Įkraunama...
Įkraunama...

Viešasis transportas ir šunys

Situacija keičiasi. Mano pažįstama skambino į SĮ Susisiekimo paslaugos, kad sužinoti, kaip pažymėti bilietą važiuojant su šunimi. Lipti reiktų per galą, o komposterių ten nėra.

Ir sužinojo kai ką visai nemalonaus. Jau paruošta taisyklių pataisa, kuriose bus nurodyta, kad gyvūnai gali būti vežami tik taroje lipant per priekines duris. Tai reiškia, kad važiuoti su didesniu šunimi bus praktiškai nerealu.

Jau informuotos LGGD ir LKD. LGGD lyg bando kažką padaryti, LKD nusiteikusi pesimistiškai. Mūsų, važinėjančių taip, nemažai. Galbūt ir patys galime ką nors padaryti? Gal kas turi minčių?
Atsakyti
QUOTE(slaptas @ 2010 10 05, 18:29)
"Keleivis, kuris nori vežti autobusu gyvūnus (šunis, kambarinius gyvūnus ir paukščius), privalo juos laikyti taroje arba specialiuose narvuose ir įsigyti papildomą autobuso važiavimo bilietą."

QUOTE(karinna @ 2010 11 23, 11:28)
Ir sužinojo kai ką visai nemalonaus. Jau paruošta taisyklių pataisa, kuriose bus nurodyta, kad gyvūnai gali būti vežami tik taroje lipant per priekines duris. Tai reiškia, kad važiuoti su didesniu šunimi bus praktiškai nerealu.

Jau įsivaizduoju, kaip aš su savo VA narve tarabanyjuos pro siauras priekines duris smile.gif pzdc, reikia kviestis pažįstamą operatorių, kad filmuotų, paskui nešt įrašą į Savivaldybę ir klausti, ar dabar jau gerai? Saugu?
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2010 11 23, 12:28)
Situacija keičiasi. Mano pažįstama skambino į SĮ Susisiekimo paslaugos, kad sužinoti, kaip pažymėti bilietą važiuojant su šunimi. Lipti reiktų per galą, o komposterių ten nėra.

Jau informuotos LGGD ir LKD. LGGD lyg bando kažką padaryti, LKD nusiteikusi pesimistiškai. Mūsų, važinėjančių taip, nemažai. Galbūt ir patys galime ką nors padaryti? Gal kas turi minčių?

Mjoo... Liūdnuma. Reikia matyt rimtai burtis į visuomenines organizacijas ir bandyt kažką daryti tais klausimais...
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2010 11 23, 12:28)
[...] Lipti reiktų per galą, o komposterių ten nėra.

Ir sužinojo kai ką visai nemalonaus. Jau paruošta taisyklių pataisa, kuriose bus nurodyta, kad gyvūnai gali būti vežami tik taroje lipant per priekines duris. [...]

Man niekad neatidaro durų gale, niekad schmoll.gif O dar buvo "nuotykis", kai vairuotoja man pasakė, kad šunų viešuoju transportu vežti negalima. Aš jai pasakiau, kad taisyklėse (internete) parašyta visai priešingai. Tuo viskas nesibaigė, nes ji man liepė perskaityti taisykles, kurios yra pačiame troleibuse doh.gif Labai supykdė ... pati tų taisyklių matyt neskaičiusi schmoll.gif

Nu va, važiuosim į susitikimą su kitais šunim ir turėsim temptis boksą, juokinga lotuliukas.gif
QUOTE(Kenya @ 2010 11 23, 12:46)
[...] reikia kviestis pažįstamą operatorių, kad filmuotų, paskui nešt įrašą į Savivaldybę ir klausti, ar dabar jau gerai? Saugu?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš važinėju nemažai, tik vienas vairuotojas liepia lipti pro galą, šiaip pro priekį lipu.
Atsakyti
Iš didelio rašto išeina iš krašto... Jau net pyktis ima kaip tie ponuliai sėdėdami šiltose vietose iš neturėjimo ką veikt nesamonių prigalvoja. Įsivaizduoju kaip savo šunį (40 kg) įneščiau į trūlą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidat @ 2010 11 23, 14:13)
Iš didelio rašto išeina iš krašto... Jau net pyktis ima kaip tie ponuliai sėdėdami šiltose vietose iš neturėjimo ką veikt nesamonių prigalvoja. Įsivaizduoju kaip savo šunį (40 kg) įneščiau į trūlą  doh.gif

Aš kažkiek susirašinėjau su Vilniaus savivaldybė tuo klausimų.
Tai gavau maždaug tokį atsakymą, kad "susisiekimo ministras netiesiogiai rekomenduoja vežioti šunis taksi". Ir jie maždaug taip ir padarys smile.gif
Kai išeisiu į pensiją ar susirgsiu kokia mirtina liga.. susirasiu kokį gerą šautuvą ir prieš išeinant padarysiu dar teisybę... už tokias netiesiogines rekomendacijas smile.gif)
Atsakyti
kiek girdejau uz tai keliu transporto skyrius uz tai atsakingas... nevazineju sostinej, bet pasiutau...

dar girdejau toki atsiliepima - kodel turi zmogus vaziuot trule su sunimis, jei jis sunims alergiskas? Jei suns savininkui px, kad tas zmogelis alergiskas. Tipo pats ir lipk.

be to, tai ir suns saugumui kenkia, o jei jam kojyte ar uodegyte numins. gi trulai buna perpildyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edule: 23 lapkričio 2010 - 15:04
QUOTE(Lapkritinis @ 2010 11 23, 15:44)
Kai išeisiu į pensiją ar susirgsiu kokia mirtina liga.. susirasiu kokį gerą šautuvą ir prieš išeinant padarysiu dar teisybę... už tokias netiesiogines rekomendacijas smile.gif)

Prajuokinai iki ašarų smile.gif

Tai gal mes klausyk iš susisiekimo ministro netiesiogiai pareikalaujam, kad mums už taksus apmokėtų...

Reikėtų jungtis į kokią pasipriešinimo nesamonėms organizaciją visiems kas turi šunis ar prijaučia. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaidat @ 2010 11 23, 16:06)
Prajuokinai iki ašarų  smile.gif

Tai gal mes klausyk iš susisiekimo ministro netiesiogiai pareikalaujam, kad mums už taksus apmokėtų... 

Reikėtų jungtis į kokią pasipriešinimo nesamonėms organizaciją visiems kas turi šunis ar prijaučia. g.gif

Juridinis asmuo yra. Lapkritini, gal galėtumėt susirašinėjimą atsiųsti į duokletena@gmail.com? Nes šiaip tai čia jau per daug. O gal kas ir tą taisyklių redakciją turit?
Užkniso jau, garbės žodis. Kaip padaryt, kad miesto taryboj atsidurtų bent vienas žmogus, ginantis šunų augintojų interesus? Mes šiaip jau irgi mokesčių mokėtojai, rinkėjai ir piliečiai.
Papildyta:
QUOTE(Edule @ 2010 11 23, 15:59)
dar girdejau toki atsiliepima - kodel turi zmogus vaziuot trule su sunimis, jei jis sunims alergiskas? Jei suns savininkui px, kad tas zmogelis alergiskas. Tipo pats ir lipk.

be to, tai ir suns saugumui kenkia, o jei jam kojyte ar uodegyte numins. gi trulai buna perpildyti.

O aš galiu apsivemt, jei kas prisikvepinęs vaniliniais kvepalais, tai ką? Turiu draugę, kuri nuo braškių kvapo dūsta. Nekalbant apie rytinius peregarus ir pan.

O savo šuns saugumu aš pajėgi pasirūpint ir be bokso, tegu tik jie mažiau man padeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edule @ 2010 11 23, 15:59)
[...] dar girdejau toki atsiliepima - kodel turi zmogus vaziuot trule su sunimis, jei jis sunims alergiskas? [...]

Nejau alergija pasireiškia per trumpą laiką? Nekontaktuojant su šuniu g.gif Beto, kasdien važiuoju bent 2 kart į dieną troleibusu, bet tik kokius 5 kartus mačiau jame šunį (per 2,5 metų) doh.gif

Galiu atšaut, kad mano šuo tupi man ant rankų, kai būna žmonių spūstis cool.gif Baisu, kai jie galvoja tik apie save, bet ką ir bepridursi ...
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 11 23, 15:13)
Juridinis asmuo yra. Lapkritini, gal galėtumėt susirašinėjimą atsiųsti į duokletena@gmail.com? Nes šiaip tai čia jau per daug. O gal kas ir tą taisyklių redakciją turit?

Redakcijos neturiu, o laišką persiunčiau smile.gif
Atsakyti