Sveikos,as taip pat turejau bedu su galvos skausmais,gydytojai norejo pas neurologus siust.Gerai,kad neskubejau,nes viskas susitvarke savaime.Kas liecia ''PARACETAMOLI''-viena tablete is organizmo pasisalina per 6-ias valandas.
o as kai nescia buvau, ir dabar kai maitinu tai isgeriu homeopatiniu SPEGELON kazkas panasaus tingiu eiti pasiziureti iki vaistineles padeda. siaip kartais skauda del zemo spaudimo tada kavos silpnos isgeriu. kartais tik atsikelus kauda galva tada tiesiog paprasau vyro ar mamos kad pamasazuotu kakla ir galva tiesiog kartais uzspaudzia.
Diskutuojate ka galima, ko ne, yra daug vaistu, kurie pripazinti saugiais zindyvei ir nekenkia mazyliui, aisku tai salygiskai, geriau is vis apsieiti be vaistu, bet jeigu reikia vartoti, tai galima pacioms pasiziureti, kokie yra saugus http://www.pradzia.org/Content/v2.htm .
Nu, kad paracetamolio zindanciai negalima, tai pirma karta girdziu. Mano nuomone, ibumetin tikrai daug prastesnis variantas. Be to, jis tikrai nera homeopatinis As jau antra vaika kaip ir baigineju maitinti, tai tikrai nei vienas gydytojas paracetamolio nebuvo uzdraudes. Priesingai - pirmas vaistas, kuri rekomenduoja karsciuojant tiek nesciai, tiek maitinanciai mamai. Juk ir maziams sukarsciavus kai dedam zvakutes tai yra tas pats paracetamolis (kuri galima vartoti ir visai maziukams, tik reikia zinoti dozavima).
Aisku, dar yra homeopatiniai vaistai, bet kai nuo skausmo pykina ir akyse tamsu, tai su homeopatiniais neprizaisi, kai dar ir vaikis salia zurza.
Aisku, dar yra homeopatiniai vaistai, bet kai nuo skausmo pykina ir akyse tamsu, tai su homeopatiniais neprizaisi, kai dar ir vaikis salia zurza.
paracetamoli tai tikrai zinau,kad galima neshcioms ir maitinancioms.ir ibuprofena arba ibumetina(tas pats) galima,i pienuka neina.man ligoninej nuo skausmo duodavo,kai po gimdymo suplyshusia uodega skaudejo. o gal ir padeda,deja,negaliu bandyti 6 savaites...tai geriu ibuprofena.man tai turbut nuo epiduro galva skauda
Sveikutes,
man irgi daznai uzeina migreniniai galvos skausmai, ypac kai keiciasi oras. Buna, kad nepadeda niekas, net stiprus vaistai. Kartais padeda juoda kava su pora tableciu vitamino C ir ant galvos uzdetas ranksluostis suslapintas acto ir vandens misiniu. Pabandykit, dazniausia padeda ar bet apmalsina skausma. Ir saugu, nereikia chemijos vartoti
man irgi daznai uzeina migreniniai galvos skausmai, ypac kai keiciasi oras. Buna, kad nepadeda niekas, net stiprus vaistai. Kartais padeda juoda kava su pora tableciu vitamino C ir ant galvos uzdetas ranksluostis suslapintas acto ir vandens misiniu. Pabandykit, dazniausia padeda ar bet apmalsina skausma. Ir saugu, nereikia chemijos vartoti
o as manau, kad paracetamolis visai gerai - jeigu jau nesciai galima, tai akusere sake, kad ir maitinanciai tinka. tik aisku svarbiausia nepiktnaudziauti ir jeigu tik imanoma isvengti bet kokiu vaistu vartojimo
As IBUMETIN'o negerciau . Nuorasas nuo vaistu pakuotes:"Paskutinius 3 men. iki numatomo gimdymo ir zindymo laikotarpiu sio vaisto nereiketu vartoti"
O aš, kvaiša, buvau įsitikinusi kad maitinant visai jokių vaistų negalima gerti ir kentėdavau už galvos susiėmusi
QUOTE(tinosiukas @ 2006 11 15, 01:03)
O aš, kvaiša, buvau įsitikinusi kad maitinant visai jokių vaistų negalima gerti ir kentėdavau už galvos susiėmusi
Jei i visus klausymus zinotumem atsakymus tai daug ka darytumem kitaip
Viska perskaiciau ir apsiverkiau
As irgi geriu ospamox antibiotikus nuo plauciu uzdegimo, dar kazkokius Kesmine. Nutraukiau maitinima, krutys plysta, skauda, niezti... Ryt ieskosiu galu, kad butu imanoma suderinti gydyma su maitinimu, nes kitaip nusoksiu nuo proto!
As irgi geriu ospamox antibiotikus nuo plauciu uzdegimo, dar kazkokius Kesmine. Nutraukiau maitinima, krutys plysta, skauda, niezti... Ryt ieskosiu galu, kad butu imanoma suderinti gydyma su maitinimu, nes kitaip nusoksiu nuo proto!
kai skauda galvą, pabandykite palaikyti prie šalto lango stiklo....kartais padeda, arba paprašykite,kad kas pamasažuotų galvą irgi gerai ir tikrai svarbiausia nekenkia leliukui.