Įkraunama...
Įkraunama...

Susikurkime darbą pačios

QUOTE(sena pažįstama @ 2011 03 30, 15:09)
Nei to nei to biggrin.gif Dabar galvoju i sodininkyste orientuotis: silauoges, vynuoges, avietes, aronijos bei ekologisku sulciu gamyba(is ju). Kaip ukininke galesiu pretenduoti i parama bei pastatu isirengimui mazesni reikalavimai: vet reikalavimus reikes ispildyti, bet niekas is ukininko nereikalauja gamybines paskirties, galesiu nors tvarte( pagal popierius) sulciu cecha irengti.

Naktibalda, aciu, bandysiu kazka daryti, o ne vien dejuoti, kaip sunku Lietuvoj gyventi 4u.gif

oi mergyt, čia tik pas mus tokie "patrauklūs gyvenimai " pradedančiam verslą doh.gif , laikykis ir tikrai dideliausios sėkmės , tikėkimės pavyks šį kartą, , bet juk ne tvarte sultis spausi biggrin.gif , ir būtinai reik internetinės prekybos thumbup.gif ,

o dejavimas tai čia žinai...normalu šių dienų pradedančiajam, gali kristi skaudžiai skaudžiai, duok die ,kad neskaudžiai .....suės net nepradėjus kilti, unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 03 30, 15:23)
SENA PAŽĮSTAMA, nu tikra šaunuolė esi. Aš kažkaip aptingau. Gal su vaikais pavargau g.gif

Oi, net keturias dukras turit wub.gif Keiciam dvi i viena mano sunu biggrin.gif Labai mergaiciu noriu blush2.gif
Kol i darba negrizau-as irgi jauciausi issunkta, viskas krito is ranku, prasmes verslui nemaciau. O dar tie reikalavimai... Kaip sunku buna dabar atsiliepti telefonu, o ten uzsienieciai mano senus duomenis rade, bando paskatinti bendradarbiauti su jais doh.gif Ir turiu atsakyti, kad imones nera, nebegaminu nieko cray.gif

Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 30, 15:25)
ir būtinai reik internetinės prekybos  thumbup.gif ,

o dejavimas tai čia žinai...normalu šių dienų pradedančiajam, gali kristi skaudžiai skaudžiai, duok die ,kad neskaudžiai .....suės net nepradėjus kilti,  unsure.gif

Del internetines-vyro UABas turi internetine prekyba. Visai neapsimoka. Aisku, jo kita specifika, sodo/darzo/buities technika, bet geriausiai jam sekasi per muges ir per turginius(t.y. jis kaip didmenininkas, o prekiauja ten zmones, uzsideje antkainius, todel ir siuliau viena is variantu, kad prasytis koki turgini prekeivi prekiauti, kad paciam nereiktu), mat zmogus nori paciupineti, pabandyti. Taip yra su rubais, taip yra su maisto produktais, taip yra su technika. drinks_cheers.gif

Konkurentu nebijau. Esu bajava moteriske ir labai neskani-nesues biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 03 30, 15:38)
Oi, net keturias dukras turit wub.gif Keiciam dvi i viena mano sunu biggrin.gif Labai mergaiciu noriu blush2.gif
Kol i darba negrizau-as irgi jauciausi issunkta, viskas krito is ranku, prasmes verslui nemaciau. O dar tie reikalavimai... Kaip sunku buna dabar atsiliepti telefonu, o ten uzsienieciai mano senus duomenis rade, bando paskatinti bendradarbiauti su jais doh.gif Ir turiu atsakyti, kad imones nera, nebegaminu nieko cray.gif 
Papildyta:

Del internetines-vyro UABas turi internetine prekyba. Visai neapsimoka. Aisku, jo kita specifika, sodo/darzo/buities technika, bet geriausiai jam sekasi per muges ir per turginius(t.y. jis kaip didmenininkas, o prekiauja ten zmones, uzsideje antkainius, todel ir siuliau viena is variantu, kad prasytis koki turgini prekeivi prekiauti, kad paciam nereiktu), mat zmogus nori paciupineti, pabandyti. Taip yra su rubais, taip yra su maisto produktais, taip yra su technika. drinks_cheers.gif

thumbup.gif
kiek optimizmo wub.gif

--

mes vis tik einam link to ir bandysim veikti su kaimo turizmo sodyba cool.gif baisu dėl vaikučių, nes neturim aks juos žiūrės unsure.gif bet.. kol kas apie tai negalvoju, kai reiks - tai ir padesim kur nors .

Peržiūrėjus užsakymus - pusė vasaros jau rezervuota, dar gera pusė liko. doh.gif bet... sutarėm su radio stotim, leis intensyvią reklamą visą mėnesį ir dar laikraštis+ TV reklama (Panevėžio regioninė) na tikiuosi pajudėsim cool.gif

beje, rašom sutartį metams, iki kitų m. gegužės. jei jau nepavyks užsidirbti algų, tai nors pirtį turėsim nemokamai visus metus, kad panoresim blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2011 03 30, 15:47)

beje, rašom sutartį metams, iki kitų m. gegužės. jei jau nepavyks užsidirbti algų, tai nors pirtį turėsim nemokamai visus metus, kad panoresim  blush2.gif

Saunuoliai thumbup.gif thumbup.gif Svarbu, kad kazko imates, nebijote, neemigruojate 4u.gif
Ateikit kas kiek laiko pasigirti ar pasiguosti, kaip sekasi 4u.gif
Atsakyti
Papildyta:

Savo trynukių į nieką nekeisiu lotuliukas.gif O didžioji irgi gera pagalbininkė.
O konkurentai ir neskanias suėda lotuliukas.gif
Atsakyti

neišsidalink visų cool.gif

na ne tik konkurentai ėda doh.gif , o konkurencija jei sveika ir sąžininga tai ir naudinga, kad ant laurų neužmigti, 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 03 30, 12:45)
Geles-dalykas labai lepus, o didelio poreikio joms nera blush2.gif O va valgyti tai norisi visais metu laikais. 4u.gif
Gal geliu auginima keiskit i kitus augalus? Nebutinai prieskoninius, bet ir salotos, svogunu laiskai, krapai, petrazoles ziema perkamos ir valgomi drinks_cheers.gif

Vienas is mano giminaiciu turi didelius siltnamius. Na didziulius konkreciai, gal koks ha ar du po plevele. Ankstyva pavasari augina salotas, ridikelius, sv.laiskus, veliau sodina pomidorus, kurena krosni vakarais, stovincia siltnamio vidury, bet pomidorus raudonus jau birzelio pradzioj veza i turgu. Per ta siltaji sezona(nuo balandzio pradzios iki rugsejo) sugeba uzdirbti visiems metams, statosi nama be paskolu. Seima didele, trys vaikai, zmona be valdisko darbo. Minejo, kad jo svajone tureti patalpas, kuriose irengtu pomidoru auginima net ziema.

Tai cia tik siaip vienas is pvz. 4u.gif Gal kokios salotos/krapai/svogunu laiskai vazoneliuose irgi butu populiaru ziemos metu drinks_cheers.gif

Gelems poreikis yra, mat kiekvienas matuoja pagal save. Man jo reikalingos ir as geriau nepirksiu pomodoru, bet nusipirksiu geliu. Pvz prieskoniniu daržoviu niekad nepirkau ir nepirksiu, kazka pati uzsiauginu, kai neturiu tinka ir džiovintos is pakelio. Todel niekada nesiimsiu ju auginimo pardavimui.
Pati siulot fermoje augiti darzoves, o pateikiate pavyzdi savo giminaicio, kuris turi didelius siltnamius. apie tai as ir norejau pasakyk, kad fermoje auginimu uzsiimti neapsimoka, nebent rasti tokia kultura, kuriai nereikia neis sviesos nei silumos neo oro.
Savo ateiti sieju kol kas su gelem tik nezinau ar uzsiimsiu auginimu. Tikiuosi siemet iseis pasistatyti siltanmi, jei ne tai teks kol pasistatysiu uzsiimti perku - parduodu
Atsakyti
Sveikos, vis girdziu kaip moterytes susiranda darba namuose (kazka su kabliukais ir t.t.) taciau as kiek ieskau niekur nieko panasaus nerandu. Sedziu namie be darbo, o taip noretusi kazkuo uzsiimti, nors ir nedaug uzdirbciau, ale vis sis tas...
Atsakyti
sveikutes.
sena pazystama, paskaicius jusu postus na toks optimizmas jauciasi, smagu skaityt, galima pasikraut teigiamos energijos thumbup.gif taip ir norisi kazka imt, daryt, veikt bigsmile.gif

akvadigi, saunu kad nusprendet pabandyt, jau sodyba yra daugeliui zinoma tai manau ir klientu netruks jums 4u.gif

Ginta. gelem poreikis pritariu ir as kad labai yra didelis bent jau mano mieste smile.gif o kiek tik mano mama tu geliu per vasaros sezona paperka biggrin.gif ir taip kai nuvaziuojam i siltnamius kas augina geles tai kol apziurim viska tai ne tik mes vieni bunam bet ir daugiau zmoniu vis uzvaziuoja, reiskia paklausa yra smile.gif

cccitrin , kas cia per darbas namuose su kabliukais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 03 31, 19:01)

Ginta. gelem poreikis pritariu ir as kad labai yra didelis bent jau mano mieste smile.gif  o kiek tik mano mama tu geliu per vasaros sezona paperka biggrin.gif ir taip kai nuvaziuojam i siltnamius kas augina geles tai kol apziurim viska tai ne tik mes vieni bunam bet ir daugiau zmoniu vis  uzvaziuoja, reiskia paklausa yra smile.gif

aš ir sakau, kad gėlėm yra paklausa, tik reikia daug investicijų, kad jas galėtum normaliai auginti. Bet iš kitos pusės kuriam verslui nereikia investicijų smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Norėčiau užsiimti prekyba daržovėmis, vaisiais ir riešutais. Pirkčiau naują, didesnį kioską su įėjimu į vidų, statyčiau prie gatvės, šalia jau yra mėsos kioskas. Sakykite, gal žinote kur kreiptis dėl kiosko pastatymo vietos, ir šiaip kokie reikalavimai tokiai prekybai? Ar užtektų man verslo liudijimo, ar dabar kioskuose irgi bus privalomas kasos aparatas?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,o aš turiu uab prekiauju baldais,bet verslas merdi,tai galvoju paraleliai prekiaut kiauliena:)Turiu iš kur paimti geros skerdienos gera kaina thumbup.gif Kiaulytes auginamos be jokiu soju ir tik ant savo grudu.
Bet kita beda kaip i turgu patekt?ten sava mafija doh.gif
Gal kuri tuo užsiima????
Atsakyti