O kaip valerijonai?
QUOTE(ciotki @ 2007 01 01, 21:23)
O kaip valerijonai?
Nėštumo metu turėjau pergyvenimų, tai gydytoja juos net būtinai liepė vartoti. Gėriau ir žindydama.
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 01 06, 17:06)
metu arbata, aguonos - labai vaika ramina, o ir mama
Nu cia ta kazi kaip su ta metu arbata , nuo jos gi pienas mazeja kiek girdejau.
Žindančios mamos, ar skiepijotės nuo gripo? Ką apie tai galvojate?
Pasitariau su gydytoja, tai ji sako, kad niekur neparašyta, kad negalima. Bet kažkaip ji man neatrodo įsitikinusi, kad tikrai galima. Ar teko susidurti?
Pasitariau su gydytoja, tai ji sako, kad niekur neparašyta, kad negalima. Bet kažkaip ji man neatrodo įsitikinusi, kad tikrai galima. Ar teko susidurti?
Kažkur pasigavau šlapimo pūslės uždegimą Skyrė antibiotikų. Gydytojas sako, kad galiu maitint (pakartojo gal 5 kartus), bet info lapely rašo nutraukt maitinimą. Mažiui 10 mėn., MP jau nepagrindinis maistas. Bandysiu maitint. Mažius jau galėtų apseit ir be MP, bet aš gi negaliu taip staigiai paimt ir nutraukt maitinimą, o nusitraukinėt tai
O po antibiotikų ir mes pagersim gerųjų bakterijų
O po antibiotikų ir mes pagersim gerųjų bakterijų
Prie pūslės užsdegimo užtenka ir Biseptolio (ne antibiotikas), o šiaip iš antibiotikų Ospamoxas neblogas-vaikiukams nieko blogo (ta prasme, kad mažiausia blogybė, jei jau taip atsitinka, kad mama suserga).Tik ne ciprofloksacinas.
QUOTE(mykolė @ 2007 01 18, 12:20)
Prie pūslės užsdegimo užtenka ir Biseptolio (ne antibiotikas), o šiaip iš antibiotikų Ospamoxas neblogas-vaikiukams nieko blogo (ta prasme, kad mažiausia blogybė, jei jau taip atsitinka, kad mama suserga).Tik ne ciprofloksacinas.
O man kaip tik ciprinolį ir išrašė Kas nuo jo būna blogai? www.pradziupradzia.lt irgi perskaičiau kad geriau jo nevartoti
O biseptolis be recepto parduodamas?
QUOTE(lamyte @ 2007 01 18, 12:32)
O man kaip tik ciprinolį ir išrašė Kas nuo jo būna blogai? www.pradziupradzia.lt irgi perskaičiau kad geriau jo nevartoti
Bet sakei kad gyd. kelis kart pakartojo kad maitinti tai gal nieko. Siaip pvz. klinikose beveik bet kokius vaistus skiriant vistiek liepia maitinti, nors musu apylinkes gyd. sako nemaitinti
QUOTE(Dukra @ 2007 01 18, 13:12)
Bet sakei kad gyd. kelis kart pakartojo kad maitinti tai gal nieko. Siaip pvz. klinikose beveik bet kokius vaistus skiriant vistiek liepia maitinti, nors musu apylinkes gyd. sako nemaitinti
Sakiau, sakiau. Iš pradžių norėjo išrašyt kažkokius kitus, bet paskui sako: nee... reikia stipresnių .
per du mėn. vartojau trijų rūšių vis stipresnio poveikio antibiotikus, paskutiniai jau buvo leidžiami-visų anotacijose parašyta, kad maitinti MP galima. Taigi galima parinkti tinkamus antibus ir maitinančioms
QUOTE(ciotki @ 2007 01 06, 20:32)
Nu cia ta kazi kaip su ta metu arbata , nuo jos gi pienas mazeja kiek girdejau.
Kaži ar tai tiesa,nes labai ją mėgstu ir dažnai geriu. Maitinu ir galo tam pienui nesimato. Nebent litrą per dien išgerčiau. Bet šiaip tai manau, kad mėtų arbata yra ne raminanti, o kaip pažvalinanti. Ramina tai melisų arbata.