QUOTE(žostautė @ 2011 02 03, 15:59)
Na bet tai jau nebus rankdarbiai, apie kuriuos ir buvo kalbama
Nors tarkim man krepšiuką daug mieliau Kaziuko mugėje pirkt iš diedulio kokio, nei kinų liaudies meistrų iš maximos...
Bukim biedni, bet teisingi, kas uzdirba daugiau: diedukas su savo krepsiais, ar vis tik kinieciai? Siaip ar taip, ju krepsiu kaina dvigubai mazesni, o kokybe nesiskiria nuo lietuvisko dieduko pynejo.
Be abejo, galime kalbeti apie savo krasto meistru remima vien is principo "pirk preke lietuviska", bet sioj temoj kalbam apie verslo ideja, kuri leistu uzsidirbti pinigus
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 02 03, 16:27)
Man kitaip atrodo... Kaip tik vertos
O ko vertos tos papigiaiskos kinietiškos patdielkos?
Tiesiog nėra parsmės prikti tų nekokybiškų prekių, nebent dzin tiems, kurie turi pinigo ir kokybė nesvarbi... Man geriau nupirkti vieną gerą, kokybišką ir patvarią prekę, negu 10 kinietiškų...
Juokingai skamba-kinietisko padielkos
Papuosalu gamyba, tipo, vienetiniai ranku darbo gaminiai, o is tiesu tai is Kinijos atvezti akmenys.
Odos paruostukai vel is Kinijos, siulai vilnoniai is Kinijos bei Turkijos, net zilvyciai krepsiams irgi is Kinijos, bambukai stilizuotiems baltams gaminti-irgi is Kinijos
Visi butines technikos stambieji gamintojai persikele i Kinija bei Tailanda, detales irgi ten gaminamos, kad tik deda uzpatentuota varda. Automobiliu gamintojai Volvo berods, irgi i Kinija persikele.
Nera ne vienos verslo rusies, kur kinai nebutu prideje savo ranku
Beje, man labai idomu, kaip sekasi tai moteriai, kuri cia buvo pasiryzusi siuti namuose vaikiskus golfus, glaustinukes uz pakankamai normalia kaina