Įkraunama...
Įkraunama...

Viešasis transportas ir šunys

vyras kazkuria diena vaziavo truliku su musu labradore. be antsnukio, su pilnu bilieteliu biggrin.gif sake niekas nesikabinejo, bet matyt ir musu merga graziai elgesi, nenulaize nieko ir nepuole sokinet is laimes tiek zmoniu pamacius biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zino koks dabar ystatymas yra del sunu vezimo tarpmiestiniu autobusu? turime bulmastifa,musu sodyba 55km nuo Kauno,norime kazkaip nuvaziuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2012 08 07, 17:40)
Gal kas zino koks dabar ystatymas yra del sunu vezimo tarpmiestiniu autobusu? turime bulmastifa,musu sodyba 55km nuo Kauno,norime kazkaip nuvaziuoti smile.gif

galima vezt narve, ar dezej, kad nesukeltu gresmes keleiviams, bet (klausiau autobusu informacijos centre) gali nesutikt vairuotojas ir keleiviai, jei nenores jie vaziuot su suniu ir viskas - neves. verysad.gif
Atsakyti
Aš važinėju su savo ciuciku (12kg) dažnai tarpmiestiniu autobusu. Kolkas problemų nekilo, nors vairuotojai ne visada noriai priima, beveik su sąlyga, jei keleiviai neprieštarauja (tenka kaip gidei garsiai klausti). Su šunimis, kurie sugeba būti tašėse, turbūt išvis jokių problemų. O su dideliais jau problema, nebent šuo be didelio streso gali būti savo narve bagažo skyriuje (oro ten yra), nes nelabai įsivaizduoju, kaip jį salone įtaisyti. Lengviau su narvu traukiniu keliauti (dažnai užtenka antsnukio). Vilniaus mieste problemų nekyla net piko metu, dėl visa ko nuperku pilną talonėlį (kontrolieriai bjaurūs ir taip, tai dar gali prisikabinti dėl šunio), o Kaune vežiuosi kaip vaiką nemokamai (dar joks kontrolierius nieko nesakė)biggrin.gif , pro priekines duris įlipam laisvai, kartais ant rankų paimu, jei žmonių daug.
Atsakyti
33. Keleivis, turėdamas dokumentus, kuriuose nurodomos skiepų žymos, turi teisę vežti autobusu/troleibusu šunį be taros nemokamai. Šuo turi būti su antsnukiu, laikomas už ne ilgesnio kaip 0,5 m pavadėlio ir neturi užimti sėdimos vietos. (http://www.vilniustransport.lt/lt/pages/view/?id=50 )
g.gif Nuo kada kažin čia taip parašyta? Kai priėmė naujas taisyklės lyg buvo privaloma mokėti, ką ir dariau iki šiol, kol netyčia neužklidau vėl į tą puslapį doh.gif
Atsakyti
Reikes kuria diena vezti savo augintine pas veterinara viesuoju transportu (autobusu) kazin ar tik neteks pestute eiti g.gif suo didelis ant ranku nepakelsi 50kg doh.gif pavaziuoti trumpai gal 10min.cia Kaune smile.gif
Atsakyti
Bijau, kad eisite pėsčia nes Kaune galima vežti tik specialioje transportavimo dėžėje . O tokio gyvūno dėžę neįnešit pro autobuso ( troleibuso ) duris
Atsakyti
Na jei tiksliau tai man reikes is Garliavos patekti i Aleksota "Kaivanos" vet.klynika smile.gif
Atsakyti
Niekas neveš . Tokios taisyklės. Arba dėžė arba teks eiti pėsčiomis . Ai, tiesa, karta teko vežti vokietę po operacijos , ratuota nebuvau bet paskambinus į taksį firmas , radau draugišką šunims taksį firmą ir gerą vairuotoją smile.gif
Atsakyti
Kokia tai firma jei galit pasakyt? smile.gif
Atsakyti
Tas buvo prieš 3 metus, dabar jau ir nebepamenu blush2.gif . Pasiskambinkite į keletą firmų ir manau rasite smile.gif
Atsakyti
Aš niekada, kai kviesdavau taksi nesakydavau, kad esu su šuniu. aišku, mes ir atitinkamai dvi piktos kalės atrodydavom biggrin.gif biggrin.gif Jinai-didelis vokiečių aviganis, aš-iš baikerių tūsų, odinė, su galinčiais nužudyt kablais biggrin.gif biggrin.gif Niekad, nė vienas nėra burbtelėjęs, ai tiesa, vienas mandagiai paklausė ar galėčiau šuns snukutį patraukti nuo bėgių svirties lotuliukas.gif Bet šiaip tai jo-būkit mandagios ir įspėkit, kad važiuosit nė vienos biggrin.gif
Atsakyti