Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir ligos, skausmas - ką daryti?

QUOTE(Liusii @ 2010 01 04, 01:12)
imanoma  smile.gif man taip buvo, uzpuliavo ir niekas nebepadejo, aisku kreipiausi i momologa-chirurga ir man pulius svirkstu trauke, taip ejau kokia savaite, geriau antibiotikus, dabar nebepjauna  mirksiukas.gif

Ačiū už žinią bigsmile.gif Dabar žinosiu ko reikalauti clap.gif

O gal ir to nebeprireiks, šiandien lyg ir geriau jau. Skausmas apmažėjo, pūlių nebe ištraukiu. Pagaliau gavau antibijotikų, pradėsiu gert ir tikiuosi viskas praeis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2010 01 04, 11:41)
Ačiū už žinią  bigsmile.gif Dabar žinosiu ko reikalauti  clap.gif

O gal ir to nebeprireiks, šiandien lyg ir geriau jau. Skausmas apmažėjo, pūlių nebe ištraukiu. Pagaliau gavau antibijotikų, pradėsiu gert ir tikiuosi viskas praeis  ax.gif

prasom smile.gif o jums linkiu pasveikti be chirurgu, nes traukiant pulius niekas neuzsaldo o duria i kruti tiesiog, kai labai istine tai norisi net kad greiciau durtu biggrin.gif bet siaip skaudoka ax.gif teko tai iskesti 2 kartus, nes po pirmo gydymo praejus 2 sav. atsinaujino, matyt antibiotikai per silpni buvo, tada jau stiprius dave ir vel dure doh.gif kai atsimenu ta kosmara tai baisu paciai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 01 04, 15:09)
prasom  smile.gif o jums linkiu pasveikti be chirurgu, nes traukiant pulius niekas neuzsaldo o duria i kruti tiesiog, kai labai istine tai norisi net kad greiciau durtu  biggrin.gif bet siaip skaudoka  ax.gif teko tai iskesti 2 kartus, nes po pirmo gydymo praejus 2 sav. atsinaujino, matyt antibiotikai per silpni buvo, tada jau stiprius dave ir vel dure  doh.gif kai atsimenu ta kosmara tai baisu paciai  doh.gif

O kodėl neduoda jokių nuskausminačių, vietinių arba bent geriamų? g.gif Jo menkas malonumas, bet tai vis tiek geriau, nei operacija, skausmingi perrišinėjimai ir randai visam gyvenimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keit: 04 sausio 2010 - 16:17
QUOTE(Keit @ 2010 01 04, 18:17)
O kodėl neduoda jokių nuskausminačių, vietinių arba bent geriamų?  g.gif  Jo menkas malonumas, bet tai vis tiek geriau, nei operacija, skausmingi perrišinėjimai ir randai visam gyvenimui.

nu nezinau neduoda turbut todel kad tai trunka trumpai, galima iskesti g.gif as tai buvau pas nuostabu gydytoja, pakliuvau nes gulejau klinikose su maziuku ir ten man tas mastitas buvo tai mane pas ji vaiko gydytoja nukreipe, pati turbut buciau nezinojus kur lekt, o jau istino man , jokie kopustai nepadejo, niekas, infekcija tiesiog gavosi verysad.gif
Atsakyti
gal kas susidūrėt - ar galima vartot ką nors nuo galvos skausmo, maitinant mažiuką?

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2010 02 04, 14:45)
gal kas susidūrėt - ar galima vartot ką nors nuo galvos skausmo, maitinant mažiuką?

ačiū  4u.gif

paracetamolis + kava, gydytojas sake, kad tai nekaltas junginys ir nepakenks.

As pati turiu bedu su migrena, karta geriau stipresnius vaistus, tada 2 paras nusitaukinejau piena ir pyliau i kriaukle, o vaikiuka maitinau saldytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2010 02 04, 14:45)

ačiū  4u.gif

http://www.pradzia.org
ieškokite puslapyje apie vaistus
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri vartojo vaistukus Propycil ir kartu zinde kudiki? Ar nekenkia vaikui? Daktare sake, kad maitinanciom galima ji gerti, bet anotacijoje parasyta, kad nerekomenduojama ir gali kilti rizika susirgt vaikui g.gif Net nezinau ka daryti verysad.gif
Atsakyti
Ar galima maitinant gerti validolį? "Pradžios" sąraše nerandu arba nemoku ieškoti g.gif
Atsakyti
Nu ką aš žinau... man po gimdymo dažnai skauda galvos kampą. Ta kartą gėriau paracetamolį, nes žiauru buvo, o šiaip kenčiu.
"Pradžios" puslapį rašo, kad galima ibuprofeną, bet inf.lapelį parašyta, kad draudžiama. Tai labiau tikiu inf. lapeliu...
Atsakyti
Gal žinote, ar yra koks vaistas, kurį galima vartoti žindyvei, esant skydliaukės hiperfunkcijai? Tie vaistai, kurie nurodyti Pradžios sąraše ir yra nekenksmingi (levotiroksinas įvairiais pavidalais), skirti hipofunkcijai gydyti. O tie, kurie skirti slopinti pernelyg aktyviai skydliaukei (metizolis, tiamazolis įvairiais pavidalais), gali paveikti žindomo kūdikio širdį ir skydliaukę. Gydytoja susiėmusi už galvos. Ji rado vieną vaistą, kuris leidžiamas vartoti nėščioms, bet žindančioms reikėtų vartoti atsargiai ir stebėti vaiką, kas darosi su jo širdimi... Negalėčiau taip rizikuoti. Mano pulsas 120 ir daugiau, hormono tėra 0,004 (kai normos apatinė riba yra 0,4). Nuo vakar geriu gudobelės lašus, kurie negydo skydliaukės, bet bent jau turėtų apmažinti širdies ritmą. Maitinimo nutraukti nenoriu. Gal yra kokių nors homeopatinių vaistų? Ar kas nors ką nors girdėjo, susidūrė? help.gif
Atsakyti