QUOTE (Neglaite @ 2004 09 27, 22:03) |
Kiti seimos nariai tegu butinai pasiskiepija,kad bacilu neprinestu |
vat kad skiepas neapsaugo nuo pernesimo...
gali "nesti nesti", uzkresti, o pats nesirgti
o realiai apsisaugoti nuo pacio viruso manau neimanomaepidemijos metu .
ka galima, tai butim max "tvirtiem' kad su virusais ir bakterijom susidodotum
"
Kiek as zinau,tai turint 40 ir daugiau laipsniu temperaturos,maitinti negalima,o piena reikia nutraukti. Skubiai isgerti paracetamolio,kviesti gydytoja,o vaikeli galima kokia arbatele pagirdyt. nukritus temperaturai maitinti toliau
Maitinti galima visais atvejais,išskyrus jei bėga žali pūliai iš krūties ir tuomet kai geri : priešvėžinius
raminančius
hormonus
Kad negalima maitinti dėl temperatūros tai seni duomenys ( iš sovietinių laikų,kai maitindavo kas tris valandas ir pieno niekas neturėjo dėl nesupratimo ir nemokėjimo)
raminančius
hormonus
Kad negalima maitinti dėl temperatūros tai seni duomenys ( iš sovietinių laikų,kai maitindavo kas tris valandas ir pieno niekas neturėjo dėl nesupratimo ir nemokėjimo)
yra net ir antibiotiku su kuriais galima maitinti.man kitokia situacija .
Padekit labai skauda dantį, kokių vaistų galima gerti nuo skausmo, maitinu MP.
Čia yra vaistų sąrašas, kuriuos galima ir negalima varoti vaistai O gydytojai irgi ne visi žino, ypač vyresni dažnai sako, kad nieko negalima. Aš kelis mėnesius taisiausi dantis su nuskausminimu ir nusitraukinėjau pieną, nes stomatologė sakė, kad negalima, o paskui paaiškėjo, kad vis dėlto galima maitinti
Sveikos,man dar ligoninėje kai traukėsi gimda labai skaudėjo.Gydytoja išrašė receptą "Ketanova" tabletėms.O vaiką žinoma maitinau ir vaistus gėriau.Sakė šituos galima
QUOTE(egliuke @ 2005 09 14, 08:55)
Čia yra vaistų sąrašas, kuriuos galima ir negalima varoti vaistai O gydytojai irgi ne visi žino, ypač vyresni dažnai sako, kad nieko negalima. Aš kelis mėnesius taisiausi dantis su nuskausminimu ir nusitraukinėjau pieną, nes stomatologė sakė, kad negalima, o paskui paaiškėjo, kad vis dėlto galima maitinti
labai aciu uz sia nuoroda.
Labai dekoju už informacija.
siaip gali ant danties uzsideti svoguno gabaliuka skausma nuims,o nenurijus seiliu,manau nieko blogo nebus
Kažin ar galima skiepytis nuo gripo maitinant krūtimi? Toj vakcinoj gi nedidelis kiekis viruso sukėlėjų, tokiam leliui ir tiek gali užtekti. O pasiskiepyti reiktų, nes man pačiai pirmajai šeimoje visokios bacilos limpa.