Įkraunama...
Įkraunama...

Susikurkime darbą pačios

QUOTE(mimka @ 2011 02 02, 17:18)
Čia pastebėjimas geras, bet net ir paleidus kažką į prekybą gali sulaukt konkurencijos  mirksiukas.gif  visada bus tokių kurie kopijuoja  biggrin.gif  tik reik dar sugebėt tai daryt  biggrin.gif

Lietuviai gabus kopijuoti greit sugeba O ipac vokti mintis mirksiukas.gif Tenka daug ka uzspaudus laikyti o po to pateikti pavyzdi kaip viena is varijantu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2011 02 02, 21:57)
Lietuviai gabus kopijuoti greit sugeba O ipac vokti mintis  mirksiukas.gif Tenka daug ka uzspaudus laikyti o po to pateikti pavyzdi kaip viena is varijantu mirksiukas.gif

Bet tai bet kokiu atveju, kai jau pradėsi visiems rodyti ką darai atsiras tokių kurie darys tą patį lotuliukas.gif vienintelis būdas to išvengt- niekada nerodyt niekam to ką darai lotuliukas.gif
Pilną pvz: atsidarė pigu.lt iš paskos 100 analogiškų, atsidarė beta.lt iš paškos n tokių pačių, atsidarė 1 vaikiškų prekių parduotuvė- iš paskos n tokių pačių, toks gyvenimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Transcendens @ 2011 02 02, 18:15)
Nesiorientuokit į rokią publiką, rankos nukris dirbant  mirksiukas.gif  Gi pasaulis platus, gražiame laike gyvenam, kai galim bet kur būti matomi...

visiškai pritariu 4u.gif aš dar tikiu, kad yra žmonių, kurie vertina rankų darbą biggrin.gif
ir dar tokia mintis, kad dabar net nėra būtina pradėti nuo e-parduotuvės, visai neblogą pradžią, tos, kurios turite ką parduoti/ daryti, galite pasiūlyti ir per facebook'ą ax.gif, šitas daiktas kainuoja tik laiką ir daug kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2011 02 02, 21:57)
Lietuviai gabus kopijuoti greit sugeba O ipac vokti mintis  mirksiukas.gif Tenka daug ka uzspaudus laikyti o po to pateikti pavyzdi kaip viena is varijantu mirksiukas.gif

Reikia daryti tokius daiktus, kurių kiti nesugebės padaryti arba net nežinos kaip jie daromi rolleyes.gif Neįsivaizduoju kaip ta vagystė rankdarbių srityje turi atrodyti - na jei jau pati sukuriate naują technologiją-patentuokite ir tiek. O sveika konkurencija labai geras daiktas - skatina pasitempti, padaryti daugiau, geriau, įdomiau, ieškoti marketinginių sprendimų, ieškoti kaip geriau sutarti su klientu ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
vis kuo toliau tuo labiau kirba mintis daryti kazka savo, kad nesedetu koks nors virsininikas ant galvos. BEt jei kokia ideja ateina i galva ir pradedu dometis ja placiau kas ir kaip butu tai pasirodo kad jau rinka perkimsta:( is tos serijos babkiu yra, o ideju truksta. Gal kam reikia kompanijones?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 02 03, 10:29)
Reikia daryti tokius daiktus, kurių kiti nesugebės padaryti arba net nežinos kaip jie daromi  rolleyes.gif 

Nebera tokiu daiktu,kuriu niekas, net kinieciai, nesugeba padaryti tongue.gif O kai kinieciai ta sugeba ir popigiai dar atveza Lietuvon-visos idejos nieko vertos.

QUOTE(Meškėnė @ 2011 02 03, 11:24)
BEt jei kokia ideja ateina i galva ir pradedu dometis ja placiau kas ir kaip butu tai pasirodo kad jau rinka perkimsta:( is tos serijos babkiu yra, o ideju truksta. Gal kam reikia kompanijones?smile.gif

Priklauso, kiek babkiu turit mirksiukas.gif
Ideja turiu, ji reikalauja diiiideliu investiciju, kalba net eina apie nekilnojamo turto pirkima, bet to Lietuvoje tikrai mazai, o paklausa didele. Tik griztamoji galia ne per metus.
Bet manau, kad jei turetumet tiek pinigu-tikrai sioje temoje nesedetumet 4u.gif

Reiktu pervadinti tema i "Susikurkime darba pacios, kai neturime visiskai pinigu" lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane tai erzina toks absoliutinimas - lietuviai tą, lietuviai aną. Geriau sakykit, žmonės tą, žmonės aną. Prie ko čia lietuviai. Amerikiečiai idėjų nevagia? Skirtumas tas, kad amerikiečiai niekad nekalba, - amerikiečiai tokie, amerikiečiai anokie, kai kalbama apskritai apie kokį nors žmogaus bruožą
Atsakyti
Kas moka gaminti, retai kada moka parduoti ir atvirkščiai. Tiesiog taip dažniausiai yra, kaip dvi skirtingos sritys. Kiekvienas turi daryti tai kas geriausiai sekasi. mirksiukas.gif
Kitas dalykas jei norit užsidirbti reikia gaminti tai ko reikia rinkai, o ne tai kas jums asmeniškai gražu.
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2011 02 03, 14:19)
Kas moka gaminti, retai kada moka parduoti ir atvirkščiai. Tiesiog taip dažniausiai yra, kaip dvi skirtingos sritys. Kiekvienas turi daryti tai kas geriausiai sekasi. mirksiukas.gif
Kitas dalykas jei norit užsidirbti reikia gaminti tai ko reikia rinkai, o ne tai kas jums asmeniškai gražu.

vo cia tai taikliai pasaket, gaminti tai ko reikia rinkai, o ne tai kas grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 02 03, 11:32)
Nebera tokiu daiktu,kuriu niekas, net kinieciai, nesugeba padaryti tongue.gif O kai kinieciai ta sugeba ir popigiai dar atveza Lietuvon-visos idejos nieko vertos.

Na bet tai jau nebus rankdarbiai, apie kuriuos ir buvo kalbama mirksiukas.gif Nors tarkim man krepšiuką daug mieliau Kaziuko mugėje pirkt iš diedulio kokio, nei kinų liaudies meistrų iš maximos...

QUOTE(Transcendens @ 2011 02 03, 13:59)
Mane tai erzina toks absoliutinimas - lietuviai tą, lietuviai aną. Geriau sakykit, žmonės tą, žmonės aną. Prie ko čia lietuviai. Amerikiečiai idėjų nevagia? Skirtumas tas, kad amerikiečiai niekad nekalba, - amerikiečiai tokie, amerikiečiai anokie, kai kalbama apskritai apie kokį nors žmogaus bruožą

Aha, įdomi tendencija savą lizdą teršt biggrin.gif

Šiaip tai matyt visai teisinga būtų pirmiausia nuspręst ką tikrai gerai moki, mėgsti daryt, kam mielai skirtum savo laiką (ne tik darbo valandomis) ir nepavargtum darydama - ir bandyti iš to kurti versliuką. Tada ir pinigai ateis, ir konkurentai ne tokie baisūs bus. Taip sakant, pirmiausia žiūrėti ką tu gali duoti darbui (klientui), o ne ką jis tau... Aišku, lengviau pasakyt, nei realiai įgyvendint, bet gi viskas įmanoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 02 03, 11:32)

Man kitaip atrodo... Kaip tik vertos smile.gif O ko vertos tos papigiaiskos kinietiškos patdielkos? smile.gif Tiesiog nėra parsmės prikti tų nekokybiškų prekių, nebent dzin tiems, kurie turi pinigo ir kokybė nesvarbi... Man geriau nupirkti vieną gerą, kokybišką ir patvarią prekę, negu 10 kinietiškų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 02 03, 15:59)
Na bet tai jau nebus rankdarbiai, apie kuriuos ir buvo kalbama  mirksiukas.gif  Nors tarkim man krepšiuką daug mieliau Kaziuko mugėje pirkt iš diedulio kokio, nei kinų liaudies meistrų iš maximos...

Bukim biedni, bet teisingi, kas uzdirba daugiau: diedukas su savo krepsiais, ar vis tik kinieciai? Siaip ar taip, ju krepsiu kaina dvigubai mazesni, o kokybe nesiskiria nuo lietuvisko dieduko pynejo.
Be abejo, galime kalbeti apie savo krasto meistru remima vien is principo "pirk preke lietuviska", bet sioj temoj kalbam apie verslo ideja, kuri leistu uzsidirbti pinigus mirksiukas.gif
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 02 03, 16:27)
Man kitaip atrodo... Kaip tik vertos smile.gif O ko vertos tos papigiaiskos kinietiškos patdielkos? smile.gif Tiesiog nėra parsmės prikti tų nekokybiškų prekių, nebent dzin tiems, kurie turi pinigo ir kokybė nesvarbi... Man geriau nupirkti vieną gerą, kokybišką ir patvarią prekę, negu 10 kinietiškų... smile.gif

Juokingai skamba-kinietisko padielkos hihihi.gif Papuosalu gamyba, tipo, vienetiniai ranku darbo gaminiai, o is tiesu tai is Kinijos atvezti akmenys. lotuliukas.gif Odos paruostukai vel is Kinijos, siulai vilnoniai is Kinijos bei Turkijos, net zilvyciai krepsiams irgi is Kinijos, bambukai stilizuotiems baltams gaminti-irgi is Kinijos lotuliukas.gif Visi butines technikos stambieji gamintojai persikele i Kinija bei Tailanda, detales irgi ten gaminamos, kad tik deda uzpatentuota varda. Automobiliu gamintojai Volvo berods, irgi i Kinija persikele.
Nera ne vienos verslo rusies, kur kinai nebutu prideje savo ranku rolleyes.gif

Beje, man labai idomu, kaip sekasi tai moteriai, kuri cia buvo pasiryzusi siuti namuose vaikiskus golfus, glaustinukes uz pakankamai normalia kaina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 03 vasario 2011 - 15:45
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 02 03, 16:43)
Beje, man labai idomu, kaip sekasi tai moteriai, kuri cia buvo pasiryzusi siuti namuose vaikiskus golfus, glaustinukes uz pakankamai normalia kaina 4u.gif

nžn ar čia ta pati, bet kažkokia iš SM ir šios temos žadėjo parodyt savo darbų nuotraukas, nes turiu e-parduotuvę vaikiškų rūbų, bet kaip dingo taip dingo doh.gif
Atsakyti