QUOTE(Minutėlė @ 2011 03 30, 14:45)
Jų reikalavimai tikrai prasilenkia kartais su sveiku protu
.
Jei ne paslaptis auginti žadi daržoves ar grūdines.
Šiaip aš irgi esu ir ūkininkė su pažymėjimu ir dar savo įmone turiu. Bet žemę kol kas nuomoju.
Nei to nei to
Dabar galvoju i sodininkyste orientuotis: silauoges, vynuoges, avietes, aronijos bei ekologisku sulciu gamyba(is ju). Kaip ukininke galesiu pretenduoti i parama bei pastatu isirengimui mazesni reikalavimai: vet reikalavimus reikes ispildyti, bet niekas is ukininko nereikalauja gamybines paskirties, galesiu nors tvarte( pagal popierius) sulciu cecha irengti.
Siaip tai nevienu metu darbas. Bet simet kol kas, tfu tfu tfu, dar turiu valstybini darba. Sioje temoje lankausi tam, kad uzsikabinti uz kazko savo, nes labai sunku sedeti be lito kiseneje, netekus darbo.
Praktiskai metus sioje temoje sedziu, atmeciau jau ir darzelio ideja(vel del tu paciu reikalavimu), ir parduotuves(kaimynai sutikimo neduoda), ir kepykleles(neleidzia Statybos inspekcija). Liko man tik viena, kur prikibti niekas negali-zeme
Stai ir isnaudosiu as ja, o apie kazkokius rezultatus galesiu pasikalbeti tik kitais metais
Naktibalda, aciu, bandysiu kazka daryti, o ne vien dejuoti, kaip sunku Lietuvoj gyventi