man tai cia grina diskriminacija kvepia... gal net teisiu pazeidimas
nu jei 7kilogramu suniuka sunku panest bokse tai ka jau kalbet apie didesni... taip ir parasytu kad dideli sunys nepageidaujami...
bet mano suvokimu vistiek turetu but kazkokia alternatyva reali... o tai iseina taip kad su mazais gali isibogint jei jegu turi, o va su dideliais vistiek niekas nesugebes ilipt...
zodziu pikta...
o klaipedoj ziuriu net pasitaiko autobusu kurie prie duru uzsiklijave lipduka su perbrauktu sunim... negi jie turi teise taip klijuot? taip iseina kad net bokse suns neves toksai...
QUOTE(Lapkritinis @ 2011 10 13, 00:04)
Klausimas, ką darom ? Einam mitinguoti ar kažką tai? Ar rašom laiškus Zuokai?
Rašom. Nejau lauksim lapkričio 1 d. Aš galiu pradėt rašyt, paskui kasnors prabraukysit, pridėsit
QUOTE(tvikse @ 2011 10 13, 22:44)
o klaipedoj ziuriu net pasitaiko autobusu kurie prie duru uzsiklijave lipduka su perbrauktu sunim... negi jie turi teise taip klijuot? taip iseina kad net bokse suns neves toksai...
Aš tai mačius tokių lipdukų autobusuose dar plius su užrašais apie rūkymą ir pan., net nežinau kokia ten kalba buvo, gal kokia norvegų ar suomių... tai man atrodo, kad savivaldybės jau nuperka su tais lipdukais iš užsieniečių. Vadinasi nėra taip gerai ir gražu net ir užsienyje, taip pat ne visur šunys leidžiami ir juo labiau matyt dideli...
QUOTE(Lapkritinis @ 2011 10 13, 01:04)
Klausimas, ką darom ? Einam mitinguoti ar kažką tai? Ar rašom laiškus Zuokai?
O ar į mintinguotojus pas mus kreipiamas dėmesys, apšaudys ir tiek, o niekas nepasikeis, bet gal pabandom? O laiškai ką nors pakeis? Žinoma bandyt reikia. Aš už bet kokią veiklą.
Vicious Vici, na aš tikrai galiu garantuot, kad lipdukai vietoj suklijuoti, pvz.: pas mus nebuvo lipdukų iki rudens dėl rūkimo, ledų ir pan, o dabar atsirado, o troleibusai jau seniai eksplotuojami Lietuvoje.
P.S. http://www.vilniustransport.lt Prie naujienų nieko nėra užsimenama apie gyvūnų vežimo taisyklių pokyčius, tik parašyta, kad lapkričio pirma keisis, kai kurių autobusų grafikai.
O as mazdaug isivaizduoju tokia akcija, kad susirenka grupele zmoniu tarkim virs 10, ir visi turi su savimi po deze kuo didesne tuo geriau, nu nuo skalbimo masinu indaploviu, nuo saldytuvo ir laukiam visi stoteleje autobuso ant dezes uzrasom uzrasa PET( galima ir pliusini suni imest i vidu del vaizdo), praduriam skylute ir nesam tas dezes visi i autika aisku musam bilieteli uz deze viskas tvarkingai ir teisetai ir tegul pamasto apie tokius apsurdiskus istatytumus Dar butu gerai kad kokia televizija pafilmuotu ir pamatytu, kaip realiai tai atrodytu
QUOTE(sagyte @ 2011 10 17, 19:13)
O as mazdaug isivaizduoju tokia akcija, kad susirenka grupele zmoniu tarkim virs 10, ir visi turi su savimi po deze kuo didesne tuo geriau, nu nuo skalbimo masinu indaploviu, nuo saldytuvo ir laukiam visi stoteleje autobuso ant dezes uzrasom uzrasa PET( galima ir pliusini suni imest i vidu del vaizdo), praduriam skylute ir nesam tas dezes visi i autika aisku musam bilieteli uz deze viskas tvarkingai ir teisetai ir tegul pamasto apie tokius apsurdiskus istatytumus Dar butu gerai kad kokia televizija pafilmuotu ir pamatytu, kaip realiai tai atrodytu
Nu nebloga idėja Kažką tai tokio ir reikėtu susiorganizuoti
Bet reiktų tą daryti tik suderinus su žiniasklaida (užsitikrinus jų dėmesį), kitu atveju ta demonstracija bus skirta tik vargšui vairuotojui, kuris, deja, nieko nepakeis
QUOTE(_asamaM @ 2011 10 17, 21:00)
Bet reiktų tą daryti tik suderinus su žiniasklaida (užsitikrinus jų dėmesį), kitu atveju ta demonstracija bus skirta tik vargšui vairuotojui, kuris, deja, nieko nepakeis
Tai žinoma, kad reiktų derint su žiniasklaida
sagyte, taigi negalima jokių dėžių nuo skalbimo mašinų ar šaldytuvų, dėžės matmenų maksimumas (suma) 180 cm.
QUOTE(VekiVivon* @ 2011 10 22, 22:55)
sagyte, taigi negalima jokių dėžių nuo skalbimo mašinų ar šaldytuvų, dėžės matmenų maksimumas (suma) 180 cm.
jei viršija šituos matmenis reikia žymėti papildomą bilietuką
QUOTE(jolantukas1 @ 2011 10 22, 22:54)
jei viršija šituos matmenis reikia žymėti papildomą bilietuką
Klystate, žymėti bilietą reikia jei viršija 120cm, o 180 - maksimumas.