Įkraunama...
Įkraunama...

Susikurkime darbą pačios

QUOTE(taram-param @ 2011 02 23, 20:32)
Aš pernai metais savo sesei žemuogę dovanojau vazonėlyje (pati užauginau), tai labai džiaugėsi thumbup.gif Sakė "uždelsto veikimo dovana" gavosi. Kiek džiaugsmo žmogui kai naujus lapelius išleidžia, kai pražysta, kai uogytes užmezga, kai sirpti pradeda. Tik džiaukis ir džiaukis. Manau, kad tokios dovanos yra labai faina. Dar galima tuos žemaūgius vynuoginius pomidoriukus vazonėliuose kaip dovanas pardavinėt biggrin.gif

Jo, pomidorai irgi tobulas daiktas thumbup.gif Dabar ir tokių svyrančių yra, sukomponavus geltonus, raudonus ir orandžinius wub.gif Arba pomidoras miniukas ir bazilikų pievelė tame pačiame vazone wub.gif
Atsakyti
zaviuosi jumis kad turit minciu ir ideju ,,,,o as niekaip nesumastau ka daryti, kuo uzsiimti, nors esu interjero dizainere, moku nerti bet .....miestas toks kad nieko cia nepadarysi,,,,ir mastau kokia rasti nisa nu kokia....
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2011 03 09, 11:23)
zaviuosi jumis kad turit minciu ir ideju ,,,,o as niekaip nesumastau ka daryti, kuo uzsiimti, nors esu interjero dizainere, moku nerti bet .....miestas toks kad nieko cia nepadarysi,,,,ir mastau kokia rasti nisa nu kokia....

Va su tuo tai visiškai nesutinku. Gera paslauga visada ras paklausą, tik reikia mokėti save pateikti. Gal pradėti nuo informatyvios interneto svetainės, geros kokybės nuotraukos ir pan.
Atsakyti
gera svetaine-kainuoja:)o miestas toks kad nelabai kam tokiu paslaugu reikia, o darbas butu toks kad reikia dauk vazineti, i kitus miestus nelabai apsimoka islaodos dideles.
Atsakyti
dabar man dar iskilo klausimas tarkim susikuri savo svetaine (internetine-reklama), kad teiki tam tikras paslaugas, tai dabar ar reikalingas patentas kad galetum dirbti, nelbai nusimanau siuose dalykuose, ar registruoti kazkur turi savo veikla, ar tai jau skaitosi kaip verslas
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2011 03 09, 14:39)
gera svetaine-kainuoja:)o miestas toks kad nelabai kam tokiu paslaugu reikia, o darbas butu toks kad reikia dauk vazineti, i kitus miestus nelabai apsimoka islaodos dideles.

Viskas šiais laikais kainuoja biggrin.gif Bet manau, kad kainuoja žymiai pigiau, nes įsivaizduojate biggrin.gif

QUOTE(pilveliukas @ 2011 03 09, 15:09)
dabar man dar iskilo klausimas tarkim susikuri savo svetaine (internetine-reklama), kad teiki tam tikras paslaugas, tai dabar ar reikalingas patentas kad galetum dirbti, nelbai nusimanau siuose dalykuose, ar registruoti kazkur turi savo veikla, ar tai jau skaitosi kaip verslas

Realiai įmonės, parduodančios adresus VMI neteikia duomenų apie svetainių savininkus (maždaug prieš pusmetį VMI kaip tik kreipėsi prašydama tokių duomenų swoon.gif ), o tikimybė, kad tikrins kiekvieną , tikrai nėra didelė. Be to, nežinia dar kiek užsakymų turėsi... Siūlyčiau svetainę daryti informacinio pobūdžio- sudėti ten savo pavyzdinius darbus ir pan., žinoma, nurodyti konktaktus su info, kad norint, galima užsisakyti paslaugas. Verslo liudijimus galima išsiimti ir labai trumpam laikui, tuo galima pasirūpinti jau turint užsakymą, nes kiek įsivaizduoju, čia tikrai ne vienos dienos darbas. Jei užsiimtum nuolatine prekyba, tai būtinai reiktų legalizacijos nuolatinės, o kai teiki paslaugas, geriau pasiderinti pagal paklausą, nes tikrai neapsimoka mokėti už metinį verslo liudijimą, kai gal tik porą užsakymų per metus bus...
Atsakyti
va butent apie tai ir kalbu nes susikursi svetaine ir turesi i menesi galbut tik viena klijenta, ir is to pelnas tik 100lt. tai jei tektu dar valstybei atiduoti doh.gif aciu labai uz padrasinima ir informaviam, nes tikrai pagalvojus drasiai galiu imtis konsultacines veiklos rolleyes.gif tik vis pritruksta ryzto atrodo kad neaapsimoka , kad niekam nereiks mano paslaugu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2011 03 09, 21:16)
... tik vis pritruksta ryzto atrodo kad neaapsimoka , kad niekam nereiks mano paslaugu blush2.gif

Nepabandžius nesužinosi mirksiukas.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
taip zinoma nerizikuosi ir nevaiksciosi biggrin.gif liksi vystikluose
Atsakyti
pilveliuk - jei galima, įdomu, kokias kainas įsivaizduojate už svetainės sukūrimą, kad bijote jų? mastau.gif
Atsakyti
Paprastą svetainę galima ir pačiam susikurti. Juk yra visokių nemokamų ir nesudėtingų turinio valdymo sistemų. Tik reikėtų nusipirkti svetainės adresą ir vietą serveryje. Lietuviškas adresas 25 LT, o talpinimo kainos įvairios. Priklauso nuo poreikių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 03 12, 22:50)
Paprastą svetainę galima ir pačiam susikurti. Juk yra visokių nemokamų ir nesudėtingų turinio valdymo sistemų. Tik reikėtų nusipirkti svetainės adresą ir vietą serveryje. Lietuviškas adresas 25 LT, o talpinimo kainos įvairios. Priklauso nuo poreikių smile.gif

tai va, apie tai ir galvoju. o jeigu niekaip pačiam nepavyksta, tai nebūtina pirmu taikymu lėkt į įmonę (tokią, kaip Profis, Edit ir pan.) ar Akropolio salelę ir ten mokėt nenormalius pinigus... šimtai studentų daro tai su polėkiu, su fantazija, atsakingai ir dar derina su klientu/užsakovu padarę kad ir kokį pakeitimą. reikia tik norėti ieškoti, jei norima pigiai prasisukti smile.gif
Atsakyti