Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir ligos, skausmas - ką daryti?

Sveikos mamytes 4u.gif Susiduriau su tokia problema. Maitinu kudiki pati, ir kartais uzeina skaudeti galva, anksciau toki skausma numalsindavau tik Ketanovu. Dabar tokiu vaistu vartoti negaliu. Ka daryti?Tokios priemones kaip zvaigzdute ar ilsejimasis nepadeda. Viena sesute patare isgerti puse tabletes citramono, bet tai vargiai ka padeda. Pasidalinkit patirtimi mielos mamos ax.gif
Atsakyti
4u.gif as irgi maitinu pati ir kai man pradeda skaudeti galva as isgeriu paracetamolio tablete arba aspirina UPSA tirpstanti vandeni ir praeina galvos skausmas blush2.gif gydytoja sake kad tai geriausi vaistai nuo galvos skausmo mamytem kurios maitina savo leliukus tongue.gif
Atsakyti
galima gerti paracetamolį. aš jį ir geriu kai skauda galvą. padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
Galiu patarti nepovojingą ir patikrintą būdą galvos skausmui numalšinti: storu siūlu aprišti rankos nykštį po nagu, taip kad pamėlynuotų,aišku proto ribose , mirksiukas.gif palaikyti apie 10min, taip pat ir kitą ranką,ten yra kažkoks taškas ,kur nuima galvos skausmą,pabandykit 4u.gif
Atsakyti
Puikiai padeda ibumetinas thumbup.gif Ir jį galima vartoti maitinančiom mirksiukas.gif
Atsakyti
isgeriu citramono, galima ir paracetamolio smile.gif
Atsakyti
Niu aš pati dirbu su akių gyditoja ir tikrai mes prie stiprių akių uždegimo rašom Nimesili ir rašem jau ne vienai maitinančiai mamai.Manau geriau gerti vaistus namuose nei ligonine gultis o stiprus akių uždegimas irgi ne juokas schmoll.gif
Atsakyti
Aš per visą žindymo laikotarpį sunkiai sirgau du kartus, kartą tik sloga buvo. Visą laiką maitinau. Gydytoja sakę, kad būtina nenutraukti maitinimo, nes vaikelis mamą "gydo". Aš tuom tikiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.

Iškilo tokia problema, kad man reikia pradėti vartoti antibiotikus, bet maitinu klecką 5 mėn., valgo tik MP ir dar viena problemėlė yra-vaikutis negeria iš buteliuko, nes visą laiką gavo tik krūtį. Ką daryti, ką patartumėt?
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2007 06 11, 18:56)
Sveikos.

Iškilo tokia problema, kad man reikia pradėti vartoti antibiotikus, bet maitinu klecką 5 mėn., valgo tik MP ir dar viena problemėlė yra-vaikutis negeria iš buteliuko, nes visą laiką gavo tik krūtį. Ką daryti, ką patartumėt?

O ar tikrai tie antibiotikai tokie stiprus, kad netinka maitinancioms? Nes yra antibiotiku, kuriuos gali gerti ir maitinancios, kudikiui jie nekenkia. Kazin, kokie tavo vartojami antibiotikai? g.gif
Yra keli variantai. Jei negeria is buteliuko, gali bandyt duoti is puodelio (tik daug vargo ir nepatogu). Arba is svirksto (nuemus adata). Manoji is buteliuko misinio irgi negeria, nes pripratus prie MP. Tai is pradziu maitinau svirksto pagalba (noriai ziojosi ir valge). O dabar tai nebevargstu, misinio milteliu imaisau i kose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2007 06 11, 19:05)
O ar tikrai tie antibiotikai tokie stiprus, kad netinka maitinancioms? Nes yra antibiotiku, kuriuos gali gerti ir maitinancios, kudikiui jie nekenkia. Kazin, kokie tavo vartojami antibiotikai?  g.gif

Na turbūt, kad jie stiprūs...jei gydytoja liepė pasirinkti ar vaikas, ar pačios sveikata, bet man davei mintį, aš dar su kokia gyd. pasitarsiu, nes nelabai aš ja pasitikiu. Ačiū. Gal dar išsaugosim ir MP ir savo sveikatėlę.
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2007 06 11, 19:11)
Na turbūt, kad jie stiprūs...jei gydytoja liepė pasirinkti ar vaikas, ar pačios sveikata, bet man davei mintį, aš dar su kokia gyd. pasitarsiu, nes nelabai aš ja pasitikiu. Ačiū. Gal dar išsaugosim ir MP ir savo sveikatėlę.

Linkiu, kad pavyktu paskirtus antibiotikus pakeisti kitais ir nereiketu nutraukti zindymo 4u.gif
Atsakyti