QUOTE(bonne idée @ 2011 03 27, 23:43)
gal juokingai nuskambės - auginti sraiges
Iš tiesų, girdėjau per vieną Tv laidą, kad tai perspektyvu, remia ES fondai, o investicijos nedidelės. Netgi yra sraigių augintojų asociacija, reiktų paieškot info.
Bent toje TV laidoje labai patraukliai pasakojo apie sraigių auginimą. (aš pati užsigeidžiau jas augint, nors nei sąlygų, nei ketinimų verslaut neturėjau )
Iš tiesų, girdėjau per vieną Tv laidą, kad tai perspektyvu, remia ES fondai, o investicijos nedidelės. Netgi yra sraigių augintojų asociacija, reiktų paieškot info.
Bent toje TV laidoje labai patraukliai pasakojo apie sraigių auginimą. (aš pati užsigeidžiau jas augint, nors nei sąlygų, nei ketinimų verslaut neturėjau )
Zinau as ta sraigiu auginima, mano dedis bande, bet nelabai gavosi, nezinau kas, nesidomejau. Zinau kad jei istojus i ta asociacija uz kg gauni po 7 lt kazkur, o jei kaip paprastas augintojas esi, tai parduodi tam, kuris priklauso asociacijai po 1 lt ar po 70 ct uz kg. Ne ne, sraiges ne man, brrr. net i rankas paimt negaleciau
*Gutte, ne pirmoji sia minti siulai, mastau apie sia minti, bet vat man daug baimes varo tas maras triusiu, uzeis ir visi iskris. O kiek tie skiepai veiksmingi tai net nzn, jei skiepyti triusiai nieko nebijo, tuomet ir butu galima galvoti, bet noretusi kazka uzsiimti be gyvunu...