Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir ligos, skausmas - ką daryti?

QUOTE(Ramuniukss @ 2007 09 18, 14:21)
Ar galima maitinančiom mamytėm gerti paracetamolį. Ar vaikučiui nepakenks. Laukiu atsakymo. Parašykit verysad.gif

galima, tikrai nepakenks. ne kartą gėriau - jį vienintelį ir rekomenduoja visi gydytojai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 09 18, 14:26)
galima, tikrai nepakenks. ne kartą gėriau - jį vienintelį ir rekomenduoja visi gydytojai ax.gif

Dėkui aciuks.gif
Atsakyti
Labai meslungis traukia koja. Ar galeciau ka nors gerti, gal magni, nes maitinu krutimi. siaip geriu dar pregnancare vitaminus.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 09 19, 17:34)
Labai meslungis traukia koja. Ar galeciau ka nors gerti, gal magni, nes maitinu krutimi. siaip geriu dar pregnancare vitaminus.

gali papildomai gert magnį diasporal. man vaikų neurologė buvo prirašius jį gert, kad leliukas ramesnis būtų (kai 1 mėn buvo). o dabar geriu prenatalį ir mineralų kompleksą Ca+Mg+Zn
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 09 19, 17:52)
gali papildomai gert magnį diasporal. man vaikų neurologė buvo prirašius jį gert, kad leliukas ramesnis būtų (kai 1 mėn buvo). o dabar geriu prenatalį ir mineralų kompleksą Ca+Mg+Zn

aciu
Atsakyti
Sakykit, po kiek laiko galima vėl maitinti pabaigus gerti antibiotikus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 09 25, 21:38)
Sakykit, po kiek laiko galima vėl maitinti pabaigus gerti antibiotikus? g.gif

Tuojau pat ir kuo greiciau!!!!

Noriu pasakyt,kad geriant antibiotikus NEREIKIA NUTRAUKTI MAITINIMO!!!!!!
Maitinti negalima tik geriant vaistus nuo vezio ir tuberkuliozes.
I motinos piena antibiotikai jei ir patenka,tai patenka mikroskopiniais kiekiais,kurie praktiskai neturi itakos kudikiui.Kudikiui daug zalingesnis MP netekimas.Be to,tai turi itakos ir tolimesniai pieno gamybai(gali negriztamai sumazeti jo kiekis).
Apie tai jau seniai ir nuolat raso ivairus leidiniai ,skirti medikams.Todel man labai gaila,kad kai kurie gydytojai vis dar patarineja maitinancioms motinoms,vartojancioms antibiotikus,nutraukti maitinima MP.Tiesiog liudna verysad.gif
Atsakyti
skaiciau,kad geriant antibiotikus zindyti tikrai galima-taciau niekur nerasu-kaip ilgai tai galima daryt-jau 2savaites geriu pakankamai ideles AB dozes,panasu ir dar reikes-ka daryt su maitinimu????? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(miracleforever @ 2007 11 17, 12:29)
skaiciau,kad geriant antibiotikus zindyti tikrai galima-taciau niekur nerasu-kaip ilgai tai galima daryt-jau 2savaites geriu pakankamai ideles AB dozes,panasu ir dar reikes-ka daryt su maitinimu????? verysad.gif  verysad.gif

o kodėl tu taip ilgai geri antibiotikus? gal jie netinkami tau, jei ligos taip ilgai negydo? gal reiktų kitais keist?
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 11 17, 17:28)
o kodėl tu taip ilgai geri antibiotikus? gal jie netinkami tau, jei ligos taip ilgai negydo? gal reiktų kitais keist?

tai vat ir panasu,jau viena karta pakeite,dabar gali but kad ir dar keis
problema taip ir lieka
Atsakyti
antibiotikų yra kelių rūšių, kai kuriuos galima gerti maitinant savo pienu, kai kurių negalima. Geriausia būtų, kad pasiskaitytum vaistų informacinį lapelį arba pasikonsultuotum su savo gydytoju
Atsakyti
Sveikos, mamytės,
patarkit, ką man vartoti nuo sauso kosulio? Nu kaip jis mane nervina, negaliu, o ypač naktį doh.gif Mažylė tik užsnūsta, aš sukosčiu ir pažadinu ją verysad.gif Kvėpavimas garais ir kojų kaitinimas nepadėjo schmoll.gif
Laukiu ats. 4u.gif
Atsakyti