As Kaune ieskau taip pat merginos kuri iesko sprendimu ir minciu kaip susikurt savo versliuka dviem gal butu drasiau bei lengviau moraliskai lauksiu gal yra tokiu i AZ Gal kuri turi versla kitam mieste ir jai gerai sekasi ir manytu kad sektusi pas mus Kaune pasidalintu aisku ne uz dyka savo verslo ypatybem ar daryt bendrai kartu lauksiu i AZ
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 02 03, 16:43)
Beje, man labai idomu, kaip sekasi tai moteriai, kuri cia buvo pasiryzusi siuti namuose vaikiskus golfus, glaustinukes uz pakankamai normalia kaina
QUOTE(mimka @ 2011 02 03, 16:58)
nžn ar čia ta pati, bet kažkokia iš SM ir šios temos žadėjo parodyt savo darbų nuotraukas, nes turiu e-parduotuvę vaikiškų rūbų, bet kaip dingo taip dingo
Kuku turbut apie mane Niekur as nedingau
Na pabandziau as siuti atsargiai sportines kelnes is fliso pirmiausei po 15 lt pardavinejau Pardaviau bet na seip Golfiukus gero trikotazo geros kokybes po 10lt irgi nebuvo susizavejimo Pasakau kad lietuviskas ai tada ne Nu reik visiems NEXT
Na dabar susitariau su Airiais ir po truputi judu pradzia juk
Ka siusiu ir ka planuoju daugiau niekada neisiziosiu nes yra skaudu kai bendrauji su zmogum ir jam nors truputi atvirauji o jis apsimeta tavo draugu ,po to spjauna i veida tu jau nebe draugas nes man taves nebereike ir viska nuo taves nusikopina visa versliuko ideja isplecia akis ir ka as nuo taves nekopinau Na nieko as galvoju jei zmogus tuscias ir jis neturi savo galvos o vadovaujasi kitu is kitu vagia ne minimaliai o visas mintis ,jam tikrai nesiseks nes anksciau ar veliau tau pritruks to isradingumo
Aciu kad domites jums jei reike ir idomu parodysiu ir pasakysiu viska asmeniskai daugiau nieko nerodysiu cia SM Nes yra kas seka ir gaudo kekviena info o as to nenoriu
Aš tai irgi neatvirauju per daug, pasimokiau Kita vertus, konkurencija sveika, o ir jei blogas būsi, nieko nepadarysi
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 02 03, 10:32)
Reiktu pervadinti tema i "Susikurkime darba pacios, kai neturime visiskai pinigu"
paiko issireiskimas. Tikrai imanoma ir galeciau daug ka apie tai papasakot bet kaip zinia, Supermamu sektoje perdaug snipu.
QUOTE(lenny @ 2011 02 04, 16:40)
paiko issireiskimas. Tikrai imanoma ir galeciau daug ka apie tai papasakot bet kaip zinia, Supermamu sektoje perdaug snipu.
Visiskai sutinku
Sveikos
Mergaites, o kazin kaip baidariu nuomos versliukas eitu suprantu, kad sezoninis, ale vis
Mano tevukas prie grazios upes gyvena, galeciau tuo uzsiimti, tik kazin, ar bus paklausa...
Ka, manot
Ar, ant ratu, kokia kavinuke daryt tarkim, per sventes tokie dalykai gal eitu, ar vasara, kur prie ezeru, kur daug zmoniu privaziuoji ir prekiauji. Turiu skaniai kazka pasiulyti
Mergaites, o kazin kaip baidariu nuomos versliukas eitu suprantu, kad sezoninis, ale vis
Mano tevukas prie grazios upes gyvena, galeciau tuo uzsiimti, tik kazin, ar bus paklausa...
Ka, manot
Ar, ant ratu, kokia kavinuke daryt tarkim, per sventes tokie dalykai gal eitu, ar vasara, kur prie ezeru, kur daug zmoniu privaziuoji ir prekiauji. Turiu skaniai kazka pasiulyti
QUOTE(Irmama @ 2011 02 09, 12:37)
Sveikos
Ka, manot
Ka, manot
Manau, kad nebloga mintis. Vasarą tokie dalykai turi paklausą, ypač jeigu sąlygas tam turit, tai kodėl gi ne.
Baidares gerai, jei pats seimininkas lydi plaukiancius.Jei vienus paleisit-bus daug nuostoliu, nes daznai nori paplaukiot pradedantys, o jiems visko nutinka...O paklausa tikrai yra, tik jau dabar reiktu pradet reklamuotis...
Aciu mergaites tik investicijos nemazos supirkt baidares ir visa inventoriu, bei autobusiuka su spec. priekaba baidarems vezti ir pan. dar internetini psl. paruost, jis manau svarbiausias na, darbo bus
Aciu dar mastysim....
Aciu dar mastysim....
QUOTE(Irmama @ 2011 02 09, 11:37)
Kavinukei ant ratu reikalingas ir vet leidimas(o jis bus duodamas, jei turesit stacionaria kavine), ir tos seniunijos, kur ezero pakrante, leidimas. Vazineti siaip, kur sumastet, niekas neleis, o ir ilgai neissilaikysit, atsiras zmoniu, kurie vaidins protinguolius ir paprasys tu popieriu. Alkoholio(alus, sidras) bei cigareciu is viso prekiauti leidimo negausit, tai bus vertinama kaip kontrabanda. Policija labai stabdo tokias mobilias parduotuves/kebabines ir tikrina, ar nevezama uzdraustos prekes.
Pernai vasara, kai buvo karsciai, galvojau taip suktis, deja, greit buvau ant zemes nutupdyta su reikalavimais
Del baidariu nieko negaliu pasakyti
Aciu uz nuomones taip, taip sunkus reikalas su tuo maistu net ir nenoriu prasidet, vargo daug, o atlygis tai s...
Papildyta:
Zmogus nori kazka pradet, kad veiklos butu, kad seima islaikyt galetum, kol dar jaunas, kol yra sveikatos ir jegu! o valstybei, tai nemotais visur trukdziai, apribojimai ir pan. liudna...
Papildyta:
Zmogus nori kazka pradet, kad veiklos butu, kad seima islaikyt galetum, kol dar jaunas, kol yra sveikatos ir jegu! o valstybei, tai nemotais visur trukdziai, apribojimai ir pan. liudna...
Gal žinot, ko reikia, norint atidaryti internetinę parduotuvę? Noriu ne perpardavinėti prekes, o gaminti savo dizaino daiktus (dar nenusprendžiau, ar pati gaminsiu, ar ieškosiu pigiausio fabriko Reikia dar paskaičiuoti, kaip pigiau). Ar reikia steigti kažkokią įmonę, ar gauti verslo liudijimą? Turiu idėją, bet nežinau, kaip viską sutvarkyti, kad būtų legalu