Įkraunama...
Įkraunama...

Viešasis transportas ir šunys

QUOTE(Kroja @ 2010 11 23, 16:24)
Galiu atšaut, kad mano šuo tupi man ant rankų, kai būna žmonių spūstis  cool.gif Baisu, kai jie galvoja tik apie save, bet ką ir bepridursi ...

Saviškio ant rankų nepasiimsiu lotuliukas.gif nes nepakelsiu... Bet ir vietos jis ne tiek daug užima atsisėdęs. Man asmeniškai geriau šalia važiuotų 3 šunys tvarkingi nei vienas pilietis vonios metus ar daugiau nematęs.

Tie gudročiai, kur pataisas ruošia, apie save negalvoja, nes manau jie trūlais nevažinėja.

Kiek susidūriau su aplinkinių reakcija, tai būdavo teigiama, žmonės šypsosi gyvūną matydami smile.gif ir lipom po pakeitimo priekinių durų per priekines, problemų nekilo niekad.

Liūdna, kai mūsų šalyje daroma, kad tik blogiau būtų tiems, kas augina šunis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidat @ 2010 11 23, 16:36)
[...] Man asmeniškai geriau šalia važiuotų 3 šunys tvarkingi nei vienas pilietis vonios metus ar daugiau nematęs.

Kiek susidūriau su aplinkinių reakcija, tai būdavo teigiama, žmonės šypsosi gyvūną matydami  smile.gif  ir lipom po pakeitimo priekinių durų per priekines, problemų nekilo niekad.

Būtent ... nes aš dažnai išlipu, jei šitaip "kvepiantis" asmuo įsliūkina.

Taip drinks_cheers.gif glosto, kalbina ir t.t. O kas dėl tų priekinių durų, tai aš kaip tik noriu, kad mums atidarytų galines, nes įlipti per priekines ir eiti iki galo troleibuso (kur mums ir vieta), dažnai sudėtinga būna biggrin.gif Juk nuolatinį bilietą pamatys ir prie galinių durų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kroja @ 2010 11 23, 16:49)
Juk nuolatinį bilietą pamatys ir prie galinių durų wink.gif

Šunims kažin ar pirksite nuolatinį smile.gif

Man patogu būdavo, įlipi, pažymi šuniui bilietą, parodai savo nuolatinį ir apsiforminus praeini toliau smile.gif

Kai dar nebuvo pirmų durų taisyklės visad lipdavom per galines. Visą laiką sėkmingai važinėjom. Tik vieną įvykį turėjom nemalonų, kai laukėm prie galinių durų kol žmonės išlips ir kai visi išlipo vairuotojas demonstratyviai uždarė duris. doh.gif Tai mane siutas pagavo, parašiau į parką autobusų, nurodžiau numerį troleibuso, valandas, stotelę, tai labai gražiai atsiprašė ir sakė vairuotoją įspės.
Vienas neįleido, bet sėkmingai sulaukėm kito.

O jei priims pataisas, tai ką reiks daryt doh.gif nė vienas neįleis verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaidat @ 2010 11 23, 17:07)
Šunims kažin ar pirksite nuolatinį  smile.gif

Aš niekad neperku ir nerandu, kad taip būtų parašyta unsure.gif Ar tu perki dėl to, kad užima papildomai vietos?
V. Bagažo vežimas
# Keleivis turi teisę nemokamai vežti rankinį bagažą, neužimantį papildomos keleivio vietos.
# Keleivis, pažymėjęs papildomą vienkartinį bilietą, gali vežti bagažą, užimantį ne daugiau kaip vieną papildomą keleivio vietą.

Atsakyti
QUOTE(Kroja @ 2010 11 23, 16:38)
Aš niekad neperku ir nerandu, kad taip būtų parašyta  unsure.gif Ar tu perki dėl to, kad užima papildomai vietos?
V. Bagažo vežimas
# Keleivis turi teisę nemokamai vežti rankinį bagažą, neužimantį papildomos keleivio vietos.
# Keleivis, pažymėjęs papildomą vienkartinį bilietą, gali vežti bagažą, užimantį ne daugiau kaip vieną papildomą keleivio vietą.

Bilieto suniui tikrai nereikia. 100%
Atsakyti
QUOTE(Kroja @ 2010 11 23, 17:38)
Aš niekad neperku ir nerandu, kad taip būtų parašyta  unsure.gif Ar tu perki dėl to, kad užima papildomai vietos?
V. Bagažo vežimas

Aš bilietus perku, kad rami galva būtų. Jei mano būtų nykštukinis koks, kuris atitiktų nemokamo bagažo matmenis nepirkčiau ir ginčiau savo nuomonę iki pajuodavimo smile.gif

QUOTE(Lapkritinis @ 2010 11 23, 18:03)
Bilieto suniui tikrai nereikia. 100%

Na aš nedrįsčiau taip teigti 4u.gif

Jei neparašyta, kad reikia bilieto, tai dar nereiškia, kad jo nereikia smile.gif

Vasarą teko daug važinėti su šunimi

Skambinaus į susisiekimo paslaugas ar tai autobusų parką, sakė, kad reikia bilieto.

Skambinaus į savivaldybės viešosios tvarkos skyrių. Ilgai diskutavome. Priėjome prie bendros išvados, kad vis tik reiktų atsižvelgti į šunio dydį. Nes šuo gali ir bus priskirtas vežamam bagažui.

Aš manau viskas priklauso nuo to, kas kontrolieriai ir kaip jie pažiūrės. Ar skirs baudą ar ne. Bet sprendžiant, kad jie ir žmonių nelabai mėgsta, tai aš manau prieš šunis be bilieto bus nusiteikę ne ką maloniau. Tam, kad nuotaikos nesigadinti aš verčiau sumokėsiu 2 Lt savo dramblį veždama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidat: 23 lapkričio 2010 - 17:24
Biletus šuniui nepirkau ne karto, ir jokių problemų su važiavimu neturėjau, kol nepadarę tą įlipimą pro priekines durys. Dėl naujos taisyklių redakcijos, visą šitą reikalą kuroja Evaldas Matonis (Skyriaus vedėjo pavaduotojas
Viešojo transporto poskyrio vedėjas. Administruoja eismo saugumą, viešąjį transportą, eismo reguliavimo techninių priemonių įrengimą ir važiuojamosios dalies ženklinimą. Vadovauja licencijuojamos kelių transporto veiklos ir eismo (kelių ūkio) kontrolei. )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saber: 23 lapkričio 2010 - 18:26
QUOTE(saber @ 2010 11 23, 19:17)
Biletus šuniui nepirkau ne karto, ir jokių problemų su važiavimu neturėjau, kol nepadarę tą įlipimą pro priekines durys. Dėl naujos taisyklių redakcijos, visą šitą reikalą kuroja Evaldas Matonis (Skyriaus vedėjo pavaduotojas
Viešojo transporto poskyrio vedėjas. Administruoja eismo saugumą, viešąjį transportą, eismo reguliavimo techninių priemonių įrengimą ir važiuojamosios dalies ženklinimą. Vadovauja licencijuojamos kelių transporto veiklos ir eismo (kelių ūkio) kontrolei. )

Dėkui, skambinsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 11 23, 19:30)
Dėkui, skambinsim smile.gif

Kiek žinau, gyvūnų globos draugyja vakar bande skambinti, bet neprisiskambino, apie tolimesnę eigą nežinau.
Gal butu gerai dar į "15 min" ar panašei pranešti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saber: 23 lapkričio 2010 - 18:45
QUOTE(saber @ 2010 11 23, 19:45)
Kiek žinau, gyvūnų globos draugyja vakar bande skambinti, bet neprisiskambino, apie tolimesnę eigą nežinau.
Gal butu gerai dar į "15 min" ar panašei pranešti?

Pradžioj reiktų žinot, ką ten tiksliai jie rašo unsure.gif Nes kol kas viskas VBS agentūros ("Viena Boba Sakė") lygiu vyksta. Reikia popiero, ant kurio tas projektas realiai surašytas, va tada bus apie ką pranešinėt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 11 23, 20:48)
Pradžioj reiktų žinot, ką ten tiksliai jie rašo  unsure.gif  Nes kol kas viskas VBS agentūros ("Viena Boba Sakė") lygiu vyksta. Reikia popiero, ant kurio tas projektas realiai surašytas, va tada bus apie ką pranešinėt  unsure.gif

Sutinku. Bet labai nesinorėtu, kad taip viskas ir liktu schmoll.gif
Atsakyti
Na va, šiandien su mažesnėm emocijom pakalbėjau su ministerijos darbuotoja, tai ji man pasiūlė peržūrėt seimo bazes, ten turėtų būt patalpinta viešajai redacijai.
be to, jei dar tik ruošiamos pataisos, galima savo nuomonę pateikti projektui
per seimo bazę ir turės priimti domėn, jei ta nuomonė bus argumentuota
Tik taip bus priimti teisės aktai, kurie tarnaus visiems, o ne šiaip bus kad tik būtų.

va dar linkas teisės aktų projektų paieška
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edule: 24 lapkričio 2010 - 09:09