Ode- labai aciu uz naudingas nuorodas. Ypac profesionalus tas angliskas, nes duomenis paremti tyrimais
As deja susirgau puline angina Vaikui 3men, maitinu pati. Gyd prirase cefalosporinu grupes antibiotika. Deja, reikia gerti, nors dar 3dienas bandziau be jo issiversti bet temeratura nekrito, gerkle nezmoniskai skauda, sunku ryti, o negydoma angina sukelti gali dar daugiau komplikaciju.
Gyd sake maitinimo nenutraukti. Tai gi maitinu pati toliau. Nenorejau antibiotiku vartoti nes atrode kad leliuka tik nuodysiu su jais, bet kai liaudiskos priemones nepadejo, o gerkleje pulinukai susiformve - na nebuvo iseities.
Nzn ar mano liga tam turi ytakos bet maziukas labai neramus, visas dienas zirzia. O jis temp neturi, sveikas. Gal mano savijauta jam persiduoda.
Ar buvo kam panasiai?
QUOTE(rence25 @ 2007 12 29, 12:33)
Ode- labai aciu uz naudingas nuorodas. Ypac profesionalus tas angliskas, nes duomenis paremti tyrimais
As deja susirgau puline angina Vaikui 3men, maitinu pati. Gyd prirase cefalosporinu grupes antibiotika. Deja, reikia gerti, nors dar 3dienas bandziau be jo issiversti bet temeratura nekrito, gerkle nezmoniskai skauda, sunku ryti, o negydoma angina sukelti gali dar daugiau komplikaciju.
Gyd sake maitinimo nenutraukti. Tai gi maitinu pati toliau. Nenorejau antibiotiku vartoti nes atrode kad leliuka tik nuodysiu su jais, bet kai liaudiskos priemones nepadejo, o gerkleje pulinukai susiformve - na nebuvo iseities.
Nzn ar mano liga tam turi ytakos bet maziukas labai neramus, visas dienas zirzia. O jis temp neturi, sveikas. Gal mano savijauta jam persiduoda.
Ar buvo kam panasiai?
Ar buvo kam panasiai?
Atsakiau kitoj temoj. Galiu ir daugiau nuorodų duot, kad tik padėtų pasijusti ramiau
QUOTE(rence25 @ 2007 12 29, 21:33)
Ar buvo kam panasiai?
Ar buvo kam panasiai?
aš esu linkusi tą anginą sirgti. Atsimenu panelei buvo 4 men, ji šalia manęs sedi, o aš guliu nuo temp negaliu gavos pakelti. Geriau ospamoxa, maitinau toliau. Manyškė buvo labai rami, manęs nevargino. Neužsikrietė. Laikykis
Ode- aciu, tavo atsakyma radau.
Natuke- dekuj kad pasidalinai patirtimi.
Isgeriau jau 2kapsules, temperatura nukrito, gerkle kiek maziau skauda, jauciuosi geriau. O maziukas tikiuosi ir bus kiek ramesnis nei vakar.
Gerai kad mazius neatisako kruties- galvojau gali skonis pasikeisti ar pan. Bet kol kas viskas ok. Valgo kaip visada.
Nors jauciuosi geriau bet turiu visas 6dienas gerti
Dar klausimas: ar po antibiotiku gerdavot geruju bakteriju kapsuliu ar kt probiotiku kad atstatyti zarnyno pusiausvyra?
Natuke- dekuj kad pasidalinai patirtimi.
Isgeriau jau 2kapsules, temperatura nukrito, gerkle kiek maziau skauda, jauciuosi geriau. O maziukas tikiuosi ir bus kiek ramesnis nei vakar.
Gerai kad mazius neatisako kruties- galvojau gali skonis pasikeisti ar pan. Bet kol kas viskas ok. Valgo kaip visada.
Nors jauciuosi geriau bet turiu visas 6dienas gerti
Dar klausimas: ar po antibiotiku gerdavot geruju bakteriju kapsuliu ar kt probiotiku kad atstatyti zarnyno pusiausvyra?
QUOTE(rence25 @ 2007 12 30, 03:28)
Man gert neteko, bet šiaip tai praverstų kažkaip imunitetą atstatyt. Jogurtai ar rauginto pieno produktai su bifido bakterijom, Actimel tikrai nepakenks, o dėl kitų papildų pasitark gal su savo daktaru.
Sveikos mamos, noreciau kad patartumet .Maitinu mazyle savo pienuku ,ne is kruties ,o nusitraukus. Mazaja uzpuole sloga, kosulys ,neuzilgo ir pas mane,ir pas teti, prasidejo sloga ,zodziu visa seima viena didele bacila,(ypac po apsilankymo poliklinikoj )Gal zinote kuo galima gydyti mano sloga ir persalima ,nes mazajai tai vaistuku turim, bet beveik visuose vaistu anotacijose parasyta kad zindymo metu mamai negalima. Aciu
QUOTE(Zanuza @ 2008 02 05, 17:55)
Sveikos mamos, noreciau kad patartumet .Maitinu mazyle savo pienuku ,ne is kruties ,o nusitraukus. Mazaja uzpuole sloga, kosulys ,neuzilgo ir pas mane,ir pas teti, prasidejo sloga ,zodziu visa seima viena didele bacila,(ypac po apsilankymo poliklinikoj )Gal zinote kuo galima gydyti mano sloga ir persalima ,nes mazajai tai vaistuku turim, bet beveik visuose vaistu anotacijose parasyta kad zindymo metu mamai negalima. Aciu
panaši tema jau buvo
Na ,esam naujokai Gal galite nukreipti kur paieskoti
Dekoju Ruste, truputi ramiau, maitinsiu ir toliau, tikiuosi tas persalimas praeis, ir ne tik man, svarbiausia mazajai
QUOTE(Zanuza @ 2008 02 05, 17:29)
Na ,esam naujokai Gal galite nukreipti kur paieskoti
Cia viena mama rase anksteliau apie sloga
QUOTE(ingalp @ 2007 06 14, 19:18)
aš ploviau nosį su jūros vandeniu ir purškiau euphorbium compositum, gėriau paracetamolį
Papildyta:
Man buvo pradeje kaulus lauzyti ir savijauta baisi buvo, tai visa diena geriau ciobrelius ir liepziedzius, kelis kartus kojas su druska pakaitinau. Galva rodes skils pusiau, tai isgeriau panadol. kita diena kaip ridikelis buvau. Mano mama visada tokiu budu persalimus gydydavo. Ir dar taures statydavosi. Jei dar nesunki forma, tai galima apseit ir be vaistu.
QUOTE(rence25 @ 2007 12 30, 12:28)
As geriau antibiotikus, bet po to negeriau jokiu bakteriju, nebuvo reikalo, nes ir man viskas gerai buvo, o maziukei isvis nieko, nors labai nervavausi, stebejau ja, bet visiskai jokiu kitu pokyciu nebuvo