Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir ligos, skausmas - ką daryti?

Na mane irgi kosulys "uzpuole" doh.gif Ir gerkle skauda truputi verysad.gif Tai ciobreliu arbateles vis atsigeriu, ir medaus truputi paciulpiu.Tik bijau nepadaugint, kad maziui nieko nebutu nuo meducio.
Atsakyti
Nu va lygtai biski apsigydziau, bet nedaug. Tai galiu pasidalint patirtim savo: be vaistu neissiverciau visgi verysad.gif Geriau ciobreliu arbatos (bet tik viena puodeli vakare), kai buvo auksta temperatura, issiverciau be paracetamolio, numusiau liepu ziedu arbata. Gerkle skalavau vandeniu su druska, medetku arbata ir salaviju arbata. Reiktu kas 2 valandas. Su skarele apsirisus kakla pastoviai. Is pradziu pabandziau ciulpti "Efisol", bet jie jau nebepadejo (tai nebenaudojau), tai nakciai pamaitinus ir viena kart diena purskiau "Bioparox" purskalu, man drauge gydytoja patare. Dar iki galo nepasveikau, kosciu stiprokai. Ziuresiu, gal teks "Stodal" sirupa gert, jis homeopatinis, tai turetu labai nekenkt. g.gif
Gal kam pravers informacija.
P.S. Gal kas zinot ka galima naudot nuo stomatito, ir sutrukinejo lupu kamputis, ar cia negali but pradzia lupu puslelines ir kaip tai gydyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melitukas: 15 birželio 2008 - 14:17
pasakykit mamytes ka daryt- perpute kakla man tai galvos pasukt negaliu verysad.gif Eina sau diena geriau nakti kai keliuos maitinti, tai doh.gif Buvau vaistinej tai visi tie tepalai reikia atseit su gyd. pasitart pries pradedant vartoti.Tai nzn nei ka daryt.Reikes jauciu pas gyd. nueit.Gal kam taip buvo?Ka daret?
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 06 15, 21:57)
pasakykit mamytes ka daryt- perpute kakla man tai galvos pasukt negaliu verysad.gif Eina sau diena geriau nakti kai keliuos maitinti, tai doh.gif Buvau vaistinej tai visi tie tepalai reikia atseit su gyd. pasitart pries pradedant vartoti.Tai nzn nei ka daryt.Reikes jauciu pas gyd. nueit.Gal kam taip buvo?Ka daret?

man kita problema buvo. Kai maziui buvo 2 men., isitaisiau stuburo isvarza. Uzspaude kojos nerva. Skausmas buvo nerealus. Maitinimo nenorejau nutraukti, tad vaistu leisti man negalejo. Tada israse tepamus. Gydytoja sake, kad nera ko pergyventi del tepamu vaistu. Per oda i krauja, o paskui i pienuka beveik nepatenka. Tad patenkinta tepiausi. Na, bet jei abejojate, siulau eiti pas gydytoja.
Atsakyti
Mamytes, kad ir kas nutiktu, kad ir kokius vaistukus gertumet, nenutraukit maitinimo....
Turejau plauciu uzdegima, kai mazajam buvo pusantro menesiuko, viena daktare liepe nutraukti, o vaiko daktare liepe toliau maitinti net geriant antibiotikus 2 savaites, paklausiau jos ir maitinau...ir po siolei maitinu kai mazajam nebe uz kalnu 2 metukai...o jei buciau nutraukus, tai 100 proc.visam laikui...As apie tokias arbatas medu isvis patyliu, tai per daug naturalu, kad galetu pakenkti, man bent jau paaiskino, kad pieno gamybai organizmas ima tai ko reikia, ir gal "kazkiek" ko nereikia...medu saukstais kabinau po menesio jau...nebijokit smulkmenu!
Maitinkit ir saugokit save! 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2008 06 26, 22:59)
Mamytes, kad ir kas nutiktu, kad ir kokius vaistukus gertumet, nenutraukit maitinimo....
Turejau plauciu uzdegima, kai mazajam buvo pusantro menesiuko, viena daktare liepe nutraukti, o vaiko daktare liepe toliau maitinti net geriant antibiotikus 2 savaites, paklausiau jos ir maitinau...ir po siolei maitinu kai mazajam nebe uz kalnu 2 metukai...o jei buciau nutraukus, tai 100 proc.visam laikui...As apie tokias arbatas medu isvis patyliu, tai per daug naturalu, kad galetu pakenkti, man bent jau paaiskino, kad pieno gamybai organizmas ima tai ko reikia, ir gal "kazkiek" ko nereikia...medu saukstais kabinau po menesio jau...nebijokit smulkmenu!
Maitinkit ir saugokit save!  4u.gif  mirksiukas.gif

Pritariu. Pati susirgau puline angina kai maziukui buvo 4menesiukai. ISrase antibiotiku- juos geriau ir maitinimo nenutraukiau. Iki siol maitinu vaikeli (jam 9men). Aiku reikia pasitarti su gydytoju nes yra vaistu kurie maitinancioms galima vartoti ir kurie i piena patenka minimaliai.
Svarbiausia- nesirkti schmoll.gif

O tepaliukai nuo skausmo pagaminti dazniausiai ibuprofeno pagrindu, tepama forma nedaug prasiskverbia i piena g.gif
Atsakyti
Mamyčiukai, gal kas susidūrėt su tokia problema kaip herpes, neatsikratau, gyd liepia 2 savaites pagerti Acic tabletes, ten rašo, kad maitinan negalima, nes patenka į pieną, o nutraukt maitinimo nenoriu, kaip pasielgti???? unsure.gif
Atsakyti
Gal kas zinot ar galima klijuoti, kai maitini, pipirini pleistra, nes matyt mane perpute, ar nugulejau kakla, labai skauda jau trecia diena, jau stogas vaziuoja, normaliai judet negaliu, nei miegot. verysad.gif Gal koki tepala galima tept. g.gif Skauda kur slansteliai, ten disko isvarza kakle turiu, kuri nerva spaudzia, gal sakau pasitempiau, ar siaip nuo nesiojimo pablogejo. blink.gif Patarkit help.gif ka daryt, ka naudot galima.
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2008 07 21, 14:50)
Gal kas zinot ar galima klijuoti, kai maitini, pipirini pleistra, nes matyt mane perpute, ar nugulejau kakla, labai skauda jau trecia diena, jau stogas vaziuoja, normaliai judet negaliu, nei miegot.  verysad.gif Gal koki tepala galima tept.  g.gif Skauda kur slansteliai, ten disko isvarza kakle turiu, kuri nerva spaudzia, gal sakau pasitempiau, ar siaip nuo nesiojimo pablogejo.  blink.gif Patarkit help.gif ka daryt, ka naudot galima.

Mane buvo perpūtę, tai gydytojas išrašė tepalą "Perskindol", o tavo atveju nežinau ar tinka g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ar kam nors skyrė leidžiamų vaistų nuo skausmo? Įsitaisiau sausgyslių uždegimą, skausmas toks, kad miegoti negaliu, nei paracetamolis, nei tepalai nepadeda cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Moon @ 2008 08 07, 16:45)
Sveikos,
Ar kam nors skyrė leidžiamų vaistų nuo skausmo? Įsitaisiau sausgyslių uždegimą, skausmas toks, kad miegoti negaliu, nei paracetamolis, nei tepalai nepadeda cray.gif

Po cezario kelias dienas leido ligoninėj nuo skausmo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moon @ 2008 08 07, 15:45)
Sveikos,

Kokie vaistai(pavadinimas)? Ar i raumeni ar i vena? Bandyk susirasti internete to vaisto anotacija ir pasiziurek kas parasyta apie sio vaisto poveiki zindymui blink.gif Sveik 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(RėjKa @ 2008 07 15, 00:30)
Mamyčiukai, gal kas susidūrėt su tokia problema kaip herpes, neatsikratau, gyd liepia 2 savaites pagerti Acic tabletes, ten rašo, kad maitinan negalima, nes patenka į pieną, o nutraukt maitinimo nenoriu, kaip pasielgti???? unsure.gif

Bet juk Acic vaisto efektas geras tuo atveju jei pradedama ji vartoti pirmomis susirgimo dienomis blink.gif Jis stabdo herpes viruso dauginimasi. Gal pasidaryk kraujo tyrima ir pasiziurek ar nenusilpes imunitetas g.gif O ar negeriau naudoti tepama vaisto forma unsure.gif
Atsakyti