QUOTE(Shelly @ 2011 08 04, 18:22)
Nors ir neuginu didelio šuns bet manau kad tas įstatymas yra tiesiog apsurdiškas,jau ir taip gi ar labai daug kartų matėt kad viešuoju transportu važiuotų dideli šunys? Aš asmeniškai tikrai ne,manau kad šeimininkai vežasi didelius šunis viešuoju transportu tik tada kai jau tikrai neturi kitos išeities Nu ir kodėl lietuviams turi viskas trugdyti nesuprantu? Nei tas šuo loja nei ten kabinasi prie tų žmonių viešajam transporte,gal tikrai bėda atsitiko ir reikia aps vetą vežti ar ką,o pinigų ant taksi tai ką aš žinau,mėnesį už tuos pinigus šuo valgys pritariu dėl bomžų,kai jie miega ir snarglėjas ant sėdynių tai nieks nieko ...tuoj uždraus išvis didelius šunis vestis per gatvę....
Na aš vežuosi transportu (troleibusais, autobusais) didelius šunis Su antsnukiais ir pavadėliais sutrumpintais iki 0,5m. Šunų dažniausiai nesimato, miega po sėdynėmis. Ir jie kam nors trukdo? Nemanau. Ir vairuotojai ypač į Saulėtekį važiuojančio transporto man rodos jau įpratę, niekad nesikabina. Viena netgi klausė ar paglostyt galima dar laukiant parke troleibuso
Dinastija, šuo autobuse turi būti su antsukiu ir pavadėliu, taip, kad įkąsti, kai ir negali.
P.S. Žiauriai pikta, kad patys šunininkai va taip elgiasi, it maži vaikai. Toks elgesys niekad nieko gero nežada, deja. Laikas būtų suaugti.