Merginos, ar taisant dantis su nuskausminimu galima maitinti krutimi? Cia kazkur radau tokia zinute, kad lygtai galima.. Ar kas nors taiset dantis ir maitinot?
kaip tik ruošiuos taisytis dantis, nemanau kad tai kenksminga
Gimdžai airioj, ten tipo geriau išgerti tebletikę, nei kamuotis ddideliuose skausmuose
dėl herpeso,geriau pagerk organizmo imuninę sistemą gerinančių natūralių preparatų
dėl pūlingos anginos - aš savo dukrą kątik išgydžiau su min antibų nuo jos, be liaudiškų priemonių arbatų, užpiltinių yra BIOPAROX, purškiamas antibas liux, jį skiria ir nėščiom,
Gimdžai airioj, ten tipo geriau išgerti tebletikę, nei kamuotis ddideliuose skausmuose
dėl herpeso,geriau pagerk organizmo imuninę sistemą gerinančių natūralių preparatų
dėl pūlingos anginos - aš savo dukrą kątik išgydžiau su min antibų nuo jos, be liaudiškų priemonių arbatų, užpiltinių yra BIOPAROX, purškiamas antibas liux, jį skiria ir nėščiom,
QUOTE(Sicily @ 2008 09 06, 00:15)
Merginos, ar taisant dantis su nuskausminimu galima maitinti krutimi? Cia kazkur radau tokia zinute, kad lygtai galima.. Ar kas nors taiset dantis ir maitinot?
Tikrai galima. Jei koki viena-pora problematiniu dantu reik taisyt - tikrai nebijok. As dar gimdymo namuose nusilauziau kazkaip danties krasta su siulu ir tik isejsu variau pas stomatologa. Paklausiau ar nieko jei maitinu - sako cia tiek tai tikrai nieko. Pasakyk stomatologei, kad maitini, gal neleis ten arkliskos dozes ar kazkatai. Na bet jei tu ruosiesi visa burna taisytis, su dantu dejimais ir t.t. - tai gal palauk kol baigsi maitint, as irgi laukiu.
QUOTE(styte74 @ 2008 09 24, 07:26)
Tikrai galima.
Aciu uz atsakymus. Jau susitaisiau, suleido siek tiek mazesne doze ir siek tiek palaukiau, nepuoliau maitinti is karto. Paskaiciau, kad kai poveikio nebejauti tai ir piene vaistu nebelieka Viskas buvo gerai.
gal kas zinot ar maitinant krutimi galima gerti liepziedziu arbata,ar kitokias vaistazoliu arbatas?
QUOTE(rita79 @ 2008 10 01, 17:33)
gal kas zinot ar maitinant krutimi galima gerti liepziedziu arbata,ar kitokias vaistazoliu arbatas?
Oi, kiek aš jos išgėriau jau... Negi paracetamolį gersi, kai temperatūra sukilo
Papildyta:
QUOTE(Sicily @ 2008 09 24, 09:47)
Aciu uz atsakymus. Jau susitaisiau, suleido siek tiek mazesne doze ir siek tiek palaukiau, nepuoliau maitinti is karto. Paskaiciau, kad kai poveikio nebejauti tai ir piene vaistu nebelieka Viskas buvo gerai.
Oi, kaip gerai SuperMama Varysiu ir aš taisyt tadu, bo jau antra diena pamaudena ko tais...
Papildyta:
QUOTE(dzeka @ 2004 05 19, 22:32)
Tik nesugalvok nutraukt maitinimo, paracitamoli maitinanciom galima gerti, kaip ir kai kuriuos antibijotikus. Man pora kartu buvo uzkilusi gan auksta temperatura del laktostazes, tai jei buciau nutraukusi maitinima ne tik maziui, bet ir man butu riesta na bet jau viskas praeity, o as sekmingai maitinu iki siol
Paracetamolį gerti galima??? Vat čia tai man naujiena kaipl žindančiai mamkai
QUOTE(dovile01 @ 2008 10 28, 17:39)
Paracetamolį gerti galima??? Vat čia tai man naujiena kaipl žindančiai mamkai
Galima
sveikos, as manau tikrai tokia tema jau yra, tiesiog as nlb moku cia ieskoti turbut nes nerandu zodziu maitinu vaikiuka, ir susirgau pienlige...vel nzn ar man galima gydytis bet kuriom zvakutem, ar yra kuros skirtos matinanciom...?
QUOTE(silver 27 @ 2008 10 28, 19:19)
Galima
O tai į pienuką jo nepapuola? Vaikeliui nekenkia?
galvojau apie lomexin zvakutes:)