Įkraunama...
Įkraunama...

Viešasis transportas ir šunys

Šiandien vėl važiavom troleibusu,šuo buvo su antsnukiu,0,5 m pavaduku kaip ir reikia.Kaip tik troleibuse buvo kontrolierė,pakalbėjom dėl to įstatymo.Sakė,kad buvo ten pas juos užvirus ta tema,dabar viskas nurimę,jokių atgarsių.Niekas ten pilnai nieko nesutaria.Ji pati auginanti ne vieną šunį,ir jos akimis tas įstatymas yra bereikšmis.Cituoju jos žodžius:-Pati auginu du didelius šunis,neturiu mašinos,o kartą per mėn reikia nuvykti pas vet.Kartais vykstu su vienu,kartais su abiem.Pagalvokit kas būtų,jeigu aš juos dar narvuose laikyčiau,važiuojant troleibusu.Turbūt net vietos nebeliktų kur atsistoti.
Atsakyti
Labai džiaugiuosi, kad http://www.vap.lt/ svetainėj jokių pakitimų dėl augintinių vežimo smile.gif dar specialiai taisykles atsišviečiau, jei atsirastų ''prieštaraujančių'' kad mano šuo ne bokse, galėčiau rimtai įrodyt kad esu teisi. O dabar bandau prisimint, kur buvo paskelbta info, kad keisis augintinių gabenimo tvarka viešuoju transportu ...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta95 @ 2011 11 06, 16:50)
kur buvo paskelbta info,  kad keisis augintinių gabenimo tvarka viešuoju transportu ...?  g.gif

Balandžio mėn. keitėsi Keleivių ir bagažo vežimo kelių transportu taisyklės, kurios yra:
- privalomos savivaldybėms, fiziniams ir juridiniams asmenims;
- taikomos keleivių vežimui autobusais ir troleibusais reguliariais, specialiais ir užsakomaisiais reisais <...>.

Kas nors paskambinkit/parašykit Miesto transporto skyriaus vedėjui, kad atsakytų į rūpimus klausimus, ir gal tada taps kiek aiškiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 11 06, 20:03)
Balandžio mėn. keitėsi Keleivių ir bagažo vežimo kelių transportu taisyklės, kurios yra:
- privalomos savivaldybėms, fiziniams ir juridiniams asmenims;
- taikomos keleivių vežimui autobusais ir troleibusais reguliariais, specialiais ir užsakomaisiais reisais <...>.

Kas nors paskambinkit/parašykit Miesto transporto skyriaus vedėjui, kad atsakytų į rūpimus klausimus, ir gal tada taps kiek aiškiau smile.gif

Ne čia ieškot, ne čia žiūrit, kiekvienas miestas turi savo vežimo taisykles, bet Jūs aiškinkitės, jei norit boksose vežiokit, nesikišu jau.
Atsakyti
Specialiai pacitavau, kam taikomos ir privalomos tos taisyklės.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 11 06, 20:54)
Specialiai pacitavau, kam taikomos ir privalomos tos taisyklės.

Nesuprantu kam dar aiškintis, yra taisyklės vilniaus transporto puslapyje ir fsio. Negi taip knieti, kad padarytų privalomą tarą?
Atsakyti
QUOTE(VekiVivon* @ 2011 11 06, 19:55)
Nesuprantu kam dar aiškintis, yra taisyklės vilniaus transporto puslapyje ir fsio.

Aha - aiškintis turbūt visi puls tik tada, kai jau šaukštai bus po pietų (kai pagal Keleivių ir bagažo vežimo kelių transportu taisykles bus atitinkamai pakeistos Važiavimo maršrutiniais autobusais ir troleibusais taisyklės).
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 11 06, 21:02)
Aha - aiškintis turbūt visi puls tik tada, kai jau šaukštai bus po pietų (kai pagal Keleivių ir bagažo vežimo kelių transportu taisykles bus atitinkamai pakeistos Važiavimo maršrutiniais autobusais ir troleibusais taisyklės).

Na gi negali pakeist, jei nėra www.vilniaustransport.lt puslapyje nieko. Aš šituo pasitikiu. O jei pakeis, tai vis vien gi nieko nepadarysi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VekiVivon*: 06 lapkričio 2011 - 20:08
Pakeitimai, tik jų puslapyje dar lyg nepakeista mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Kroja @ 2012 01 26, 11:24)
Pakeitimai, tik jų puslapyje dar lyg nepakeista mastau.gif

Geros naujienos bigsmile.gif thumbup.gif Idomu, kam reikia už tai padėkoti rolleyes.gif
Atsakyti
o štai mes (dvi merginos ir 2 labradorai su apynasriais) savaitgalį stovėjom Vilniaus miesto stotelėje, kurioje apart mūsų daugiau nieko nebuvo, taigi atvažiavo autobusas ir nesustodamas nuvažiavo biggrin.gif
Mes supykom ir skambinom numeriu, kurį rašo prie autobusų tvarkarščio, ten davė kažkokį kitą numerį, tai mano draugelka ten šnekėjo šnekėjo ir vat rašysim skundą, kad mūsų nepriėmė autobusas, vėliau įsėdom į kitą autobusą, bet stotelėje buvome nebevieni, gal irgi būtų nesustojęs smile.gif
Atsakyti
Man irgi panašiai buvo nutikę, kai kartą su Aliaskos Malamutu mėginom patekti į viešajį transportą, tai vairuotojas neatidarė galinių durų, tada aš dar priėjau prie priekinių, meginau aiškinti, kad privalo priimti, nes šuo su antsnukiu ir t.t., bet jis net neklausė, uždarė duris ir nuvažiavo dar prieš tai pareiškė, kad mieste tokiam šuniui nevieta gun_bandana.gif
mėginau ir aš kam nors pasiskusti, bet nelabai kas domisi, tai kadangi retai kada važiuoju autobusais, tai neužteko entuziazmo, kad teisybės ieškot tongue.gif
Atsakyti