Įkraunama...
Įkraunama...

Viešasis transportas ir šunys

QUOTE(Daiva D. @ 2010 11 25, 10:28)
Ot naivūs žmonės. Taigi nustatys jums limitą, ir šuns virš kokių 5 kg išvis neįleis į visuomeninį transportą. Ir už tą patį dar reikės pirkti bagažo bilietą.

Taip, taisyklės yra daromos tokios, kad šunų iš vis niekas nevežiotų smile.gif Tiesiogiai uždrausti nenori... o va netiesiogiai visai įmanoma.
Atsakyti
Čia tai aišku kaip diena...Bet jeigu taisyklėse ne bus nustatytas šuns svorio ar ugio limitas ir atitinkamai taros matmenys,vairuotojas kaip ir neturi teises neįleisti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(saber @ 2010 11 25, 11:45)
Čia tai aišku kaip diena...Bet jeigu taisyklėse ne bus nustatytas šuns svorio ar ugio limitas ir atitinkamai taros matmenys,vairuotojas kaip ir neturi teises neįleisti. g.gif

Nu vairuotojas tai gal ir įleis. Bet kaip fiziškai žmogui pakelt ir į autobusą įnešti, tarkim, 40-50 kg sveriantį šunį narve? Juk neleis niekas pradžioj įsinešt narvo, o paskui per visą autobusą atsivestį ir į narvą įkišti šunį?
Atsakyti
Gal kas kokių naujenų turit unsure.gif ?
Atsakyti
Aha, įdomu būtų
Atsakyti
Jaučiu,teks prisiminti kaip vairuoti auto...Nors visiems saugiau butu, jeigu aš su šuniu autobusu važiočiau bicycle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saber: 02 gruodžio 2010 - 23:41
Keliu temą biggrin.gif taigi šiandien toks gražus oras buvo, o aš kaip tyčia be mašinos biggrin.gif taip norėjos su šuniu išvažiuot į miestą pasivaikščiot, pasiskaičiau jūsų temą su siaubingom istorijom ir nusprendžiau surizikuoti, aišku prieš tai paskaičius vilniustransport puslapį, ar niekas nepasikeitę biggrin.gif įlipom į autobusą sėkmingai, uždėjau antsnukį kaip priklauso savo siaubingai agresyviam šuniui lotuliukas.gif atsisėdom į galą, tuo pačiu į galą prisėdo ir begalės susidomėjusių žmonių paglostyt, paniurkyt šunį, paklausinėt kokia veislė ir šiaip pagirt thumbup.gif ir man, ir šuniui malonu lotuliukas.gif esam ir anksčiau važiavę keletą kartu, nesusipratimų nėra pasitaikę, o šuo nemažas, 30kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2011 02 06, 17:31)
Keliu temą  biggrin.gif  taigi šiandien toks gražus oras buvo, o aš kaip tyčia be mašinos  biggrin.gif  taip norėjos su šuniu išvažiuot į miestą pasivaikščiot, pasiskaičiau jūsų temą su siaubingom istorijom ir nusprendžiau surizikuoti, aišku prieš tai paskaičius vilniustransport puslapį, ar niekas nepasikeitę  biggrin.gif  įlipom į autobusą sėkmingai, uždėjau antsnukį kaip priklauso  savo siaubingai agresyviam šuniui  lotuliukas.gif atsisėdom į galą, tuo pačiu į galą prisėdo ir begalės susidomėjusių žmonių paglostyt, paniurkyt šunį, paklausinėt kokia veislė ir šiaip pagirt  thumbup.gif  ir man, ir šuniui malonu  lotuliukas.gif  esam ir anksčiau važiavę keletą kartu, nesusipratimų nėra pasitaikę, o šuo nemažas, 30kg  smile.gif

Ko gero kiekvieną savaitgali važiujo su šunim kur autiku ar truliku. Irgi jokių incidentų.
Atsakyti
O vat mums šiandien kaip tik nutiko nemalonus dalykas...Problemą su talonu išsprendžiau,važuojant tiesiog papildau elektroninį biletą parai -išeina brangiau, bet neiškyla problemų su talonu žimėjimu ilipant pro galines durys,tiesiog pakeliu ranka su biletu ir durys atidaro. Kelis kartus taip sekmingai važiavau pas veterinarą ir džiaugiausi,kad radau išeitį. Iki šiandien... Ryte važiavom į dresurą,nes buvo slidu ir,kai einant kelis kartus vos neišsidrebiau,nutariau važioti autobusu. Į priekį nuvažiavom be problemų, o atgal 2 autobusų vairuotojai tiesiog neatidarė galinių durų ir demonstratyviai nuvažiavo, nors šuo buvo su antsnukiu ir trumpu pavadžiu,o ranka su biletu iškeliau,rodydama vairuotojui. Į trečia autobusu,ragindama moteriškės,kuri buvo stotelėje ir viską matė,lipau pro priekinės durys. Grįžus namo parašiau laiškelį Sį"Susisiekimo paslaugos" direktoriui,tikiuosi sulauksiu paaiškinimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(saber @ 2011 02 06, 22:13)
O vat mums šiandien kaip tik nutiko nemalonus dalykas...Problemą su talonu išsprendžiau,važuojant tiesiog papildau elektroninį biletą parai -išeina brangiau, bet neiškyla problemų su talonu žimėjimu ilipant pro galines durys,tiesiog pakeliu ranka su biletu ir durys atidaro. Kelis kartus taip sekmingai važiavau pas veterinarą ir džiaugiausi,kad radau išeitį. Iki šiandien... Ryte važiavom į dresurą,nes buvo slidu ir,kai einant kelis kartus vos neišsidrebiau,nutariau važioti autobusu. Į priekį nuvažiavom be problemų, o atgal  2 autobusų vairuotojai tiesiog neatidarė galinių durų ir demonstratyviai nuvažiavo, nors šuo buvo su antsnukiu ir trumpu pavadžiu,o ranka su biletu iškeliau,rodydama vairuotojui. Į trečia autobusu,ragindama moteriškės,kuri buvo stotelėje ir viską matė,lipau pro priekinės durys. Grįžus namo parašiau laiškelį Sį"Susisiekimo paslaugos" direktoriui,tikiuosi sulauksiu paaiškinimo g.gif

aš visad pro priekines lipu su kitais žmonėm biggrin.gif
Atsakyti
Na matyt taip ir reikia daryti. Tiesiog laikiausi taisyklių ,kurios kol kas nepasikeitusios ir šiaip nenorėjau sudaryti nepatogumų žmonėms,einant per visą saloną į galą - visgi šuo nemažas,plaukuotas,ir dar po dresūros su šlapiu pilvu ir visom keturiom letenom ax.gif O ir lipant pro priekines durys,labai bijojau,kad vairuotojas prieš nosį man jas neuždarytu...
Atsakyti
Dabar reikia lipti visiems pro priekines duris. Pro galines negalima.
Atsakyti