Įkraunama...
Įkraunama...

Viešasis transportas ir šunys

QUOTE(saber @ 2011 08 08, 00:09)
Šiaip man keista,kad jokios kitos info išskyrus tą straipsnį apie pakeistas taisyklės niekur nerandu, juk per tiek laiko jos jau turėtu buti ir VšĮ"Susisiekimo paslaugos" tinklapyje pakeistos g.gif Ir dar,pažiūrėjau,kad laiškelį rašiau dėl vairuotojo,kuris mane su šuniu norėjo išvaryti iš autobuso gegužies 6 d., bet atsakymą gavau su atsiprašymų ir neminint apie šuns dydžio normatiyvus ar dar kokius reikalavimus ar apribojimus unsure.gif Kažkaip pagalvojau,jeigu tos taisyklės buvo priimtos gal apie tai kažką užsimintu unsure.gif

Gal tiesiog teksto autorė nusigrybavo? Gal norėjo, kad sujustų? Kol kas klausiau, žinau, kad jei būtų tikrai kažkas tokio, yra žmonių, kurie sujustų, bet ir tie nieko nežino, tik tekstuką skaitė. Visgi jei būtų pasikeitę, visų pirmą būtų parašyta tinklapyje smile.gif Bent aš taip manau...
Atsakyti
QUOTE(VekiVivon* @ 2011 08 08, 00:20)
Gal tiesiog teksto autorė nusigrybavo? Gal norėjo, kad sujustų? Kol kas klausiau, žinau, kad jei būtų tikrai kažkas tokio, yra žmonių, kurie sujustų, bet ir tie nieko nežino, tik tekstuką skaitė. Visgi jei būtų pasikeitę, visų pirmą būtų parašyta tinklapyje smile.gif  Bent aš taip manau...

Vat ir man kažkaip idomiai pasirodė,kad apart tos autorės straipsniuko daugiau nieko nėra....Tiesa, nuo gegužies 6 pėščiom vaikštau, tai neteko artimiau su tuo susidurti biggrin.gif
Atsakyti
Aš važinėju, važinėjau smile.gif Valio nebereik lipt pro priekines duris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VekiVivon* @ 2011 08 08, 00:29)
Aš važinėju, važinėjau smile.gif Valio nebereik lipt pro priekines duris smile.gif

Tikrai Valio thumbup.gif Gal išdrįsiu paeksperimentuoti ...
Atsakyti
Mano "gyvenimiška išmintis". Nieko nejudinkit. Dabar galima važiuoti ir viskas smile.gif Įstatymo redakcija iš tikro yra pakeista, bet troleibusų ir autobusų važiavimo taisyklės nepakeistos, aš dar balandžio mėn žiūrėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapkritinis: 08 rugpjūčio 2011 - 09:20
QUOTE(Jolleee @ 2011 08 07, 20:53)
nežinia kaip su peticija.lt ,
bet tarkim e-peticija.lt kažin ar  padėjo ką  dėl.  Grindos  g.gif

Mjo, nebaisiai efektyvu reiškia...

QUOTE(saber @ 2011 08 08, 00:09)
Šiaip man keista,kad jokios kitos info išskyrus tą straipsnį apie pakeistas taisyklės niekur nerandu, juk per tiek laiko jos jau turėtu buti ir VšĮ"Susisiekimo paslaugos" tinklapyje pakeistos g.gif Ir dar,pažiūrėjau,kad laiškelį rašiau dėl vairuotojo,kuris mane su šuniu norėjo išvaryti iš autobuso gegužies 6 d., bet atsakymą gavau su atsiprašymų ir neminint apie šuns dydžio normatiyvus ar dar kokius reikalavimus ar apribojimus unsure.gif Kažkaip pagalvojau,jeigu tos taisyklės buvo priimtos gal apie tai kažką užsimintu unsure.gif

QUOTE(Lapkritinis @ 2011 08 08, 10:19)
Mano "gyvenimiška išmintis". Nieko nejudinkit. Dabar galima važiuoti ir viskas smile.gif Įstatymo redakcija iš tikro yra pakeista, bet troleibusų ir autobusų važiavimo taisyklės nepakeistos, aš dar balandžio mėn žiūrėjau.

Tai va tada balandį buvo sujudimas, kad keis. Iš straipsnio galima spėti, kad jau ir pakeitė. Velnias, nu tai kaip žinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 08 08, 13:46)
Tai va tada balandį buvo sujudimas, kad keis. Iš straipsnio galima spėti, kad jau ir pakeitė. Velnias, nu tai kaip žinot biggrin.gif
O jei pamėginus straipsnio autorei mailą parašyt, ir užklaust kokias šaltiniais rėmėsi? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2011 08 08, 13:32)
O jei pamėginus straipsnio autorei mailą parašyt, ir užklaust kokias šaltiniais rėmėsi?  g.gif  biggrin.gif

Taigi įstatymas pakeistas...
Tik įdomu kur aš jį buvau radęs... grrr

štai:

http://www.infolex.lt/lite/ta/16099
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapkritinis: 08 rugpjūčio 2011 - 16:10
QUOTE(Lapkritinis @ 2011 08 08, 16:58)
Taigi įstatymas pakeistas...

Koks įstatymas?

Balandį keistos buvo Keleivių ir bagažo vežimo kelių transportu taisyklės.

Papildyta:
Dabar galima važiuoti ir viskas smile.gif

Čia dar klausimas.
Įstatymo redakcija iš tikro yra pakeista, bet troleibusų ir autobusų važiavimo taisyklės nepakeistos

O kodėl manot, kad Važiavimo maršrutiniais autobusais ir troleibusais taisyklės yra aukščiau Keleivių ir bagažo vežimo kelių transportu taisyklių?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 08 08, 17:09)

Ok, aš susipainiojau galutinai. Nerandu aš nuorodoje draudimo vežti šunis be narvo g.gif Sorry, nu žiopla.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 08 08, 17:11)
Nerandu aš nuorodoje draudimo vežti šunis be narvo  g.gif

70. Transporto priemonėmis draudžiama vežti <...> gyvūnus be taros.

Jei turėsi ūpo, gali ryt paskambint Evaldui Matoniui cool.gif Aš šiandien per vėlai paskambinau, atsiliepė, bet jau ne darbo vietoj buvo, tai ne ką ir išsiaiškinau...
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 08 08, 17:15)
70. Transporto priemonėmis draudžiama vežti <...> gyvūnus be taros.

Jei turėsi ūpo, gali ryt paskambint Evaldui Matoniui cool.gif Aš šiandien per vėlai paskambinau, atsiliepė, bet jau ne darbo vietoj buvo, tai ne ką ir išsiaiškinau...

Mjo, painiai surašyta g.gif
Atsakyti