Įkraunama...
Įkraunama...

Susikurkime darbą pačios

Prisidedu ir kitas giriu, neverkia, o daro, sukasi, galvoja, šaunuolės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu keletą idėjų smulkiam verslui, tačiau daugumą jų - kūrybinės, reikalaujančios turėti menišką gyslelę, nagingas rankas. Lyg viso to ir neturiu ax.gif bet dar nė nebandžiau, kol kas renku info ir žiūriu technikas. Gaila, bet Lietuvos rinka perpildyta rankų darbo gaminiais (kalbu apie aksesuarus, mezginius, atvirutes) todėl pasisekimo, jei man pavyktų, didelio neturėčiau. Noriu išsaugoti intrigėlę kas tai, nes tai nėra mano išvardinti dalykai aukščiau rolleyes.gif
Ką jūs manot apie rankų darbo gaminius? kodėl mes žavimės jais, bet retas kuris įsigyjam?Nenorim padėt uždirbt kitam, bijom, kad prekė nebus kokybiška, nemokam pirkti internetu?
Atsakyti
As tai manau,kad nėra didelio pirkimo rankų darbo gaminių todėl,kad dauguma daro pačios ir galvoja kam man pirkti jei galiu pabandyti ir pati pasidaryti. Man pačiai,kad ir beveik viską ir pati galiu pasidaryti,yra malonu turėti kitų auksarankių padarytų rankdarbių. Mugėse pastoviai kalną visokių daikčiukų prisiperku.
Atsakyti
O man retas rankų darbo papuošalas yra originalus, unikalus, šimtą kart viskas matyta, juolab, kad tikrai pati mėgstu rankdarbiauti, domiuosi. Taigi, perku tik labai jau išskirtinius, arba neperku, nes labai jau profesionaliai padaryti, originalūs darbai ir kainuoja atitinkamai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Transcendens @ 2011 02 02, 13:55)
O man retas rankų darbo papuošalas yra originalus, unikalus, šimtą kart viskas matyta, juolab, kad tikrai pati mėgstu rankdarbiauti, domiuosi. Taigi, perku tik labai jau išskirtinius, arba neperku, nes labai jau profesionaliai padaryti, originalūs darbai ir kainuoja atitinkamai  ax.gif

Tas ir yra, kad kokybiški rankų darbai brangiai kainuoja, nes vis tik užima laiko tokį darbą padaryti. Gal todėl ir nėra tokios paklausos.
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2011 02 01, 21:45)
Ką jūs manot apie rankų darbo gaminius? kodėl mes žavimės jais, bet retas kuris įsigyjam?Nenorim padėt uždirbt kitam, bijom, kad prekė nebus kokybiška, nemokam pirkti internetu?

Aš manau, kad vienintelė priežastis dėl ko Lietuvoje mažai paklausus rankų darbas yra ta, kad dažniausia žmogus, kuris perka tokį daiktą, pats jo logiška greičiausiai nemoka pasidaryt, todėl ir nelabai suvokia kodėl jo kaina yra jo manymu per didelė biggrin.gif
turiu net va tarkim vieną PVZ: vėliau meškiuką- sagę pažystamai, jinai jį pamačius pasakė, kad už 20 lt jinai jo norėtų didesnio lotuliukas.gif suprask jis per mažas už tokią kainą biggrin.gif tai man atšoka fantazija daryt kažką tokiems žmonėms, ir toks yra beveik kas antras lietuvis biggrin.gif deja deja.
Atsakyti
Turiu keletą idėjų smulkiam verslui, tačiau daugumą jų - kūrybinės, reikalaujančios turėti menišką gyslelę, nagingas rankas. Lyg viso to ir neturiu ax.gif  bet dar nė nebandžiau, kol kas renku info ir žiūriu technikas. Gaila, bet Lietuvos rinka perpildyta rankų darbo gaminiais (kalbu apie aksesuarus, mezginius, atvirutes) todėl pasisekimo, jei man pavyktų, didelio neturėčiau. Noriu išsaugoti intrigėlę kas tai, nes tai nėra mano išvardinti dalykai aukščiau  rolleyes.gif 

Galima ne LT pardavinėti ax.gif Pvz, etsy.com arba DaWanga.com ir kituose panašiuose puslapiuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2011 02 02, 15:11)
Galima ne LT pardavinėti ax.gif  Pvz, etsy.com arba DaWanda.com ir kituose panašiuose puslapiuose 4u.gif

mirksiukas.gif

Aš taip ir darau biggrin.gif
Atsakyti
Turiu keletą idėjų smulkiam verslui, tačiau daugumą jų - kūrybinės, reikalaujančios turėti menišką gyslelę, nagingas rankas. Lyg viso to ir neturiu ax.gif  bet dar nė nebandžiau, kol kas renku info ir žiūriu technikas. Gaila, bet Lietuvos rinka perpildyta rankų darbo gaminiais (kalbu apie aksesuarus, mezginius, atvirutes) todėl pasisekimo, jei man pavyktų, didelio neturėčiau. Noriu išsaugoti intrigėlę kas tai, nes tai nėra mano išvardinti dalykai aukščiau  rolleyes.gif 

Laikykite savo ideja paslapti nes tuoi ja nugvelbs biggrin.gif

O kodel nera didelio pirkimo? Daug kas moka pats pasidaryti Dabar daro kas netingi nors fantazijos 0 bet juk bezdzioniauti tai gali ta ismano biggrin.gif ir ne tik idejas modelius ar panasiai bet tavo visas mintis verysad.gif Va tada prarandi nora rodyti zmonems ka moki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2011 02 02, 16:44)
Laikykite savo ideja paslapti nes tuoi ja nugvelbs  biggrin.gif

O kodel nera didelio pirkimo? Daug kas moka pats pasidaryti Dabar daro kas netingi nors fantazijos 0 bet juk bezdzioniauti tai gali ta ismano  biggrin.gif ir ne tik idejas modelius ar panasiai bet tavo visas mintis  verysad.gif Va tada prarandi nora rodyti zmonems ka moki  mirksiukas.gif

Čia pastebėjimas geras, bet net ir paleidus kažką į prekybą gali sulaukt konkurencijos mirksiukas.gif visada bus tokių kurie kopijuoja biggrin.gif tik reik dar sugebėt tai daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2011 02 02, 14:06)
turiu net va tarkim vieną PVZ: vėliau meškiuką- sagę pažystamai, jinai jį pamačius pasakė, kad už 20 lt jinai jo norėtų didesnio  lotuliukas.gif  suprask jis per mažas už tokią kainą  biggrin.gif  tai man atšoka fantazija daryt kažką tokiems žmonėms, ir toks yra beveik kas antras lietuvis  biggrin.gif  deja deja.
Nesiorientuokit į rokią publiką, rankos nukris dirbant mirksiukas.gif Gi pasaulis platus, gražiame laike gyvenam, kai galim bet kur būti matomi...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif netycia aptikau jusu temele, perskaiciau ir taip zaviuosi jusu drasa thumbup.gif 4u.gif is tiesu jau keleta menesiu mano galvoje sukasi mintis kazka kurti savo....nezinau kas tai turetu buti, bet grizusi is po motinystes atostogu ir pamaciusi, kad i darba manes nepriims ir pati susirasti nieko negaliu, galvoju, jog reikia imtis kazko rimtesnio...kaip sakoma niekas i lekstute nieko nepades, kol pats kazko nepasigaminsi ax.gif masciau apie drabuziu parduotuve Siauliuose arba ieskojima tiesioginiu investuotoju, kad galeciau atidaryti kazkoki filiala savo mieste....tiesiog nezinau...gal yra bendraminciu iš Šiaulių, kurios taip pat masto kazka daryti, bet vienos nesiryzta? ax.gif o gal patarimu kokiu galetumete duoti? blush2.gif
Atsakyti