Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir ligos, skausmas - ką daryti?

ŠIAIP MAITINANČIOMS KRŪTIMI NEGALIMA GERTI PAPARASTŲ VAISTŲ...REIKIA GERTI HOMEAPATINIUS - YRA TOKS VAISTAS NUO ĮVAIRAUS SKAUSMO....IBUMETIN....KITAIP PAKENKSI SAVO MAŽIUKUI...GI MAITINI KRŪTIMI...DAR VIENAS DALYKAS GERK JĮ TUOMET KAI ESI KĄ TIK PAMAITINUS VAIKELĮ...KAD PRAEITŲ KUO DAUGIAU LAIKO (JEI VAISTUS GERSI NEATSIŽVELGIANT Į REKOMENDACIJAS GALI PAKEISTI SAVO PIENUKO SKONĮ IR PAN)....
Atsakyti
as paracitamolio puse paimu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gnyte @ 2006 10 01, 15:13)
as paracitamolio puse paimu... ax.gif

net ir puse yra negerai
schmoll.gif
Atsakyti
Kaip tik esu stipriai peršalusi verysad.gif Geriu labai daug skysčių, valgau citriną su medum, mirkau kojas karštame vandenyje su druska, gerklę purškiu Mirhamille purškalu, nosį tepu boromentolo tepalu, ant kaklo spiritinis komprasas, ant krutinės pipirinis pleistras...nu žodžiu... doh.gif
Atsakyti
Ir as sergu.Temperatura baisine.Isgeriau paracetamolio.Gal nieko lelytei nebus g.gif O citrinos as bijau kazkodel blink.gif Ir medaus nedaug dedu i arbata.Tikiuosi greit pabegs ta zaraza verysad.gif
O tai jau negerumai unsure.gif
Atsakyti
as irgi buvau susirgus, bet aciu dievui greit praejo. Geriau paracetamolio ir daug arbatos wacko.gif .Labai bijojau, kad neapkresciau mazutes fear.gif
Atsakyti
As spejau persalti jau antra karta po gimdymo schmoll.gif Gydausi visokiais homeopatiniais preparatais, dar geriu arbata Gripolis nuo persalimo. Visai nieko, tik nuo jos labai prakaituojama. Aisku kas gali, gerai yra medus su citrina, bet dukra isbere, todel medaus ir citrinos vengiu.
Na ir zinoma, kuo daugiau ramybes ir kuo maziau buities darbu mirksiukas.gif
Atsakyti
O ka, mamytes, vartojate nuo kosulio?
Atsakyti
as pajautusi, kad persti gerkle naudoju hemeopatinius vaistukus, dabar esu nusipirkusi imunitetui stiprunti " Lymphozil", ir dar geriu vitaminus bional, su ezuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nuo kosulio nusipirkau ciobreliu sirupo "Hustagil" (vaistininke rekomendavo), suvartojau, pagerejimas buvo ryskus, bet dar reikejo truputi pavartoti iki visisko pasveikimo. Kadangi antrasyk sirupui pagailejau pinigu (sirupas kainuoja 16 lt), nusipirkau paprastos ciobreliu arbatos. Arbatos dezutes viduje radau informacini lapeli, kuriame parasyta: "Ar ciobreliu zoles preparatu saugu ir efektyvu vartoti nestumo ir zindymo metu, nenustatyta, todel nescioms moterims ir zindyvems ju vartoti nereiketu, nors platus tokiu preparatu vartojimas nepageidaujamo poveikio nesukele jokio". Zodziu, sviestas sviestuotas doh.gif Is vienos puses - galit vartoti, o is kitos - geriau nevartokit biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
O kodel paracetamolis netinka?Mano palatos kaimynei irgi nuo galvos skausmo gydytoja dave paracetamolio.Ir pazistama vaistininke patare blogiausiu atveju gerti paracetamolio g.gif
Atsakyti
as taip pat geriu paracetamoli , jei yra galimybe tai nusnaudziu arba einu i laukeli
Atsakyti