Sveikos,
gal patartumet is savo patirties - ar galima, ar skiepijates nuo gripo, maitindamos krutimi? nelabai randu info siuo klausimu.,.. o noreciau pasiskiepyti, kad vaikiukui sito bieso neuznesciau
aciuuu
gal patartumet is savo patirties - ar galima, ar skiepijates nuo gripo, maitindamos krutimi? nelabai randu info siuo klausimu.,.. o noreciau pasiskiepyti, kad vaikiukui sito bieso neuznesciau
aciuuu
Aš maitinu , bet vistiek skiepysiuos.Skiepysimės visa šeima Daktarė sakė kad galima
man gydytoja patare butinai skiepytis, nes taip antikuniu gaus ir
Ash irgi manau, kad galima. Juk gripo vakcina - tai tas pats gripas, tik labai 'mazhas'. O serganti motina gi gali gimdyt - tokios bacilos i piena neeina, o kaip tik vaikas per ji gauna antikunius.
Bet ash tai apskritai priesh ta vakcina. Esu neshchia, bet nesiskiepysiu
Bet ash tai apskritai priesh ta vakcina. Esu neshchia, bet nesiskiepysiu
as kai maitinau - skiepijausi, sake kad vaika nuo gripo apsaugos, ne tik mane....
tai kad galima
tai kad galima
Kai man buvo pakilusi temperatūra iki 40, aš išsikviečiau vaikų gydytoją ir ji man liepė būtinai maitinti. Tik negalima nei gerti, nei listis antibiotikų. Temperatūrą patarė numušinėti paracetamoliu.
Skiepitys galima jei reikia Taip pasake mano vaiko pediatre ir mano pacios gydytoja. Jei nera dideles tikimybes uzsikrest geriau nesiskiepyt, juolabiau kad vakcinuojama tik nuo nuspejamos gripo formos, kokia ji bus is tiesu niekas negali pasakyt 100 proc. O be to juk su vaiku neinat daznai i masines susiburimo vietas...
Jeigu dirbantis tevelis pasiskiepys manau to turetu uztekt.
As pati irgi galvojau pasiskiepyt taciau nesiskiepijau nes labai jau abejojantis mano gydytojos balsas buvo kai sake kad galima... Taigi nusprendziau kad neverta rizikuot (tiesa nezinau kuo)
Jeigu dirbantis tevelis pasiskiepys manau to turetu uztekt.
As pati irgi galvojau pasiskiepyt taciau nesiskiepijau nes labai jau abejojantis mano gydytojos balsas buvo kai sake kad galima... Taigi nusprendziau kad neverta rizikuot (tiesa nezinau kuo)
Mano nuomone,kuo maziau vaikelis gaus visokiu vaistu tuo geriau. Geriau jau paciai pasisaugot ir nusiteikt kad sirgt negalima. Kiti seimos nariai tegu butinai pasiskiepija,kad bacilu neprinestu,o del saves tai pagalvok,mano terapeute tai labai neigiamai i tai pasiziurejo... Beto kokios garantijos,kad tu kaip tik po tos vakcinos nesusirgsi,kaip daznai buna. As maitinau du vaikus,nesiskiepijau,o nuo visokiu gripu ir persalimu ivairiom arbatom ir inhaliacijom gyniausi,bei liaudiskom priemonem. Retkarciais paracetamolio prireikdavo.Svarbu laiku pastebeti kad kazkas negerai.
Cia ,aisku, grynai mano asmenine nuomone,spresti reiks tau paciai.
Cia ,aisku, grynai mano asmenine nuomone,spresti reiks tau paciai.
QUOTE (Ode @ 2004 09 26, 21:15) |
Juk gripo vakcina - tai tas pats gripas, tik labai 'mazhas'. |
O nebus taip, kad tas 'mazas' gripas uzkres vaikiuka? As tai vat sito bijau - nezinau, ar tai imanoma, bet kai pagalvoju, kad cia tas pats gripas tai kazkaip ir baisu skiepytis.