Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir ligos, skausmas - ką daryti?

QUOTE (Neglaite @ 2004 09 27, 22:03)
Kiti seimos nariai tegu butinai pasiskiepija,kad bacilu neprinestu

vat kad skiepas neapsaugo nuo pernesimo...
gali "nesti nesti", uzkresti, o pats nesirgti wink.gif

o realiai apsisaugoti nuo pacio viruso manau neimanomaepidemijos metu g.gif .
ka galima, tai butim max "tvirtiem' kad su virusais ir bakterijom susidodotum smile.gif
"
Atsakyti
Kiek as zinau,tai turint 40 ir daugiau laipsniu temperaturos,maitinti negalima,o piena reikia nutraukti. Skubiai isgerti paracetamolio,kviesti gydytoja,o vaikeli galima kokia arbatele pagirdyt. nukritus temperaturai maitinti toliau
Atsakyti
Maitinti galima visais atvejais,išskyrus jei bėga žali pūliai iš krūties ir tuomet kai geri : priešvėžinius
raminančius
hormonus

Kad negalima maitinti dėl temperatūros tai seni duomenys ( iš sovietinių laikų,kai maitindavo kas tris valandas ir pieno niekas neturėjo dėl nesupratimo ir nemokėjimo)

Atsakyti
yra net ir antibiotiku su kuriais galima maitinti.man kitokia situacija sad.gif .
Atsakyti
Padekit labai skauda dantį, kokių vaistų galima gerti nuo skausmo, maitinu MP.
Atsakyti
Maitinančiai mamai nuo skausmo galima gelbėtis Citramonu.Kiti vaistai nerekomenduotini,nes persiduoda į pieną.Taip aiškino gydytojas kai dar gulėjau po gimdymo su tragiškai skaudančia galva mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia yra vaistų sąrašas, kuriuos galima ir negalima varoti vaistai O gydytojai irgi ne visi žino, ypač vyresni dažnai sako, kad nieko negalima. Aš kelis mėnesius taisiausi dantis su nuskausminimu ir nusitraukinėjau pieną, nes stomatologė sakė, kad negalima, o paskui paaiškėjo, kad vis dėlto galima maitinti doh.gif
Atsakyti
Sveikos,man dar ligoninėje kai traukėsi gimda labai skaudėjo.Gydytoja išrašė receptą "Ketanova" tabletėms.O vaiką žinoma maitinau ir vaistus gėriau.Sakė šituos galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2005 09 14, 08:55)
Čia yra vaistų sąrašas, kuriuos galima ir negalima varoti vaistai O gydytojai irgi ne visi žino, ypač vyresni dažnai sako, kad nieko negalima. Aš kelis mėnesius taisiausi dantis su nuskausminimu ir nusitraukinėjau pieną, nes stomatologė sakė, kad negalima, o paskui paaiškėjo, kad vis dėlto galima maitinti doh.gif

labai aciu uz sia nuoroda. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai dekoju už informacija. smile.gif
Atsakyti
siaip gali ant danties uzsideti svoguno gabaliuka mirksiukas.gif skausma nuims,o nenurijus seiliu,manau nieko blogo nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažin ar galima skiepytis nuo gripo maitinant krūtimi? Toj vakcinoj gi nedidelis kiekis viruso sukėlėjų, tokiam leliui ir tiek gali užtekti. O pasiskiepyti reiktų, nes man pačiai pirmajai šeimoje visokios bacilos limpa.
Atsakyti