Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir ligos, skausmas - ką daryti?

QUOTE(Egluzhė @ 2007 11 28, 16:07)
Sveikos, mamytės,
patarkit, ką man vartoti nuo sauso kosulio? Nu kaip jis mane nervina, negaliu, o ypač naktį  doh.gif Mažylė tik užsnūsta, aš sukosčiu ir pažadinu ją  verysad.gif Kvėpavimas garais ir kojų kaitinimas nepadėjo  schmoll.gif
Laukiu ats.  4u.gif

paklausk vaistinėje kokio sirupėlio, kurio galima ir mažiems vaikams, jie praprastai būna homeopatiniai, vis geriau nei nieko 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
atsiprasau, kad pasikartosiu, bet ten turbut netikslioj temoj irasiau, nes nesulaukiu atsakymu. Gal kas turejot operaciija kol maitinot vaikuti, man sake kad negali duoti narkozes kol maitinu. Nezinau , ka tokioj situacijoj daryti, gal galima kuri laika nusitraukinet piena ir ispilti, bet kiek laiko po narkozes tada negalesiu maitinti? Jei kas su tuo susiduret, prasau papasakokit.
Atsakyti
Merginos norėčiau patarimo smile.gif aš maitinu kūdikį ir daba labais kauda nugarą tiesiog pasitempiau sad.gif kuo galėčiau pasitepti g.gif
Atsakyti
Mamytes, gal galite patarti ar galiu zindyti unsure.gif . Apsinuodijau kazkuo, siaubingai pykina, vemiu ir vidurius paleido. Ar per piena neuzkresiu savo klecko? Ka galeciau pagerti nuo pykinimo? verysad.gif
Atsakyti
Moon tikrai gali žindyti ir vaikeliui nieko neatsitiks. Man taip pat buvo ir žindžiau .
Neseniai kažkuriam žurnale skaičiau ,kad galima žindyti,ir tik poto prisiminiau savo atveji ir pagalvojau jog teisingai pasielgiau. Nuo pykinimo padeda imbiero tabletes.
Atsakyti
QUOTE(jutu @ 2007 09 16, 13:21)
Esu skaičiusi, kad žindyti kūdikį galima ir tuomet, kai mama karščiuoja, tačiau ar tai galioja ir tuomet, kai tempertaūra aukšta? Ar pieno kokybė nuo to nepablogėja?
Ką manot apie žindymą kuomet gana aukšta temperatūra (virš 38 laipsnių)?

Mano vaikui buvo 2 sav. kai as ji maitinau turedama 39.7 temperaturos
Papildyta:
QUOTE(Ramuniukss @ 2007 09 18, 15:21)
Ar galima maitinančiom mamytėm gerti paracetamolį. Ar vaikučiui nepakenks. Laukiu atsakymo. Parašykit verysad.gif

Galima jei yra temperaturos virs 38
Atsakyti
Sveikos, man pakilo temperatura 39 siaubingai skauda galva ir lauzo kaulus, ar tokiu atveju galiu savo 2savaiciu kudikeli maitinti krutimi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamke @ 2007 12 15, 04:40)
Sveikos, man pakilo temperatura 39 siaubingai skauda galva ir lauzo kaulus, ar tokiu atveju galiu savo 2savaiciu kudikeli maitinti krutimi? 4u.gif

Kiek skaiciau,tai galima maitinti,nes kai tu sergi ir turi temper.tavo piene gaminasi antikuniai,kurie apsaugo kudikeli,kad neuzsikrestu smile.gif
Atsakyti
mano vaikiukui buvo gripas. dabar ir kiti is paskos tame tarpe ir as doh.gif .visiems daviau remantidino, padejo. o anotacijoj raso kad maitinanciom daudziama.ka man daryt?? gal kas zinot, vartojot ir galit pasakyt kaip ten is tiesu? labai laukiu ats. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pijus @ 2007 12 27, 13:40)
mano vaikiukui buvo gripas. dabar ir kiti is paskos tame tarpe ir as doh.gif .visiems daviau remantidino, padejo. o anotacijoj raso kad maitinanciom daudziama.ka man daryt?? gal kas zinot, vartojot ir galit pasakyt kaip ten is tiesu? labai laukiu ats. unsure.gif

Aš asmeniškai bandyčiau be vaistų. Poilsiu, skysčiais. Bei jei tikrai blogai, tai tuomet kreipkis į savo gydytoją - pati geriau nesavivaliauk. Čia šiek tiek info apie vaistus:
http://www.pradzia.org/
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2007 12 27, 23:55)
Aš asmeniškai bandyčiau be vaistų. Poilsiu, skysčiais. Bei jei tikrai blogai, tai tuomet kreipkis į savo gydytoją - pati geriau nesavivaliauk. Čia šiek tiek info apie vaistus:
http://www.pradzia.org/

aciu l. tikrai naudinga informacija thumbup.gif siandien geriau, vakar buvo beveiik 39.pradejau gert remantadina, bet siandien vaikiukas l. neramus doh.gif .vargstam..
Atsakyti
QUOTE(pijus @ 2007 12 28, 03:41)
aciu l. tikrai naudinga informacija thumbup.gif siandien geriau, vakar buvo beveiik 39.pradejau gert remantadina, bet siandien vaikiukas l. neramus doh.gif .vargstam..

Jei skaitot angliškai, dar viena nuoroda apie vaistus nėštumo ir žindymo metu:
http://drugsafetysite.com/
Ten rašo, kad Remantadino negalima maitinančiom vartoti. Pasitarkite su savo gydytoju dėl alternatyvaus gydymo metodo. 4u.gif
Atsakyti