Aš manau būtų atkreiptas dėmesys jei po lapkričio 1 dienos, piko metu, kai daug žmonių, išeitų didelė dalis vilniečių pasivažinėti su savo gyvūnais ir narvais, kai troleibuso vairuotas, kiti keleiviai turėtų laukt (o juk privalo tada) kol žmonės su narvais sulips, išsilankstys juos pilname autobuse, troleibuse, susives šunis, pavažiuos 2 sustojimus ir vėl iš naujo. Manau jei susirinktų daug šunininkų tokia vat akcija savo nepasitenkinimu tiek iš paprastų keleivių tiek iš šunininkų nuskambėtų labai. ypač jei būtų įtraukta žiniasklaida. Tikreikia tai daryti visame mieste panašiu metu. Nes jei yra taisyklė-mane privalo įleist, per kiek laiko aš susipakuoju, išsipakuoju mano reikalas, nenurodyta, mane privalo leist su narvu. Ir kai juo pavažinėsiu kitiems žmonėms per kojas sakydama kad to dabar reikalauja įstatymas. Manau ir tie paprasti žmonės sukrus
QUOTE(zay @ 2011 10 23, 15:34)
Aš manau būtų atkreiptas dėmesys jei po lapkričio 1 dienos, piko metu, kai daug žmonių, išeitų didelė dalis vilniečių pasivažinėti su savo gyvūnais ir narvais, kai troleibuso vairuotas, kiti keleiviai turėtų laukt (o juk privalo tada) kol žmonės su narvais sulips, išsilankstys juos pilname autobuse, troleibuse, susives šunis, pavažiuos 2 sustojimus ir vėl iš naujo.
Man tai idomu, ar tik ne iš karto jau su šuniu dežeje į autobusą reikės lipti?
QUOTE(saber @ 2011 10 23, 15:51)
Man tai idomu, ar tik ne iš karo jau su šuniu dežeje į autobusą reikės lipti?
manau kad ne. Nes tada galiu sugadint viską-laiptus suvaryt, gumas nulupt. O jei tai atlikinėdama patirsiu traumą.....galimi bylinėjimaisi
QUOTE(zay @ 2011 10 23, 15:52)
manau kad ne. Nes tada galiu sugadint viską-laiptus suvaryt, gumas nulupt. O jei tai atlikinėdama patirsiu traumą.....galimi bylinėjimaisi
Nu gal, kol kas jų niekur nerandu. Na bet kažką daryti reikia.
Kol kas jokių pokyčių transporto bagažo vežimo taisyklėse nėra. Kalbėjau su pažįstamu autobuso vairuotoju apie tai, kad nuo lapkričio 1 d., savo 31 kg svorio kalę turėsiu vežti 'suzipintą' 180 sm sumos dydžio futliare... Tai tas vairuotojas baisingai nustebo ir sakė, negirdėjęs tokių pakeitimų, kad tai juk NESĄĄĄĄĄMONĖ. Taigi, nežinau ką ir galvoti...
Reikia parašyti merui nepaprasto grožio laišką apie augintinių naudą vaikų vystymosi raidai ir visų šeimininkų sveikatai, pasiūlyti generuoti pozityvų, europinį požiūrį į šunininkystę. Kad sudaręs maksimaliai patrauklias sąlygas vystytis kinologijos kultūrai Vilniuje, meras automatiškai gautų šimtus tūkstančių rėmėjų-šunininkų balsų...
Aš susiruošiau tokį parašyti, bet, kad nepakeistos šunų vežimo taisyklės Vilniaus transporto tinklapyje...
http://www.vilniustr...ges/view/?id=50
Reikia parašyti merui nepaprasto grožio laišką apie augintinių naudą vaikų vystymosi raidai ir visų šeimininkų sveikatai, pasiūlyti generuoti pozityvų, europinį požiūrį į šunininkystę. Kad sudaręs maksimaliai patrauklias sąlygas vystytis kinologijos kultūrai Vilniuje, meras automatiškai gautų šimtus tūkstančių rėmėjų-šunininkų balsų...
Aš susiruošiau tokį parašyti, bet, kad nepakeistos šunų vežimo taisyklės Vilniaus transporto tinklapyje...
http://www.vilniustr...ges/view/?id=50
QUOTE(Žaislinis Vilkas @ 2011 11 04, 14:24)
Kol kas jokių pokyčių transporto bagažo vežimo taisyklėse nėra.
Dabar kaip tik ieškojau tų naujų taisyklių ir niekur nerandant užsukau čia....Kol kas visur tos pačios senos taisyklės, kaip ten su naujom niekas neaišku. Gal kas žinot ar jos jau patvirtintos, ar kaip?
QUOTE(Žaislinis Vilkas @ 2011 11 04, 14:24)
Dėkojų už iniciatyvą Jei pasitvirtins, labai prašyčiau Jūs parašyti tokį laišką
Nu va, važiavom šiandien į vieną pusę autobusu-įlipom pro galines durys, niekas neišvarė Tai kaip ten ištikruju yra su tuom naujom taisyklėm taip ir ne aišku
QUOTE(saber @ 2011 11 05, 16:17)
Nu va, važiavom šiandien į vieną pusę autobusu-įlipom pro galines durys, niekas neišvarė Tai kaip ten ištikruju yra su tuom naujom taisyklėm taip ir ne aišku
Taisyklės nepasikeitė, nereikia panikuoti Jos ir neturėjo keistis... www.vilniaustransport.lt Žiūrėti ir sekti naujienas reikia šiame puslapyje.
Taisyklės nepasikeitė,ir nebekalbama apie tuos ateities planus su boksais.Pati su REA 4,5 mėn. laiko lekiu į treniruotes,susipakuoju ant kelių ar šalia įlipus pro galines duris ir niekas nieko Net antsnukio nededu (turiu turiu D),nes žmonės mato,kad mažas,bendrauja.Tik va,kada čia sekmadienio vakarą lipom į trulį nuo žiedo troleibusų,nei vieno žmogaus trūle nebuvo (spalio 30) vairuotojas atėjo,sako lipat lauk,antsnukio nėra.Aš jau traukiuos,sakau tuojaus bus,sako lipat.Šitai sunervino...Bet po to įlipom į kitą,jau laikiau šalia antsnukį,bet vėlgi niekam nereikėjo antsnukio
QUOTE(Wuzily @ 2011 11 05, 20:16)
Taisyklės nepasikeitė,ir nebekalbama apie tuos ateities planus su boksais.Pati su REA 4,5 mėn. laiko lekiu į treniruotes,susipakuoju ant kelių ar šalia įlipus pro galines duris ir niekas nieko Net antsnukio nededu (turiu turiu D),nes žmonės mato,kad mažas,bendrauja.Tik va,kada čia sekmadienio vakarą lipom į trulį nuo žiedo troleibusų,nei vieno žmogaus trūle nebuvo (spalio 30) vairuotojas atėjo,sako lipat lauk,antsnukio nėra.Aš jau traukiuos,sakau tuojaus bus,sako lipat.Šitai sunervino...Bet po to įlipom į kitą,jau laikiau šalia antsnukį,bet vėlgi niekam nereikėjo antsnukio
Ko čia nervintis. Nepažeidinėk taisyklių. Dėl tokių žmonių po to ir nori boksus padaryti privalomus.
QUOTE(Wuzily @ 2011 11 05, 20:16)
Reikėjo,nereikėjo....Reikėjo laikytis taisyklių Nematau jokių problemų prieš ilipant uždėti,o išlipus iškarto nuimti(turim pažymėjimą),tuo labiau ir šuo nuo mažens prie tvarkos pripras ir užaugės nesitrins į keleivius, kad atsikratyti to antsnukio Jau geriau pagal dabartines taisyklės, nei bokse...nes vien pagalvojus kur jį pastatyti reikėtu plaukai pasišiaušia,nekalbant apie nešimą, ilipima ir t.t. Tai kad geriau laikomes taisyklių ir neprovuokojam visuomenės
QUOTE(saber @ 2011 11 05, 16:17)
Labai džiaugiuosi, kad taisyklės nepasikeitė ir, kad Jūs jau patikrinot, kad jos galioja...
Bet prie ko čia tie laikraščiai, triūbijantys, kad keisis, keisis, ne iš piršto gi išlaužėm būsimą problemą... Tai ką, laikraštinė informacija verta būti pakabinta ant kablio kaimo tualete arba numesta pakurom?... Ne veltui, mano pažįstamas autobuso vairuotojas buvo labai nustebintas, kad be taros šunų nebus galima vežti autobuse, troleibuse...
Na, reiks sekti transporto naujienas kas kartą, ruošiantis naudotis troleibusu ar autobusu...