Sveikos, verslininkes,
sveikinu visas, isdrisusias savo versliuka kurti. Net smagiau pasidaro paskaicius, kad yra zmoniu, kurie ne skundziasi blogu gyvenimu, bet masto ir kazka daro. As irgi dabar sedziu be darbo ir jau kuris laikas galvoj visokios mintys sukasi, kaip cia bizniuka susukus;) Tik kolkas niekuo pasigirti negaliu... Esu Vilniuje, kaip ir dauguma, uzsiimu ivairiais rankdarbiais. Bet is tikro visai noreciau devetu drabuziu parduotuves... Gal kas jau turi ir galetu patarti, nuo ko reiktu pradeti? O gal kas noretu koperuotis?
QUOTE(raneri @ 2011 02 11, 15:23)
Sveikos, verslininkes,
sveikinu visas, isdrisusias savo versliuka kurti. Net smagiau pasidaro paskaicius, kad yra zmoniu, kurie ne skundziasi blogu gyvenimu, bet masto ir kazka daro. As irgi dabar sedziu be darbo ir jau kuris laikas galvoj visokios mintys sukasi, kaip cia bizniuka susukus;) Tik kolkas niekuo pasigirti negaliu... Esu Vilniuje, kaip ir dauguma, uzsiimu ivairiais rankdarbiais. Bet is tikro visai noreciau devetu drabuziu parduotuves... Gal kas jau turi ir galetu patarti, nuo ko reiktu pradeti? O gal kas noretu koperuotis?
Tragedija cia o ne verslas pasiskaityk ,kazkur yra tema merginu,kurios tuo uzsiima
QUOTE(meile0409 @ 2011 02 14, 16:29)
sveikutes,
as prie jusu prisjungsiu. Nesenai grizau is uzsienio ir ideju turiu nors maisais nesk, bet mano vyras tik jas atmezdineja,apsistojau prie dvieju, bet atsitrenkiau i finansus. Tai dabar atsisedus prie kompiuterio, ieskau kur pigiau, skaiciuoju
as prie jusu prisjungsiu. Nesenai grizau is uzsienio ir ideju turiu nors maisais nesk, bet mano vyras tik jas atmezdineja,apsistojau prie dvieju, bet atsitrenkiau i finansus. Tai dabar atsisedus prie kompiuterio, ieskau kur pigiau, skaiciuoju
Kita karta vyrai nusisneka Vadovaukis pati ir neklausyk vyru jiems viskas nesamone Tik zinoma gerai viska apmastyk
QUOTE(Meškėnė @ 2011 02 03, 11:24)
Sveikos,
vis kuo toliau tuo labiau kirba mintis daryti kazka savo, kad nesedetu koks nors virsininikas ant galvos. BEt jei kokia ideja ateina i galva ir pradedu dometis ja placiau kas ir kaip butu tai pasirodo kad jau rinka perkimsta:( is tos serijos babkiu yra, o ideju truksta. Gal kam reikia kompanijones?
vis kuo toliau tuo labiau kirba mintis daryti kazka savo, kad nesedetu koks nors virsininikas ant galvos. BEt jei kokia ideja ateina i galva ir pradedu dometis ja placiau kas ir kaip butu tai pasirodo kad jau rinka perkimsta:( is tos serijos babkiu yra, o ideju truksta. Gal kam reikia kompanijones?
ir as mstau panasiai-liudna kai kitiems dirbi ,o nevertina tavo darbo.O pati nezinau net kaip savo versla susikurti..visko perpildyta
QUOTE(sonnija @ 2011 02 02, 21:23)
is tiesu jau keleta menesiu mano galvoje sukasi mintis kazka kurti savo....nezinau kas tai turetu buti, bet grizusi is po motinystes atostogu ir pamaciusi, kad i darba manes nepriims ir pati susirasti nieko negaliu, galvoju, jog reikia imtis kazko rimtesnio...kaip sakoma niekas i lekstute nieko nepades, kol pats kazko nepasigaminsi :
Esu lygiai tokioje pačioje situacijoje - po vaiko auginimo į darbą negrįžau, darbo ieškau nuo rudens, bet už tokias ašaras nesinori eit dirbti
Kažką pradėti savo - rinka prikimšta viskuo, pradedan rankdarbiais, baigiant kalbų mokymu... tiesiog esu giliuose apmąstymuose ir net neįsivaizduoju kol kas kur link pasukti...
Turiu ideja, Lietuvoje to nera, manau butu labai paklausu, turiu pradinio kapitalo, esu vertusis ind veikla, taigi zinau kaip tai daryti, moku pasirasyti sau verslo plana, istirti rinka. Beda tame, kad tingiu pradeti ir jau 3 men taip gal kas patars kai ta tingini isvaryti??? dalis bedos yra ir tame, kad turiu gerai apmokama darba, gal del to nera poreikio daryti cia ir dabar, bet is kitos puses suvokiu, kad jei dabar nedarysiu, kazkas tai padarys pirmas uz mane
QUOTE(kiskius @ 2011 02 17, 13:35)
Turiu ideja, Lietuvoje to nera, manau butu labai paklausu, turiu pradinio kapitalo, esu vertusis ind veikla, taigi zinau kaip tai daryti, moku pasirasyti sau verslo plana, istirti rinka. Beda tame, kad tingiu pradeti ir jau 3 men taip gal kas patars kai ta tingini isvaryti??? dalis bedos yra ir tame, kad turiu gerai apmokama darba, gal del to nera poreikio daryti cia ir dabar, bet is kitos puses suvokiu, kad jei dabar nedarysiu, kazkas tai padarys pirmas uz mane
kiskius, čia ne tingėjimas, arba trūksta motyvacijos, arba širdis nelinksta prie pasirinktos veiklos...Motyvacijai pakelti yra visokios literatūros , o jei širdis sako "ne", tai per prievartą ir bus sunku kažko imtis
Aš vis brandinu, brandinu mintį kokį savo versliuką pradėt, bet ko tai vis užstringu. Galvojau užsiimti rankdarbiais, bet dabar vis daugiau rankdarbininkių atsiranda ir kažką originalaus ar išskirtinio pasiūlyti sudėtinga. Rankdarbių skyrely papuošalus darančių laaabai daug. Tas pats ir su mezginiais. Konkuruoti sunku būtų. Galvojau siūti vaikiškus rūbelius, bet pati vaikų dar neturiu, tai net nežinau kiek tai aktualu. vyriškų drabužių pasiūla tikrai menka, bet sąnaudos gerokai didesnės (vieną megztinį kol numezgiau tai siūlų vos ne už 100 lt sunaudojau) taigi ir savikaina gausis nemaža, be to laiko sanaudos irgi didelės (kur vaikišką megztinuką numegzti, o kur didžiausią vyrišką bliuzoną nunarpliot ). Iš kitos pusės - žmonės dabar mažiau perka, taigi prekiauti kažkuom (ne pirmo būtinumo prekėm) jau iš anksto pasmerktas reikalas. Tai dabar taip ir dvejoju ir sėdžiu ir niekaip neišmastau kuom gi čia užsiimti. Laiko turiu daug, o pinigų, aišku, mažai Toks jausmas, kad imčiau viską ir vienu atsikvėpimu užsukčiau, jei tik ta išganinga geniali idėja šautų galvon
QUOTE(taram-param @ 2011 02 20, 13:46)
Galvojau siūti vaikiškus rūbelius, bet pati vaikų dar neturiu, tai net nežinau kiek tai aktualu.
Vaikiški rūbeliai tikrai turi savo rinką Ypač proginiai - beveik visi gi krikstijami o vėliau darzeliuose karnavalu ir siaip progu nesustojantis maratonas... Jei rasi gyslelę šioje rinkoje - nespesi suktis
QUOTE(Ginta. @ 2011 02 01, 09:55)
Apie svogūnines gėles jau galvojau, bet dar reikia informacijos susirinkti ir gerai viską apgalvoti ir apskaičiuoti. Didžiausia bėda kur pardavinėti. Lygiai ta pati bėda yra ir su prieskoniniais augalais.
Vienu žodžiu reikia patalpų parduotuvei, bet arba nuomos kaina per didelė arba vieta netinkama. Taip ir suki galvą žmogus kai neturi apyvartinių lėšų daug
Vienu žodžiu reikia patalpų parduotuvei, bet arba nuomos kaina per didelė arba vieta netinkama. Taip ir suki galvą žmogus kai neturi apyvartinių lėšų daug
Jau kai užknisiu su savo augalininkystės mintimis, tai sakykit
Kaip tik pasisėjau žemuogių - geltonų ir raudonų - savo balkonui, pagalvojau, kad jei dailiuose vazonėliuose būtų pakomponuota pvz.: pora daigų geltonų, pora raudonų žemuogyčių, tai būtų fantastiška dovana, dėmesio ženklas ar pan. Jei nekainuotų neįmanomai, gal būtų paklausi prekė Aišku, reiktų sėti remontantines ir palaukti bent kol pirmos uogos ims nokti...
Aš pernai metais savo sesei žemuogę dovanojau vazonėlyje (pati užauginau), tai labai džiaugėsi Sakė "uždelsto veikimo dovana" gavosi. Kiek džiaugsmo žmogui kai naujus lapelius išleidžia, kai pražysta, kai uogytes užmezga, kai sirpti pradeda. Tik džiaukis ir džiaukis. Manau, kad tokios dovanos yra labai faina. Dar galima tuos žemaūgius vynuoginius pomidoriukus vazonėliuose kaip dovanas pardavinėt