Įkraunama...
Įkraunama...

Susikurkime darbą pačios

Num smile.gif Aš irgi mąstau apie savo versliuką, kuriame būtų internetinė svetainė. Tai viską pasidarysiu pati. Tikrai nereikia tų įmonių, kurios pasiūlys tą patį, tik savaip biggrin.gif t.y. irgi TVS, bet jau savo.
Atsakyti
tai ta suprantu bet,kadangi nelabai dar taip stipriasi domejausi svetaines sukurimu, tai ir nezinau kainu, zinau tik tiek kad gali pats susikurti, taciau kaip suprantu, kas menesi turi moketi 25lt. mokesti, o dar uz ka turi moketi:), gal ir nedidele suma taciau kai esi be darbo tai ir sie inigai ne is dangaus, bet puikiai suvokiu norint kad kazka pradeti turi ir investuoti, ir tureti nuostolio:)
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2011 03 13, 09:07)
tai ta suprantu bet,kadangi nelabai dar taip stipriasi domejausi svetaines sukurimu, tai ir nezinau kainu, zinau tik tiek kad gali pats susikurti, taciau kaip suprantu, kas menesi turi moketi 25lt. mokesti, o dar uz ka turi moketi:), gal ir nedidele suma taciau kai esi be darbo tai ir sie inigai ne is dangaus, bet puikiai suvokiu norint kad kazka pradeti turi ir investuoti, ir tureti nuostolio:)

Yra tokių ir nemokamų svetainių, pati vieną tokią esu susikūrusi ir naudojuosi, tiksliau MB surado ir parodė kaip redaguoti, šiaip labai paprasta ir patogi 4u.gif . Tai pradžiai galima ir tokią pamėgint susikurt, nemokamą 4u.gif Per google galit paieškot susivedus žodžius : free website template
Aš naudojuosi weebly, nu man tai tikrai patinka ir patogi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2011 03 13, 08:07)

Pradžiai gali net ir blogą pasidaryti mirksiukas.gif
O vėliau galėsi ir normalią užsisakyti, nes tos nemokamos, manau, visiškai netinka tiems, kas siūlo tokias paslaugas kaip tavo... Šablonas visada liks šablonu... Individualus dizainas- vienas svarbiausių dalykų.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 03 13, 10:26)
Pradžiai gali net ir blogą pasidaryti  mirksiukas.gif
O vėliau galėsi ir normalią užsisakyti, nes tos nemokamos, manau, visiškai netinka tiems, kas siūlo tokias paslaugas kaip tavo... Šablonas visada liks šablonu... Individualus dizainas- vienas svarbiausių dalykų.

nemokamos tikt tai gal ir tiktų, o bet tačiau kiek jose patikimumo? užlinks serveris ir basta - po svetainių ir po viso įdėto darbo... smile.gif ir kitas dalykas - net ir šabloną įmanoma redaguot (kad ir tie patys blogai ir pan., juk nebūtina rinktis iš pasiūlos, gali savo kodą dėt)
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 13, 11:56)
nemokamos tikt tai gal ir tiktų, o bet tačiau kiek jose patikimumo? užlinks serveris ir basta - po svetainių ir po viso įdėto darbo...  smile.gif ir kitas dalykas - net ir šabloną įmanoma redaguot (kad ir tie patys blogai ir pan., juk nebūtina rinktis iš pasiūlos, gali savo kodą dėt)

Tai galima nusipirkti adresą , o svetainę naudoti šabloninę mirksiukas.gif
Redaguotas ir originalus daiktas ne tas pats schmoll.gif O kad įkeltum savo , pirma reikia jį sukurti. Šiaip tie šablonai tikrai geras sprendimas tiems, kas nori pabandyti ar kam nebūtinas / nesvarbus išskirtinumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2011 03 13, 08:07)

Nea, ne kas mėnesį. Adresas perkamas metams smile.gif
Tik už talpinimą gali būti, kad reikia mokėti kas mėnesį. Tačiau, kaip sakiau, būna visokių talpinimo būdų. Tarkim, aš anksčiau naudojausi vienu hostingu ir ten reikėjo per mėnesį sumokėti po ~16 LT. O dabar naudoju kitą hostingą ir ten moku ~200 LT metams. Pirmam reikėjo mokėti kas mėnesį, o antram sumoku iškart visą sumą ir nereikia visus metus dėl šito rūpintis smile.gif

Žinoma, galima iš pradžių ir paprastą blogą pasidaryti. Tarkim su wordpress ar per blogspot. Tokiu atveju nereikės jokios vietos pirkti smile.gif Tik adresą, kad būtų gražesnis. O kad jie užlinks, galima nesijaudinti. Tai patikimos įmonės smile.gif Dar yra kažkokie blogas.lt ar pan, bet jo nesu naudojus ir negaliu garantuoti dėl jo patikimumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 13, 13:41)
Žinoma, galima iš pradžių ir paprastą blogą pasidaryti. Tarkim su wordpress ar per blogspot. Tokiu atveju nereikės jokios vietos pirkti smile.gif Tik adresą, kad būtų gražesnis. O kad jie užlinks, galima nesijaudinti. Tai patikimos įmonės smile.gif Dar yra kažkokie blogas.lt ar pan, bet jo nesu naudojus ir negaliu garantuoti dėl jo patikimumo smile.gif

taip, aš ne apie blogus rašiau. o apie tokius visokius nemokamus adresiukus, kurie prikiša psl reklamos ir sminga, kada nori smile.gif buvau aš gavus vietą serveriuke sukurtam kažkokio žmogelio magistriniam ar bakalauro baigiamajam. gražus adresas - vardinis, be jokių .blogspot, .blogas, .wordpress ir pan. mb įmetė dizainą, karaliavau ten. bet iškart buvau perspėta - visas tas reikalas užsuktas konkrečiam tikslui, o kiek gyvuos paskui - neaišku smile.gif taip kad su nemokamu sūriu (ypač užsienio servuose tam skirtuose neva) pasitikėt nesiūlyčiau...
Atsakyti
Nezinau ar jau cia buvo si nuoroda - bet man patiko. Yra geru patarimu ir ideju

http://www.savoverslas.com/
Atsakyti
sveikos visos smile.gif. jungiuosi i jusu buri. pas mane kol kas 1000 ideju, bet ir 1000 igyvendinimo baimiu. noriu save realizuoti, pavargau nuo buvimo namie. galvoju apie vienetiniu darbu krautuvele ir dailes studija vaikam ir suaugusiem smile.gif. pagrindinis tikslas- darbas nebutinai su dideliu pelnu, bet be nuostoliu smile.gif.
Atsakyti
Man vienas protingas dėdė sakė, kad šiais laikais yra super gerai jei verslas sukasi "ant nulio" - ta prasme nei į pliusą, nei į minusą doh.gif
Taip kad reik nusiteikt, jog bent jau pradžioj tai tikrai eis viskas į minusą, kol susibalansuos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2011 03 20, 22:18)
Man vienas protingas dėdė sakė, kad šiais laikais yra super gerai jei verslas sukasi "ant nulio" - ta prasme nei į pliusą, nei į minusą doh.gif
Taip kad reik nusiteikt, jog bent jau pradžioj tai tikrai eis viskas į minusą, kol susibalansuos... unsure.gif

O štai UK yra taip, jei per pirmus antrus veiklos metus tavo įmonė daro ryškų pelną - tavimi ima domėtis mokesčiai. Praktiškai po penkerių veiklos metų ima matytis ar veikla pelninga, ar nuostolinga. Tiksliau tik po penkerių metų gali spręst ar verslą uždaryt ar tęst. Tame nieko baisaus nėra, verslo sąlygos šioje šalyje (smulkaus taip pat) - yra ypač palankios thumbup.gif Aišku - konkurencija - irgi didelė unsure.gif
Atsakyti