Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir ligos, skausmas - ką daryti?

Kiekvienai vis skirtingai va man padeda HIPP arbata su pankoliu ir kitom zolelem ir man pienuko daugiau ir labai skani ji man. thumbup.gif
Atsakyti
Ar galima maitinti 2 men kudiki savo pienu, jei sergi pusleline?
Atsakyti
As nuo gripo skiepijausi ir kai laukiausi ir kai maitinau, niekur neradau jokios info, kad negalima. Kaip tik rekomenduoja nescioms skiepytis ir kudikius nuo 6 men.
Atsakyti
Man tai mėtų arbatą liepė gert, kad pieno sumažėtų, kai jau norėjau mažint maitinimus, o pienas upėm žliaugė... O melisai ir valerijonui pritariu - ramina ir pieno nemažina nei lėliukui įtakos nedaro.
Atsakyti
Pasikonsultuok su pediatre rolleyes.gif Galbūt jeigu nenaudoji jokių vaistų ir galima, bet tiksliai nežinau g.gif
Atsakyti
manau, kad taip, jei tik jokiu anibiotiku ir siaip vaistu, nes jie vistiek patenka kazkiek i pienuka ax.gif
Atsakyti
Siaip as sirgau pusleline ir maitinau. Tiesiog tas pusleles tepliojau tepaliuku ir vaiksciojau i akupunktura. Aisku, klausimas, kokia puslelines forma sergi? Man buvo isberta dalis nugaros ir sonas...
Atsakyti
galima.
ir tepaliuka nuo puslelines galima naudoti.
tik vaiko geriau nebuchiuoti labai wink.gif
Atsakyti
as tai geriu valerijonu tabletes.
Atsakyti
As Nimesili geriau kai nestuke.gif ir kai maitinau, nes turiu tokia problema kaip migrena:( Vaikas sveikas ir grazus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
esant bėdai, gydytojos rekomendavmu, renkuosi Ibuprofen, o ne nimesil, aišku mažiausią dozę. bet nemanau, kad padės akiai, jie tinka esant sąnarių, dantų, uždegimams, įv.skausmams. o akims naudojami Tobrex(naudojau kelių mėnesių mažylei ir pati). aišku reikia pasitari su gydytoju, beje ir vaistininkas gali patarti, bent jau mūsų mažame miestelyje vaistininkai paslaugūs, pataria kas geriausia maimai ir jos vaikučiui.
Atsakyti
galima.tik negalima buciuoti savo vaikelio.
Atsakyti