok laiko prie krūties
Vėdinti kambarį.
Sveik
Slogą- jūros vandeniu. + Pasikabink česneko skiltelę supjaustytą (keisk kas 3-4val.) ir į bintą ar merlę įvyniotą ant kaklo (kaip pakabuką) , prie lovos kambaryje (česnakas lakus,- nosytei padės)
Aflubinas (homeopatiniai, +alkoh. dozavimas lašiukais, geriau po maitinimo iš karto gerk)
Poilsis.
Tavo organizmas kovoja su bacilom- gamina antikūnius, kurie patenka vaikui su pienu t.y. mamos pienas apsaugo vaikutį nuo mamos bacilų. (galima kaukę dėtis jei patogu, keisti kas 2-3 val.)
Jei vaikas ir pasigauna maoms bacilą (retai taip būna)- serga trumpiau, lengviau.
Vėdinti kambarį.
Sveik
QUOTE(Košė-Malošė @ 2010 09 12, 22:11)
Sutema,
Poilsis.
Vėdinti kambarį.
Sveik
Poilsis.
Vėdinti kambarį.
Sveik
Labai ačiū už patarimus
Sveikos mamytes
gal zinote ar galima vartoti "Uvamin retard" vaistukus ir zindyti? Ar nepkenks vaikuciui?
Siaip mes jau dideli, bet vis tiek dar pora kartu per diena pienelio skanaujam
Is anksto dekoju
gal zinote ar galima vartoti "Uvamin retard" vaistukus ir zindyti? Ar nepkenks vaikuciui?
Siaip mes jau dideli, bet vis tiek dar pora kartu per diena pienelio skanaujam
Is anksto dekoju
Sveikos, mamytes! Maitinu krutimi. 1,5 men sunelis sirgo ausu uzdegimu, gydytoja paskyre antibiotikus. Pradejus juos gerti, vaikuciui siaubingai raize pilvuka...jis klyke iki pamelinavimo . Nustojus gerti antibijotikus, geruju bakteriju pagalba susitvarkem pilviuka...galima sakyt is vis nebeliko jokiu diegliu. Labai dziaugemes. Dabar jam be 1 sav. 3 men. Ir susirgau as ...pulinga angina, kraujas lb blogas...israse man antibiotika, tinkanti ir vaikuciui. Maitinimo nenutraukiau...bet viskas vel prasidejo is naujo...sunelis vel verkia del pilvuko skausmu, nemiega naktim...dabar jau ir as verkiu. Nebezinau, ka daryti . Duodam ir geruju bakteriju, ir espumizano. Bandziau karta pasiulyt misinuko, bet ne uz ka neima...nepripazista buteliuku jokiu. Tada pabandziau maitint sauksteliu...pyksta, spjauna lauk. Tik gaves kruti apsiramina...aisku, kol vel neprasideda pilvo skausmas...tada niekas nebepadeda Ir dar pastebejau...nezinau ar tai susije, bet pirma kart gavus antibiotiku, sunui prasidejo seborejinis dermatitas...ant galvytes uzsidejo gana storas luobas. Po to aliejuku pagalba pavyko beveik jo atsikratyt...o dabar vel man pradejus gert vaistus, per nakti tas siaubingas luobas atsirado...net baisu ziuret . Nebezinau ko griebtis...net asaros byra. Gal vis gi bandyt ieskot tinkamo misinuko? ir kol geriu vaistukus, bandyt juo maitint...o jei jis nei vieno neims??? Vaistukus man reik gert dar 7 dienas Gal galit patart ka? Gal yra koks skanesnis misinukas??? As bandziau duot NAN nr1. Pasveikus noriu grizt prie naturalaus maitinimo.
As irgi apsirgau ir man israse antibiotikus Xorimax, sake irgi tinka maitinant, bet man pasake kad maitint galima ne anksciau kaip po 4 valandu isgerus tablete, bet as maitinu anksciausiai po 6..bet primaitinu misinuku nuo pat gimimo nes truksta pieno...tai neturim bedos su misinuko netoleravimu ..jau beveik isgeriau 5 dienu kursa, bet aciu Dievui nepastebejau kad kas dukrelei butu negerai nors abai pergyvenu kad maitinu ir geriu antibiotikus
Justgirllt, gal bandykit irgi daryti lgesnes pertraukas , nemaitinkit iskart po tabletes igerimo, nors aisku gal lengva pasakyti kai vaikutis nori valgyt bet issigydyt tai Jum reikia...gal bandykit kaip nors kita misinuka
Justgirllt, gal bandykit irgi daryti lgesnes pertraukas , nemaitinkit iskart po tabletes igerimo, nors aisku gal lengva pasakyti kai vaikutis nori valgyt bet issigydyt tai Jum reikia...gal bandykit kaip nors kita misinuka
QUOTE(Lu Lu @ 2010 10 18, 15:42)
As irgi apsirgau ir man israse antibiotikus Xorimax, sake irgi tinka maitinant, bet man pasake kad maitint galima ne anksciau kaip po 4 valandu isgerus tablete, bet as maitinu anksciausiai po 6..bet primaitinu misinuku nuo pat gimimo nes truksta pieno...tai neturim bedos su misinuko netoleravimu ..jau beveik isgeriau 5 dienu kursa, bet aciu Dievui nepastebejau kad kas dukrelei butu negerai nors abai pergyvenu kad maitinu ir geriu antibiotikus
Man jas reikia gert tik 2 kart dienoj...tai stengiuos pries geriant pamaitint...tada isgert. Buvo net vakarine doze praleidau per tuos dieglius uzmigo zuikis tik ant manes...taip puse nakties pusiau sedint pramiegojau siandien pabandysim kita misinuka...nebegaliu ziuret, kaip vaikutis kankinasi...ir diena cypt va pradejo. Kosmaras kazkoks. Tai va...nekokia pas mus su tais antibiotikais patirtis O taip dziaugiausi, kad nebekankina pilvukas...niekad klykimo nebuvo. Tik geriant antibiotikus....isdarko zarnyna juodai.
QUOTE(Justgirllt @ 2010 10 18, 14:13)
Man jas reikia gert tik 2 kart dienoj...tai stengiuos pries geriant pamaitint...tada isgert. Buvo net vakarine doze praleidau per tuos dieglius uzmigo zuikis tik ant manes...taip puse nakties pusiau sedint pramiegojau siandien pabandysim kita misinuka...nebegaliu ziuret, kaip vaikutis kankinasi...ir diena cypt va pradejo. Kosmaras kazkoks. Tai va...nekokia pas mus su tais antibiotikais patirtis O taip dziaugiausi, kad nebekankina pilvukas...niekad klykimo nebuvo. Tik geriant antibiotikus....isdarko zarnyna juodai.
as vakar vakare irgi paskutine tablete isgeriau, siaip su zarnynu viskas ok buvo, geriu ir Bifolaka, bet va paskutine isgeriau tablete ir taaaaaip pilva susuko Siaip kiak zinau misinuko nereiketu keisti anksciau kaip po savaites...nes daznai teveliai daro klaida, duoda nauja misinuka diena ar kita, mazylis verkia vistiek, jie nauja nuperka, ir vel ta pati istorija..reiktu islaukti, jei jau po savaites tas pats tai tada reikia keisti Bet gal su gydytoju pasikosltuokit
QUOTE(Lu Lu @ 2010 10 19, 11:38)
as vakar vakare irgi paskutine tablete isgeriau, siaip su zarnynu viskas ok buvo, geriu ir Bifolaka, bet va paskutine isgeriau tablete ir taaaaaip pilva susuko Siaip kiak zinau misinuko nereiketu keisti anksciau kaip po savaites...nes daznai teveliai daro klaida, duoda nauja misinuka diena ar kita, mazylis verkia vistiek, jie nauja nuperka, ir vel ta pati istorija..reiktu islaukti, jei jau po savaites tas pats tai tada reikia keisti Bet gal su gydytoju pasikosltuokit
O pas mane jis is vis neima misinuko....niekaip nesuprantu Pradzioj bandziau NAN duot...be sansu...po pusvalandzio kovos...tik 5ml suvalge Vakar pabandziau Semper...be sansu....tik pati apsiverkiau is nevilties. Tai va...nutraukiau antibiotikus (nebegeriau nuo vakar ryto)....ir ka...vaikas diena dar parekavo del pilvuko ir nakti puikiai miegojo. Ir nebejauciu to gurguliavimo pas ji pilve. Melsiuos, kad tik neatsinaujintu man angina, nutraukus antibiotiku kursa Bandysiu su arbatelem baigt gydyma. Nebeatimsiu is mazulio papuko. Tai va, zodziu, geriau nesirgti Visdelto...antibiotikai labai veikia zarnyna...ypac patiems maziausiams.
Man prieš mėnesį sloga buvo, tai vartojau lašus nuo slogos Vibrocil. Ir mažiukui kartais sukašinu, jei matau kad reikia.
Gerai, kad rimtos ligos nepuola, nes būtų galvos skausmas ar vartoti, ir ką, kol mažiukas dar geria MP
Gerai, kad rimtos ligos nepuola, nes būtų galvos skausmas ar vartoti, ir ką, kol mažiukas dar geria MP
Man atzindzius kokius 3 men pasidare kazkas panasaus i mastita, tai gavau gerti antibiotiku, o daktare patare kudiki vistiek maitinti is kruties Na nelipo man duoti vaikui antibiotiska piena, tai nusitraukinedavau, pildavau lauk, o maitindavau misinuku, nes juo ir pries tai maitinomes is puses, kadangi truko mano pienelio