Čia rimtai ???? šunis siūlo į celofaninius maišus kišti? Kas tokios idėjos autorius?
Aš maniau čia taip pajuokavo...
Nu žmonių tūpumui ribų nėra.
QUOTE(grazi furija @ 2011 10 12, 10:44)
na tai aišku, kad pajuokavo
QUOTE(grazi furija @ 2011 10 12, 10:44)
Čia rimtai ???? šunis siūlo į celofaninius maišus kišti? Kas tokios idėjos autorius?
Aš autorius. Čia aš bandau absurdiškus sprendimus pasiūlyti. Nes neįsivaiduoju kaip su metaliniu narvu arba su kelionems skirta dėže važiuoti troleibuse
QUOTE(Serafima @ 2011 10 12, 13:31)
Nes neįsivaiduoju kaip su metaliniu narvu arba su kelionems skirta dėže važiuoti troleibuse
Niekaip, tame ir esmė - niekam čia nereikia, kad kas didelius šunis vežiotų viešu transportu...
Nu...ŠIAUBAŠ! Jau šiandien sakiausi šia tema, bet pasikartosiu...
kad Klaipėdoj neleidžia šunų į autobusus, tai dar nieko. Klaipėda maža, atstumai įveikiami neužimamt marias laiko ir labai nepavargstant, tai tiek to... susitaikėm. Bet čia. NESAMONĖ. Aišku reikia mąstyt blaiviu protu vedantis šunis į autobusus/troleibusus. Jie neturi būt agresyvūs ir pnš. Bet sakau, kad ir aš su savo vokiete paskutinį kart kai važiavau ir ji miegojo susiraičius troleibuso gale visą tą valandą...vistiek atsirado koks 80 proc. piliečių, kurie panikavo, kad šuo nenukąstų (su antsnukiu:)) ) jų kojyčių. Atrodo, kad mano šuo tik svajoja apie kojytes
tokia laki vaizduotė žmonių kai nori prisikabint - visada randa.
Aš asmeniškai jeigu tik įmanoma vengiu vieš.transporto. Tiek viena, tiek su šunimi. Bet gi visko būna... Ir ką tokiu atveju daryt? Apsimest aklaja su šuniu vedliu?
Ar atsitempti narvą, įsikelti į autobusą, išsilankstyt, įsivest šunį, šunį įgrųsti į narvą ir vuolia?
kad Klaipėdoj neleidžia šunų į autobusus, tai dar nieko. Klaipėda maža, atstumai įveikiami neužimamt marias laiko ir labai nepavargstant, tai tiek to... susitaikėm. Bet čia. NESAMONĖ. Aišku reikia mąstyt blaiviu protu vedantis šunis į autobusus/troleibusus. Jie neturi būt agresyvūs ir pnš. Bet sakau, kad ir aš su savo vokiete paskutinį kart kai važiavau ir ji miegojo susiraičius troleibuso gale visą tą valandą...vistiek atsirado koks 80 proc. piliečių, kurie panikavo, kad šuo nenukąstų (su antsnukiu:)) ) jų kojyčių. Atrodo, kad mano šuo tik svajoja apie kojytes
tokia laki vaizduotė žmonių kai nori prisikabint - visada randa.
Aš asmeniškai jeigu tik įmanoma vengiu vieš.transporto. Tiek viena, tiek su šunimi. Bet gi visko būna... Ir ką tokiu atveju daryt? Apsimest aklaja su šuniu vedliu?
Ar atsitempti narvą, įsikelti į autobusą, išsilankstyt, įsivest šunį, šunį įgrųsti į narvą ir vuolia?
Man tai keista vien dėl to, kad nori skatinti žmones naudotis viešuoju, kad netaip teršti ir t.t ir pan. bet tuo pačiu ir kaip tik skatina naudotis asmeninėm transporto priemonėm.
QUOTE(Serafima @ 2011 10 12, 14:31)
Aš autorius. Čia aš bandau absurdiškus sprendimus pasiūlyti. Nes neįsivaiduoju kaip su metaliniu narvu arba su kelionems skirta dėže važiuoti troleibuse
Jėzau,tik nesupykit,nenorėjau įžeisti taip negražiai nuskambėjo
Pamaniau,kad čia taisyklėse naujose siūlo šunis celofanu vynioti
Nu irgi ne variantas. Bent aš nedaryčiau taip savo šuniui.
Kaip gerai,kad vairuoju ir nereikia nervintis dėl tokių nesamoningų taisyklių...
QUOTE(grazi furija @ 2011 10 12, 20:56)
Kaip gerai,kad vairuoju ir nereikia nervintis dėl tokių nesamoningų taisyklių...
aha, o jeigu automobilis pagenda... ir aš vairuoju, bet visko būna... tektų prašyt draugų ar pan.
Nu tadu taip ir darai - draugų,giminių,tėvų prašai pagalbos.
Kai pagalvoji,tai dėkui Dievui,kad nereik ( pfu pfu pfu.. ) nes kuo toliau,tuo baisiau...
Kai pagalvoji,tai dėkui Dievui,kad nereik ( pfu pfu pfu.. ) nes kuo toliau,tuo baisiau...
Aš irgi mašina turiu, bet būna situacijų ir žmonių, kurie to automobilio neturi arba staiga reikia nukeliauti su šuniuku nedideli atstumą greitai.
Vienu žodžiu pasibaisėtini sprendimai , nejaugi jie galvoja kad taip tvarkigesnes padarys transporto priemones.
Tada siūlau ir visus bomžus ir asocialius nekaip kvepiančius piliečius irgi įlipinėti į troleibusus tik susipakuotiems švariose dežutėse.
Vienu žodžiu pasibaisėtini sprendimai , nejaugi jie galvoja kad taip tvarkigesnes padarys transporto priemones.
Tada siūlau ir visus bomžus ir asocialius nekaip kvepiančius piliečius irgi įlipinėti į troleibusus tik susipakuotiems švariose dežutėse.
O kai šunų augintojai pradės šunis dėžėse gabenti, tai ir tos ims trukdyti Nu jei man sunku nedidelį šunį bokse panešti, tai ką jau kalbėt apie didesnius... Negalima visko taip palikt, reikia kažką daryt. Man tikrai nemažai tenka važinėt viešuoju transportu ir galiu pasakyt, kad ne mano jėgoms tampyt šunį su narvu po miestą.